canım bugün konuştum bi bayan mail gönderdi paket dahilinde 6100 dedi.225 muane ücreti başka bi topikte okudum sanıyorum bu muane ücretini kabul edince fiyattan düşüyolarmış öyle yazmışlar tabi nekadarı doğrudur bılmıyorum..anladım ama ilaydam çok sağolumut tup bebek hastanesı 5750 dıye bılıyorum raporsuz ilaçlar dahıl muhane ucretı 1 kere oduyorsun cnm
umut tüp bebek anadolu yakasındaki en iyi yerlerden biri, muayene ücreti bir kereye mahsus, o fiyata ilaçlar da dahildir canım, inşallah sonu senin gönlüne göre olacak
canım bugün konuştum bi bayan mail gönderdi paket dahilinde 6100 dedi.225 muane ücreti başka bi topikte okudum sanıyorum bu muane ücretini kabul edince fiyattan düşüyolarmış öyle yazmışlar tabi nekadarı doğrudur bılmıyorum..anladım ama ilaydam çok sağol
inşallah bitanem çok sağol.inşallah rabbım hepımızın gönlündekini hayırlısıyla nasıp eder.eğerki parayı denkleştirebilirsek gidicem bu hafta sonu görüşmeyetedavide bi sorun çıkmassa sanıyorum önümüzdeki ay başlar fiyat düşük olarak erdem hastanesini bulmuş eşim 2500 demişler ilaçsız tabi ama nasıldır bilmiyorum:26:rabbım nasıbımız nerdeyse oralara yonlendırır inşallah
canım okudugum kadarıyla 5 yıllık evlisin.maddi durum zorlayacaksa neden devletten rapor çıkartmıyorsun ki? ben rapor çıkarttım mesela...istanbul tüp bebekte 745 tl ye yaptırcam.üstelik 1 senelik embriyo dondurma da ücretsiz....
Benim için süpriz oldu bu ay yumurtam catlamayip kist olmuştu bi daha ki ayı bekleyecektik. Ama adetin ilk günü kistin gittigini söyledi doktorum ve bu ay başladık. Heyecan pek yok şimdilik ama gün geçtikçe artacak :)))) inşallah senin de bir sıkıntı kalmaz ve güzel ve pozitif bir şekilde başlarsınız ...
selam kızlarrrrrben de başlamaya karar verdim ve ilaçlarımı içtim dün, biliyorsunuz benimki dondurulmuş embriyo transferi bir sorun çıkmazsa bu ayın 25-30'u arası transferim olur, dualarınızı eksik etmeyin canlarım
Hoşgeldin cnm aramıza sorununuzun azospermi olduğunu görünce yazmak istedim..bende eşimin azo olduğunu
öğrendiğimde senin yaşlarındaydımm.
siz ne zaman öğrendiniz durmunuzu eşin tedavi oldumu daha önce kullandığınız bişeyler varmı..
çok soru sordum ama nerde başlıyosunuz tedaviyee..rabbim gönlüne göre versin.cnm ayrıca pozitifsin süpersin..
en önemlisi başta olumlu ve pozitif başlamak..benimde 3. denemem olucakk.hayırlısıyla son olur inş.
kusura bakma nerde tedavi olduğunu yazmışsın ama ben geçmişi okumadan sana yazdımm :))
hosbulduk yazmana cok memnun oldum bız 1 senelık evlıyız 6 ay korumdum sonra 4 ay gebe kalamayınca ben doktora gıttım bende bısey cıkmayınca esım gıttı sperm sayısı 0 cıktı sonra bruksele gıttık bı tavsıyeyle orada 2 kez test yaptılar 3 4 adet buldular 2. Testtede bulunca bıze yeterlı dedıler sımdı adetımın 2. Gununu beklıyorum ıgneye baslamak ıcın 22 nısanda olucam ıns rabbım neler gosterıcek bılemeyız sızın neden 2 kere tutmadı sız hangı merkezde yaptırıyorsunuz rabbım hayırlı evlatlar verır ıns bu son olur sızın transfer ne zmn olucak
Canım ben Brüksel i istiyordum ama embriyolarimiz Bahçeci de diye olmadı. Çok iyi bir merkezdesin sıkma canını. Kendini kimseyle kıyaslama herkesin sorunu sorununun derecesi farklı pozitif ol olacak de inşallah da olacak. İnşallah ilk ve son olacak :)))
canım benimm hayırlı olsufn tedavinnnn çokk sevindimmmm
Rabbim gönlüne göre versin ..hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..
