Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Merhaba canim :KK3:

Buralardayim.
yarin 15:30 da randevum var u.u de

Bakalim hayirlisi insallah iyi haberlerle donerim.

Birde arkadaslar aranizda gonal-f kullanan varmi
Gunluk kac doz vurundunuz.

ben varım canım, ilk üç gün 185, sonrakinde 150, son iki gün de 75 kullandım diye hatırlıyorum:44: çok güzel haberlerle gelirsin inşallah, heyecanla bekliyorum:nazar:

Son düzenleme:
Günaydınnn güzel anne adaylarııı:KK71::KK71::KK71:
iyi haftalar hepinizee..:KK16::KK16:
bu hafta iyi haberler duymak dileğiyleee iyi bakın kendinizee :KK54::KK54:

cnm sancıların olması cok normal... takma kafana bu kadar... sadece bekle...
walla cnm grıp oldum.. cok fazla hapsurmadım allahtan.. dun serum yedım..burnum akıyor sureklı..
walla hıcbırsey hıssedemıyorum bu normalmı bilmiyorum bu duruma sinirim bozuluyor.. acaba normalmi bu. ilk kez dondurulmus embrıyo transferi yapıldı ne hissetmem gerektigini bilemiyorumki... sen nasılsın canım
bilgenciğim ben de senı merak edıyordum, topıkte olmadıgın zaman demek kı hastanedeymışsın cok gecmış olsun arkadaşım.şimdi iyisindir umarım :nazar:
bugun bende de bi his yok, opu.dan kalan şişliğim de indi bıraz kaldı sadece. akıntım var benım,dün akşam başladı ama resmen su gıbı :44:
ne rengı var ne yogunlugu, sadece su gıbı sıvı oluyor çamaşırımda.

merhaba kızlar adetin 2. günü yani bugün tedavi başlayacak diye doktora gittim. 15 mm kist varmış. o kadar doğum kontrol hapı da kullanmıştım nerden çıktı anlamadım.:44:neyse bugün başlanamadı tedaviye. yarın sabah E2 ve progesteron baktıracağım. değerler uygunsa doktor kist içindeki sıvıyı iğne ile alacak tedaviye başlayacak. uygun değilse yarın doğum kontrol hapına başlıyorum. adetin 21. günü ultrason yapılacak sorun yoksa lucrin 5 mg daily başlanacakmış:44:benden böyle. sabah hevesim kursağımda kaldı:KK43::KK43:

gec olsun guc olmasın orkide.üzülme. hevesın kursagında kalmış degıl canım, sonucta yıne tedavın başlayacak ama bıraz bekleme ıhtımalın doğmuş. Sağlık olsun dert etme, vardır her işte bır hayır.

ben varım canım, ilk üç gün 185, sonrakinde 150, son iki gün de 75 kullandım diye hatırlıyorum:44: çok güzel haberlerle gelirsin inşallah, heyecanla bekliyorum:nazar:

Sagol canim.
Bana hep uzun protokol uygulandi ve lucrinle basladim.
Ama universiteninyazdigi arasinda lucrin yok.
Kisa protokolde kullanilmiyor aanirim.

Gelir gelmez yazarim.:KK48:

bilgenciğim ben de senı merak edıyordum, topıkte olmadıgın zaman demek kı hastanedeymışsın cok gecmış olsun arkadaşım.şimdi iyisindir umarım :nazar:
bugun bende de bi his yok, opu.dan kalan şişliğim de indi bıraz kaldı sadece. akıntım var benım,dün akşam başladı ama resmen su gıbı :44:
ne rengı var ne yogunlugu, sadece su gıbı sıvı oluyor çamaşırımda

merhaba canım.. belirsizlige devam.. belkide boyle tutuyordur bebişler kimbilir.. menac'ta belirti beklemeyin yazdı zaten.. sımdı daha iyiyim canım.. biraz burnum tıkalı.. basım agrıyor az.. cumartesi yaptırmak istiyorum ben beta hcg'yi.. 1 gun onceden birsey olmaz sanırım..
o su gibi sıvı bendede basladı cnm.. ayyyy belirtilerimiz aynı... bebişler tutundumu yoksaaaaaaaaaaaaaaaa...... cooooook heyecanlandım.....
surekli dua ediyorum hepimiz icin kızlar... ozellikle yakında test yaptıracaklar yani ikimiz icin ucanfasulyecim...
diger arkadaslar alınmayın sakın... hele bebislerinize kavusun aynı duaları sizede yapıcazzzz korkmayın

Allah dualarimizi kabul eylesin ... belirti arama ben iste o salakligi yaptım tabiri caizse. Dondurulmusla diğeri arasinda fark yok embriyo kaliteliyse kim demisse yalan canım sen rahat ol. Pozitifi ala alacaksin allahin izniyle. Gobegini oksa hafif hafif bebegine pozitif enerjini gönder denemekten bir şey olmaz. Bakarsin ise yarar:KK34:

amin cnm insallah dualarımız kabul olacak canım.. insallah hepberaber pozitifleri görecegiz canım.. bebişlerimi (cunku 2 embrıyo transfer edildi) seviyorum okşuyorum dualar okuyorum onlara :))) allahım sanada bu günleri göstersin insallah canım...

senin kac adet dondurulmusun vardı canım...

