- 31 Mart 2013
- 1.072
- 18
canım benim , yaşın çok gençmiş daha,,,, ben geç evlendim ve 43 yaşındayım,, buna ragmen uğraşıyorum, bu arada 38 yaş, 40 yaş sonrası topic var , orada ne mucizeler var görmüşsündür,, umudunu yitirme,,, gelebiliyorsan izmire gel ve mini tedavisi gör,,, mini tedavisinin özellliği fsh kaç olursa olsun engel değil,
2.günü kontrol oluyorsun, kist vs yoksa 3.gün hap tedavisi oluyorsun, 5 gün sonra gün aşırı yumurtalar olçülüyor, 18 mm yi gecince yumurta toplanıyor, zaten 2 veya 3 yumurta olur en fazla, ister o ay transfer ettir, ister bir müddet biriktir sonra transfer ettir, ben arada myom amieliyatı olduğum için sonra yaptırdım transferi...
sen regl olamıyorsan , doktor ilaç verecek onunla olacaksın o zaman, oradaki doktorundan isteyebilirsin , veya izmiri ara sana söylerler hasta olman için gereken ilacı.,,,,
çooooookkk tşk ederim verdiğin bilgiler için ve beni dinlediğin için....peki sana kaç transfer ettiler.... bana mutlaka haber verebilirmisin sonucun hakkında.....sonucun inş pozitiftir bebeğin tutunmuştur dua edicem sana bana ve hepimize bütün isteyenlere....iyi geceler tekardar tşk ederim herşey gönlünce olsun inş.
Eki Görüntüle 685217
Eki Görüntüle 685218
gunaydın kızlar benim test gunum 17 nisan...sabah idrar testi yaptım bu çıktı ...umutlanayımmı bilemedim ilaçtan falan olurmu aceba...
4 nisandı transferim...
Bana söylediğini anladım :) canım pko, rahimde perde vardı iki defa ameliyat oldum,sonra rahim kalinlasmadi. Her defasında bir sıkıntı çıktı anlayacağın. İnşallah bir daha çıkmaz mutlu sonumu yakalarim ...
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr. iki gebeliğimde ilk günlerinde bu silikte olsa pembe çizgiyi gördüm canım bu pozitifff demek hayırlı olsunnIlactan olmaz canım. Ayni marka testi daha önce yaptiysan ve guvveniyorsan burdan gordugum kadariyla kocaman bir pozitif :))) tebrik ederim
çok geçmiş olsun canım bizimde iş yerinde rahminde rahminde perde olan bir abla var şu an 5 aylık hamile..ameliyattan 3 ay sonra kendiliğinden kalmış..canım sen çok zayıfsın pko genelde kilo yapar ama..
Bu gün kocisimle temizlik yaptık. Evin kirkini çıkardık :)))) sizler nerdesiniz kızlar. Neler Yapıyorsunuz...
Selam canım, biz de temızlık yaptık.benım de eşim süpürdü, ben sildim. transferden önce paklayım evimi dedim sonra yormamak için kendımı :))
Sonra da dışarda yemek yedık
Benım hala agrım var normal mı sence :44: yavaş hareket edıyorum, batıyor gibi.
Bir de kabız olmamaya dikkat edin dedi hemşireler tabı kı dün kabız oldum. Kayısı yiyorum bol bol, ama hala tam kurtulamadım(
çok yumurtan oluştuğu için normal ağrının olması, düzelir o sen kayısı yemeye devam et, bir de sebze ve meyve tüket özellikle bol yeşillikli salata ye bağırsakların düzelecektir canım, bu aralar susuz yemeklerden kaçın, baharatlı şeyler de yeme, kuru incir de iyi gelir bak
selam kızlar ,bende bugün eşimle deniz kenarında güzel bir piknik yaptık,balık tutmaya çalıştık, tutamayınca sahilde yürüyüş yaptık,yarın için moral oldu bize:)yarın 4 te dr. randevum var kızlarrrrrrrrrrrrr:))))))))))))
hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallahen kötü gününüz böyle olsun canım, ağzınınzın tadı bozulmasaın
Sağolasın pko genelde kilo ve killanma yapiyor bende ikisi de yok şükür. Tek sorun perde klsa hamile kalmamda sıkıntı olmazdı ama işte yumurtalar catlamayip kiste dönüşüyor. Bakalım bu sefer nasibimizde anne olmak var mı :))[
İNŞALLAH HEPİMİZ NASİBİNDE KADERİNDE VARDIR CANIM.YUMURTA ÇALIŞMASINI HIZLANDIRICI BİR TEDAVİ MUTLAKA VARDIR DOĞUM KONTROL HAPI DIŞINDA DİMİ..
merhabalar rabbım kimseyi evlatsız bırakmasın inşallahtedavilerinizi meleklerinizle sonlandırsın
bende başlıyabilcem sonunda çok heyecanlıyımmmm
kızlarr merhaba bende nçbetten çıktıgım için çook geç uyandım eşim kahvaltı hazırladı onu yiyip hemen dışarı çıktıkk.nemek falan yedik..eve geldim baktım gün bitmiş .nöbetten
çıkınca böyle oluyor malesef