- 31 Mart 2013
- 1.072
- 18
canım benim , yaşın çok gençmiş daha,,,, ben geç evlendim ve 43 yaşındayım,, buna ragmen uğraşıyorum, bu arada 38 yaş, 40 yaş sonrası topic var , orada ne mucizeler var görmüşsündür,, umudunu yitirme,,, gelebiliyorsan izmire gel ve mini tedavisi gör,,, mini tedavisinin özellliği fsh kaç olursa olsun engel değil,
2.günü kontrol oluyorsun, kist vs yoksa 3.gün hap tedavisi oluyorsun, 5 gün sonra gün aşırı yumurtalar olçülüyor, 18 mm yi gecince yumurta toplanıyor, zaten 2 veya 3 yumurta olur en fazla, ister o ay transfer ettir, ister bir müddet biriktir sonra transfer ettir, ben arada myom amieliyatı olduğum için sonra yaptırdım transferi...
sen regl olamıyorsan , doktor ilaç verecek onunla olacaksın o zaman, oradaki doktorundan isteyebilirsin , veya izmiri ara sana söylerler hasta olman için gereken ilacı.,,,,
çooooookkk tşk ederim verdiğin bilgiler için ve beni dinlediğin için....peki sana kaç transfer ettiler.... bana mutlaka haber verebilirmisin sonucun hakkında.....sonucun inş pozitiftir bebeğin tutunmuştur dua edicem sana bana ve hepimize bütün isteyenlere....iyi geceler tekardar tşk ederim herşey gönlünce olsun inş.