Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Hem de nssil heyecanlıyım anlatamam:18:doğum gunume denk geliyor inşallah doğum günü hediyemi alırım o gün

Ne durumdasin her şey yolunda mı

walla cnm grıp oldum.. cok fazla hapsurmadım allahtan.. dun serum yedım..burnum akıyor sureklı..
walla hıcbırsey hıssedemıyorum bu normalmı bilmiyorum bu duruma sinirim bozuluyor.. acaba normalmi bu. ilk kez dondurulmus embrıyo transferi yapıldı ne hissetmem gerektigini bilemiyorumki... sen nasılsın canım

Ateşin yoksa endiselenme canım. Valla ben de pek bişey hissetmemistim 6.gunde falan su gibi akintim kasik agrilari başlamıştı olmadı diyip hhoplayip ziplamistim neler yapmadim sonra hamile oldumu ogrendim ve ne yazik ki tutunmadi salakligimdan. Dondurulmuslarda pek bir belirti olmuyor yani rahat ol canım. Ben iste çarşamba günü ogrenecegim transfer günümü bu da dondurulmus olacak bakalım her şey nasip kısmet

merhaba kızlar adetin 2. günü yani bugün tedavi başlayacak diye doktora gittim. 15 mm kist varmış. o kadar doğum kontrol hapı da kullanmıştım nerden çıktı anlamadım.:44:neyse bugün başlanamadı tedaviye. yarın sabah E2 ve progesteron baktıracağım. değerler uygunsa doktor kist içindeki sıvıyı iğne ile alacak tedaviye başlayacak. uygun değilse yarın doğum kontrol hapına başlıyorum. adetin 21. günü ultrason yapılacak sorun yoksa lucrin 5 mg daily başlanacakmış:44:benden böyle. sabah hevesim kursağımda kaldı

ayyy keske hıc hoplayıp zıplamasaydın cnm yaaaa...cnm benım ılk vajınal jeli kullandıgım gunden beri akıntım var.. yani akıntı gelirse anlayamam :) bazen sag bazen sol yumurtalıklarımda agrı oluyor sanki.. belkide psikolojik.. gunler gecsin diye bekliyorum 28 nisan pazar test gunum.. cumartesi yaptırırım sanırım dayanamam daha fazla.. bazıları dondurulmuslarla transferde basarı oranı az diyor.. umarım sansımız acıktır da tutunuverir buz bebeklerimiz.. seninde hayırlısıyla transferin olsada test gununu beklesen ve hepberaber hayırlı sonuclar alsak insallah... allahım tum isteyenlere bebiş sevgisi nasip etsin inşallah..

İnşallah guzel çıkacak değerler içime öyle doğuyor :)) guzel haberlerle geleceksin bu sefer Allahin izniyle. ..

Allah dualarimizi kabul eylesin ... belirti arama ben iste o salakligi yaptım tabiri caizse. Dondurulmusla diğeri arasinda fark yok embriyo kaliteliyse kim demisse yalan canım sen rahat ol. Pozitifi ala alacaksin allahin izniyle. Gobegini oksa hafif hafif bebegine pozitif enerjini gönder denemekten bir şey olmaz. Bakarsin ise yarar

İnşallah guzel çıkacak değerler içime öyle doğuyor :)) guzel haberlerle geleceksin bu sefer Allahin izniyle. ..

bunu duymaya o kadar ihtiyacım var ki çok mutlu oldum

ben 2 yıldır uğraşıyorum. artık daha çabuk moralim bozuluyor. bu arada 3 kez hamile kaldım ama hep kaybettim. doğmayan olmayan bebeğimi o kadar özledim ki kokusuna hasret kaldım ki en ufak aksilik beni alt üst ediyor. Allah hayırlısını versin hepimize

Hem de nssil heyecanlıyım anlatamam:18:doğum gunume denk geliyor inşallah doğum günü hediyemi alırım o gün

canım hadi hayırlısı yaa bnmde yarın doğum günüm hiç adet olmayı bukdr istememiştim inş doğum günüm büyük gün olucak...

canım üzülme geç olsun güç olmasın zaman öylebir geçiyoki hayırlısıyla başlarsın tedaviye inş...:)

Nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor. Var mi gelişme

Merhaba canim

Buralardayim.
yarin 15:30 da randevum var u.u de

Bakalim hayirlisi insallah iyi haberlerle donerim.

Birde arkadaslar aranizda gonal-f kullanan varmi
Gunluk kac doz vurundunuz.

Merhaba canim

Buralardayim.
yarin 15:30 da randevum var u.u de

Bakalim hayirlisi insallah iyi haberlerle donerim.

Birde arkadaslar aranizda gonal-f kullanan varmi
Gunluk kac doz vurundunuz.

günaydın gonal f kullanıyorum günlük doz 150 canım bu gün 5. günüm kontrol var inşallah büyümüştür yumoşlar raabim hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…