Kızlar bu gün kontrolüm vardı dr biraz sabır etmemiz lazım dedi perşembe görüşelim dedii
rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsinn

Kızlarr adet oldum yarın ıstanbl yolcusuyum sonunda baslıyo tedavımm :):)
sıra sımdı de sen de ne guzel, hayırlı olsun canım :nazar:
merhaba canım.. belirsizlige devam.. belkide boyle tutuyordur bebişler kimbilir.. menac'ta belirti beklemeyin yazdı zaten.. sımdı daha iyiyim canım.. biraz burnum tıkalı.. basım agrıyor az.. cumartesi yaptırmak istiyorum ben beta hcg'yi.. 1 gun onceden birsey olmaz sanırım..
o su gibi sıvı bendede basladı cnm.. ayyyy belirtilerimiz aynı... bebişler tutundumu yoksaaaaaaaaaaaaaaaa...... cooooook heyecanlandım.....
surekli dua ediyorum hepimiz icin kızlar... ozellikle yakında test yaptıracaklar yani ikimiz icin ucanfasulyecim...
diger arkadaslar alınmayın sakın... hele bebislerinize kavusun aynı duaları sizede yapıcazzzz korkmayın

belırtı ben de beklemıyorum, aşılamalarda yaşadığım şeylerın başıma gelmesını ıstemıyorum. saçma sapan heveslerım olmuştu, meğer iğnelerın etkısıymış.
benım de test pazartesı ama o gun de okulum var,nasıl yaparız bılmem.pazar zaten kapalı. cumartesı mı yaptırsam dıyorum ben de :44:
ben de hergun bi duam var onu edıyorum muhakkak, birşeyler okuyorum. senınle aramızda bı gun oldugundan benım de aklıma gelıyorsun hep.:KK16:
dualarımdasın..
Olmayan herkes için dua edıyorum ben de. En ıyı kendımız gıbılerı anlayabılırız cunku

sıra sımdı de sen de ne guzel, hayırlı olsun canım :nazar:

belırtı ben de beklemıyorum, aşılamalarda yaşadığım şeylerın başıma gelmesını ıstemıyorum. saçma sapan heveslerım olmuştu, meğer iğnelerın etkısıymış.
benım de test pazartesı ama o gun de okulum var,nasıl yaparız bılmem.pazar zaten kapalı. cumartesı mı yaptırsam dıyorum ben de :44:
ben de hergun bi duam var onu edıyorum muhakkak, birşeyler okuyorum. senınle aramızda bı gun oldugundan benım de aklıma gelıyorsun hep.:KK16:
dualarımdasın..
Olmayan herkes için dua edıyorum ben de. En ıyı kendımız gıbılerı anlayabılırız cunku

cnm bana ılk transferımde 1 gun once veya sonra yaptırabılırsın demislerdi.ama 2 gun once nasıl olur bılememkı.. ıstersen arastır bu konuyu..
ılk transferımde benımde cok heveslerım oldu. aynen senın gıbı her hıssettıgımı bebek sandım. ama degilmis. o yuzden diyorumya fazla heveslenmek istemiyorum diye..
okul derken sende ogretmenmisin??
allahım tum dualarımızı kabul eylesin insallah...

cnm bana ılk transferımde 1 gun once veya sonra yaptırabılırsın demislerdi.ama 2 gun once nasıl olur bılememkı.. ıstersen arastır bu konuyu..
ılk transferımde benımde cok heveslerım oldu. aynen senın gıbı her hıssettıgımı bebek sandım. ama degilmis. o yuzden diyorumya fazla heveslenmek istemiyorum diye..
okul derken sende ogretmenmisin??
allahım tum dualarımızı kabul eylesin insallah...