bende bekliyorum heyecanla ilk kim hamiş olucakkkkkkk
cok haklısın gercekten ben cok umutluyum allahın ıznıyle olucak. Allah kımseye tasıyamayacagı yuku yuklemez yazıyo bı ayetınde ben teslım oldum hayırlısı allahtan ıns aynı sıkıntıları yasayan herkes ıcın dua edıyorum ben rabbım hepımızın yardımcısı olsun
canım şöyle diyeyim ben buzamana kadar yunusemreye gidiyodum .ilk bir sene doktora gitmedik olur dedik.ama bu sırada adetlerim düzenli değildi sonrasında hastaneler başladı yunus emrede 1 sene devam ettım baktımki kistler hiç değişme olmuyor çatlatma iğnesi vs hiçbirşey yapılmadı bu zaman diliminde..daha sonra ne varsa devlette var dedim Zeynep kamile gittim 2 ay önce ordaki doktor laparoskopi dedi.rahım fılmı ıstedı sonrasında rahım fılmı ıcın batı beklerken eşimin teyzesı ankarada oturuyor Recai pabuççu dıye bı doktor var onun arkadaşıymış.ıllakı ankaraya gel baktıralım dedı.doktorla konuştum oncesınde telde.gecen hafta gıttım ankaraya kontrole.oda dediki bana normal yolla zor şans veremem ama olmaz diyede bişey diyemem dedi.aşılamada sana şans vermiyorum tüp bebek denemini öneririm dedi.muhtemelen aşılamada tutmayabılır dedi.tüp bebektede %50-55 şansın var dedi.bikaç test yaptı amh dhea vs..fiyat aldım geri döndüm.zeynep kamilde de benim hiç tedavim olmadığı için 3 kez aşılama zorunluymuş oyuzden raporda vermezler bana tüp için sanıyorum:26:sen aşılama haklarını kullandınmı peki canım?hayırlısı olsun çok sevındım adına
sizin sorun neydi canım?inşallah tedavınde olumlu sonuç alırsın
saol canım inş hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır. bizdeki sorun eşimin morfolojisi sıfır canım.o yüzden olmadı bebegimiz.devlette tüp raporu alabilmek için eğer eşinin sperm sayısı 5 milyon üstüyse aşılama yapmadan tüp bebek raporu çıkmıyo doğru.ama 2 defa aşılama yeterli..3 defa aşılama kim dediyse yanlış demiş.yalnız aşılamaların iğneli yapılmış olması gerekiyor.hapla yapılanları saymıyolar.eğer tüm tahlillerin varsa direk aşılama aşaamsına gidebilirsin.ben çapada yaptırdım aşılamaları..klomenle falan hiç takip yaptırmadım.gittim ve direk iğneli aşılama istiyorum dedim.klomene bulaşma.boş yere vakit kaybı.ocak ve martta aşılama yapıldı şuan raporum çıkmış durumda.çok çok da uzun bi süreç degil.o kadar para vermeye degmez...ciddi fiyat farkı var.
günaydın herkesegününüz güzel geçsin inşallah
merhaba canım ortalama 6.000tl tutuyor ilaçlar ve tedavi .üçaşagı beş yukarı böyle benim gittiğim merkezde tedavi 3.750. medicana bunu kredi kartına takside bölüyormuş .ama ben kredi çekmeyi tercih ettim. benimde hiç aklımda yoktu tüp bebek kolay hamile kalıp kolay düşürüyordum.ama tüp bebek dedi ısrarla doktorum.Kıslar nasılsınız bakalım tüp bebek aşamalarınız nasıl gidiyor?allah izin verirse bende hastalanınca tüp bebek için start vercem.heyecanlıyım ama daha başlamak için 10-15 günüm var.ne kadar tutar tüp bebek taksitlendirme yaparlarmı hiç bilmiyorum nakitimde yok ama başlıcam allah izin verirse buluruz.