- 19 Mart 2013
- 284
- 1
arkadaslar merhaba... 14 gundur yazmamısım foruma.. dondurulmus embrıyo tedavım basladı.. hayırlısıyla salı gunu transferım yapılacak.. dualarınızı beklıyorum... allah hepimizin yardımcısı olsun insallah...
selam kızlar ,bende bugün eşimle deniz kenarında güzel bir piknik yaptık,balık tutmaya çalıştık, tutamayınca sahilde yürüyüş yaptık,yarın için moral oldu bize:)yarın 4 te dr. randevum var kızlarrrrrrrrrrrrr:))))))))))))
merhabalar rabbım kimseyi evlatsız bırakmasın inşallahtedavilerinizi meleklerinizle sonlandırsın
bende başlıyabilcem sonunda çok heyecanlıyımmmm
arkadaslar merhaba... 14 gundur yazmamısım foruma.. dondurulmus embrıyo tedavım basladı.. hayırlısıyla salı gunu transferım yapılacak.. dualarınızı beklıyorum... allah hepimizin yardımcısı olsun insallah...
JASMIN insallah guzel haberlerle gelirsin...
UCANFASULYE merak ettim seni trasferin ne zaman canim belli oldumu?
MENACCC DÜNÜRÜM nasilsin?Kacinci igneni yaptin...
teşekkur ederım canım.uçan fasülye...bebişlerin çok iyi maşallahh..acaba bizden de o kadar yumurta toplanır mı ki? ben de perşembe falan doktora gidicem. adetim başlayınca muhtemeln başlıcaz.gerci doktor ne der bilmiyorum. aşılamadan sonra 2. adetimde başlamış olacagız. bu arada istanbul tüp bebek merkezi emre karatekelioğluna gitmeye karar verdim.
JASMIN insallah guzel haberlerle gelirsin...
UCANFASULYE merak ettim seni trasferin ne zaman canim belli oldumu?
MENACCC DÜNÜRÜM nasilsin?Kacinci igneni yaptin...
iyi değilim dünürüm ya okulda sinir oldum bugün öğretmenler derse zamanında girip çıkmıyor, öğrenciler ders saatinde koridorlarda bir müdür yardımcısı da çıkıp bir şey demiyor gerilmemem lazım biliyorum ama çok gerildim bugün, valla böyle giderse ilçe milli eğitime şikayet edeceğim çirkinleşmesin olay diyorum ama anlamazlarsa son çare şikayet edeceğim valla, kazandıkları para haram yaiğneye gelince ben sadece estrofem coraspirin ve elevit kullanıyorum, donmuş embriyolarımız var bizim, Allah gönlüme ferahlık verse de gerilmesem daha iyiy olurdu her şey
iyi değilim dünürüm ya okulda sinir oldum bugün öğretmenler derse zamanında girip çıkmıyor, öğrenciler ders saatinde koridorlarda bir müdür yardımcısı da çıkıp bir şey demiyor gerilmemem lazım biliyorum ama çok gerildim bugün, valla böyle giderse ilçe milli eğitime şikayet edeceğim çirkinleşmesin olay diyorum ama anlamazlarsa son çare şikayet edeceğim valla, kazandıkları para haram yaiğneye gelince ben sadece estrofem coraspirin ve elevit kullanıyorum, donmuş embriyolarımız var bizim, Allah gönlüme ferahlık verse de gerilmesem daha iyiy olurdu her şey
kom güzel valla ben haber merkezindeyim malesef her boşlugu değerlendirmeye çalışıoz işteBilmez miyim canım :)) allahtan eşim kom'a geçti de artık nöbet falan kalmadı. 45 günde bir anca sıra geliyor kendisine. Yine de güzel bir günmüş :)))
yarın büyük gün hadi hayırlısı çok sevindim canımmm kaç embriyo transferi yapıyorlarembriyolog aradı sonunda, 13 yumurtanın hepsi ilerlemeye devam edıyormuş ama kimisi hızlı ilerliyor kimisi yavaş dedı.yarın tekrar arayacaklar muhtemelen ben çarşamba transfer olur dıye düşünüyorum :44: çunku o gun 5.gün olacak.
amanın önemli günler canım bu günler meditasyon veya yoga yapsan gitmeden okula..iyi değilim dünürüm ya okulda sinir oldum bugün öğretmenler derse zamanında girip çıkmıyor, öğrenciler ders saatinde koridorlarda bir müdür yardımcısı da çıkıp bir şey demiyor gerilmemem lazım biliyorum ama çok gerildim bugün, valla böyle giderse ilçe milli eğitime şikayet edeceğim çirkinleşmesin olay diyorum ama anlamazlarsa son çare şikayet edeceğim valla, kazandıkları para haram yaiğneye gelince ben sadece estrofem coraspirin ve elevit kullanıyorum, donmuş embriyolarımız var bizim, Allah gönlüme ferahlık verse de gerilmesem daha iyiy olurdu her şey
Selam kızlarrrrr
Oh ne güzel tedaviler başlamış, güzel güzel haberler geliyor, iğneler, ilaçlar, yumurta toplamalar, son olarak transfer veee finalde göbişlerimiz de yavrularımız olsun inşallah...
Bende diğer adetimde 5 mayısta başlayacağım inşallah 5. Denemeye, benim dondurulmuş embriyolarım var, inşallah bozulmadan güzelce çözünür, büyürlerde güzelce rahim kalınlaşır ve transferim gerçekleşir ve hepimiz hamile kalırız inşallah....
hoşbulduk menacımHos geldin canım hayırlı ugurlu olsun. Ne zaman basliyorsun istersen listeye ekleyrbilirim :)
Hayırlı olsun tedavin..inşallah hamiş haberlerini verirsinnn..
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin ....:26::26::26:
hayırlı olsun tedavin..inşallah bu heyecanın hiç bitmezz..hep güzel şeyler olur..
maaşallah tedaviye başlayanlarda çoğalmışş..ilk hamiş kim olacak acaba
sağol ceydacım, şimdilik 1 tane transfer edılecek dıye biliyoruz, doktorumuzla konuşma şansımız olmadı yurt dışındaydı.yarın büyük gün hadi hayırlısı çok sevindim canımmm kaç embriyo transferi yapıyorlar
herkeze slm gerı sayım başladı:) bugun transferım 5.cı gunu allah herkeze sagılıklı bebekler asıp etsın ıns....
Hoş geldin canım. O zaman listeye ekliyorum seni :) eklememistim degil mi? Tatlım hiç sıkıntı yapma gerilmek iyi değil ne kadar pozitif olursan o kadar olumlu sonuç alırsın. Her şey guzel olacak Allahin izniyle. 2-3 sayfa öncesinde süreci anlattık inan korkacak bir şey yok :)))