Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

çooooookkk tşk ederim verdiğin bilgiler için ve beni dinlediğin için....peki sana kaç transfer ettiler.... bana mutlaka haber verebilirmisin sonucun hakkında.....sonucun inş pozitiftir bebeğin tutunmuştur dua edicem sana bana ve hepimize bütün isteyenlere....iyi geceler tekardar tşk ederim herşey gönlünce olsun inş.

tamam canım , bildireceğim, beni kaydet sen de takip edersin zaten,, inşallah hepimizin bebeği olsun, ben de inan herkese dua ediyorum,,,, iyi geceler.

çok geçmiş olsun canım bizimde iş yerinde rahminde rahminde perde olan bir abla var şu an 5 aylık hamile..ameliyattan 3 ay sonra kendiliğinden kalmış..canım sen çok zayıfsın pko genelde kilo yapar ama..

Ilactan olmaz canım. Ayni marka testi daha önce yaptiysan ve guvveniyorsan burdan gordugum kadariyla kocaman bir pozitif :))) tebrik ederim
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr. iki gebeliğimde ilk günlerinde bu silikte olsa pembe çizgiyi gördüm canım bu pozitifff demek hayırlı olsunn

çok geçmiş olsun canım bizimde iş yerinde rahminde rahminde perde olan bir abla var şu an 5 aylık hamile..ameliyattan 3 ay sonra kendiliğinden kalmış..canım sen çok zayıfsın pko genelde kilo yapar ama..

Sağolasın pko genelde kilo ve killanma yapiyor bende ikisi de yok şükür. Tek sorun perde klsa hamile kalmamda sıkıntı olmazdı ama işte yumurtalar catlamayip kiste dönüşüyor. Bakalım bu sefer nasibimizde anne olmak var mı :))

Bu gün kocisimle temizlik yaptık. Evin kirkini çıkardık :)))) sizler nerdesiniz kızlar. Neler Yapıyorsunuz...

Bu gün kocisimle temizlik yaptık. Evin kirkini çıkardık :)))) sizler nerdesiniz kızlar. Neler Yapıyorsunuz...

Selam canım, biz de temızlık yaptık.benım de eşim süpürdü, ben sildim. transferden önce paklayım evimi dedim sonra yormamak için kendımı :))
Sonra da dışarda yemek yedık
Benım hala agrım var normal mı sence :44: yavaş hareket edıyorum, batıyor gibi.
Bir de kabız olmamaya dikkat edin dedi hemşireler tabı kı dün kabız oldum. Kayısı yiyorum bol bol, ama hala tam kurtulamadım (

Son düzenleme:

çok yumurtan oluştuğu için normal ağrının olması, düzelir o sen kayısı yemeye devam et, bir de sebze ve meyve tüket özellikle bol yeşillikli salata ye bağırsakların düzelecektir canım, bu aralar susuz yemeklerden kaçın, baharatlı şeyler de yeme, kuru incir de iyi gelir bak

kayısı yiyip yiyip üstüne ılık su içiyorum, cır cır olurum ınş
elma portakal sıkayım dıyorum lifli ya o da işe yarayabılır. Sımdı kalkıp o işi yapacagım hatta. incir de var bi yandan da ondan kemıreyım

uçan fasülye...bebişlerin çok iyi maşallahh..acaba bizden de o kadar yumurta toplanır mı ki? ben de perşembe falan doktora gidicem. adetim başlayınca muhtemeln başlıcaz.gerci doktor ne der bilmiyorum. aşılamadan sonra 2. adetimde başlamış olacagız. bu arada istanbul tüp bebek merkezi emre karatekelioğluna gitmeye karar verdim.

selam kızlar ,bende bugün eşimle deniz kenarında güzel bir piknik yaptık,balık tutmaya çalıştık, tutamayınca sahilde yürüyüş yaptık,yarın için moral oldu bize:)yarın 4 te dr. randevum var kızlarrrrrrrrrrrrr:))))))))))))

hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah en kötü gününüz böyle olsun canım, ağzınınzın tadı bozulmasaın

merhabalar rabbım kimseyi evlatsız bırakmasın inşallahtedavilerinizi meleklerinizle sonlandırsın
bende başlıyabilcem sonunda çok heyecanlıyımmmm

kızlarr merhaba bende nçbetten çıktıgım için çook geç uyandım eşim kahvaltı hazırladı onu yiyip hemen dışarı çıktıkk. yemek falan yedik..eve geldim baktım gün bitmiş .nöbetten
çıkınca böyle oluyor malesef

merhabalar rabbım kimseyi evlatsız bırakmasın inşallahtedavilerinizi meleklerinizle sonlandırsın
bende başlıyabilcem sonunda çok heyecanlıyımmmm

Hos geldin canım hayırlı ugurlu olsun. Ne zaman basliyorsun istersen listeye ekleyrbilirim :)

Bilmez miyim canım :)) allahtan eşim kom'a geçti de artık nöbet falan kalmadı. 45 günde bir anca sıra geliyor kendisine. Yine de güzel bir günmüş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…