kımısı 9.gununde falan yaptırmış ama :44: benım cumartesı 10.gün oluyor. az da olsa cıkar sanki hı?
evet öğretmenım canım. sen de mı dıye sorduguna gore sen de ögretmensın de mı? :KK1:

kımısı 9.gununde falan yaptırmış ama :44: benım cumartesı 10.gün oluyor. az da olsa cıkar sanki hı?
evet öğretmenım canım. sen de mı dıye sorduguna gore sen de ögretmensın de mı? :KK1:

yok degılım canım... :)) elektrik muhendisiyim. sanırım menac'ta ogtermendi de o yuzden dedim sendemi ogretmensin diye..
10.gun sonuc konusuna gelınce az da olsa cıkabilir ama bence doktora danıs :))) bende bir yerlerde 9.gun belli oldugunu falan okumustum.. ama yinede belli olmaz cnm

amin cnm insallah dualarımız kabul olacak canım.. insallah hepberaber pozitifleri görecegiz canım.. bebişlerimi (cunku 2 embrıyo transfer edildi) seviyorum okşuyorum dualar okuyorum onlara :))) allahım sanada bu günleri göstersin insallah canım...

senin kac adet dondurulmusun vardı canım...

inşallah canım inşallahhh:KK16:benim 9.tane vardı birini 2 ay önce kullandık kimyasal gebelik oldu kaldı 8 :KK1: embriyo kalitesinde problem yok benim kalan 8 tanesi de blast:nazar: düşün 18 yumurtadan 14 embiriyom oluştu 12 blast oldu ilkinde 2 tane yerleştirildi hepsi 1.kalite ama olmuyor:KK43: inşallah bu sefer olur, olmazsa allahtan dondurulmuşum var diyorum her defasında yumurta toplama yok bilmem ne uğraşmıyorum buna da şükür:KK42:

Kızlarr adet oldum yarın ıstanbl yolcusuyum sonunda baslıyo tedavımm :):)

gel hayırlısıyla inşallah her şey gönlünce olur, Allah köprüden bu tarafa boş gelen göbeğini ve yüreğini bebekle doldursun, hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin:KK49::KK49:

inşallah canım inşallahhh:KK16:benim 9.tane vardı birini 2 ay önce kullandık kimyasal gebelik oldu kaldı 8 :KK1: embriyo kalitesinde problem yok benim kalan 8 tanesi de blast:nazar: düşün 18 yumurtadan 14 embiriyom oluştu 12 blast oldu ilkinde 2 tane yerleştirildi hepsi 1.kalite ama olmuyor:KK43: inşallah bu sefer olur, olmazsa allahtan dondurulmuşum var diyorum her defasında yumurta toplama yok bilmem ne uğraşmıyorum buna da şükür:KK42:

bunada sukur cnm.. evet yumurta toplama ıslemlerıyle ugrasmıyorsun ama ınsallahta bu transferınde tutar... maddi olan kısmı gectim ama manevi olarak cok yıpranıyoruz.. allahım acısın bize insallah

yok degılım canım... :)) elektrik muhendisiyim. sanırım menac'ta ogtermendi de o yuzden dedim sendemi ogretmensin diye..
10.gun sonuc konusuna gelınce az da olsa cıkabilir ama bence doktora danıs :))) bende bir yerlerde 9.gun belli oldugunu falan okumustum.. ama yinede belli olmaz cnm

evet canım menac da ögretmen.doğru hatırladın.
doktorum kesın acele etme dıyecektır :KK1: danışmayım hıc. bakalım eşimle de konuşmadık, pazartesı de okula gıtme derse dırekt hastaneye koşarım tam gununde ögrenmış oluruz.

Canım tesekkur ederım ama yarın 23 nısan oldugu ıcın kaldı yanı carsamba gıdıcem ıns ıyı dılerklerın ıcın tesekkurler

gel hayırlısıyla inşallah her şey gönlünce olur, Allah köprüden bu tarafa boş gelen göbeğini ve yüreğini bebekle doldursun, hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin:KK49::KK49:

amın ablacım allah razı olsun gelmısken sanada mısafır olayımmı :):)

evet canım menac da ögretmen.doğru hatırladın.
doktorum kesın acele etme dıyecektır :KK1: danışmayım hıc. bakalım eşimle de konuşmadık, pazartesı de okula gıtme derse dırekt hastaneye koşarım tam gununde ögrenmış oluruz.
hadı hayırlısı o zaman cnm...allah yardımcımız olsun insallahhh

aaa neden bıdahakı ay cnm bundan hıc bahsetmemıstın yenımı olusan bı durum

yok tatlım başından beri kararımız böyleydi ben bu ay ameliyat oldum ya histereskopi + rahim filmi cekndm o yüzden... biraz rahmi dinlendrcez dedi drum o yüzden cnm bi daki adetimle mayıs sonu baslıcaz yaniii

X