Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

bugün bi kaç yerle telde konuştum ön fiyat aldım bazı yerlerin.
ama neresi iyidir bilmiyorum istanbulda yaptıranlar nerde yaptırdı acaba:26:
bahçeci umut 6100 dedi.ilk muane 225 diye mail yolladı bide yapılcak işlemleri belirtmişler mailldeama ben hiçbirinden anlamadımgittiğim her muanede ücret ödiyecekmiyim acaba:44:

umut tup bebek hastanesı 5750 dıye bılıyorum raporsuz ilaçlar dahıl muhane ucretı 1 kere oduyorsun cnm

allah akıl fikir versin o insanlara, canım elevit yeterli folic asite gerek yok diyor doktorum içinde varmış senin dedeğin gibi

Son düzenleme:
herkeze slm gerı sayım başladı:) bugun transferım 5.cı gunu allah herkeze sagılıklı bebekler asıp etsın ıns....

oooo maşallahhhh pozitif sonuç alıp sonuna kadar gideceksin Allahın izniyle

Son düzenleme:
test gününü 22 nisan olarak ekledim doğru mu canım :)

Son düzenleme:
ekledim canım hayırlı uğurlu olsun, korkularını anlıyorum ilk ve son denemen olur umarım allahın izniyle

umut tüp bebek anadolu yakasındaki en iyi yerlerden biri, muayene ücreti bir kereye mahsus, o fiyata ilaçlar da dahildir canım, inşallah sonu senin gönlüne göre olacak

Son düzenleme:
Nurdane32 dıye bır arkadasımızda bnm gıbı brükselde tup bebek yaptırıyordu acaba ne oldu mrk edıyorum gorursen ltfen cvp verırmısın

ekledim canım hayırlı uğurlu olsun, korkularını anlıyorum ilk ve son denemen olur umarım allahın izniyle

çok tesekkur ederım desteklerınız ıcın brukselde yaptırdıgımıda eklersenız sevınırım belkı bnmle bırlıkte olanlar vardır tanısma ımkanı bulurum

Hoşgeldin cnm aramıza sorununuzun azospermi olduğunu görünce yazmak istedim..bende eşimin azo olduğunu
öğrendiğimde senin yaşlarındaydımm.
siz ne zaman öğrendiniz durmunuzu eşin tedavi oldumu daha önce kullandığınız bişeyler varmı..
çok soru sordum ama nerde başlıyosunuz tedaviyee..rabbim gönlüne göre versin.cnm ayrıca pozitifsin süpersin..
en önemlisi başta olumlu ve pozitif başlamak..benimde 3. denemem olucakk.hayırlısıyla son olur inş.
kusura bakma nerde tedavi olduğunu yazmışsın ama ben geçmişi okumadan sana yazdımm :))

Son düzenleme:
menac beni de istanbul tüp bebek yazar mısın?ordaki arkadaşlarla irtibatta olalım

çok tesekkur ederım desteklerınız ıcın brukselde yaptırdıgımıda eklersenız sevınırım belkı bnmle bırlıkte olanlar vardır tanısma ımkanı bulurum

Canım ben Brüksel i istiyordum ama embriyolarimiz Bahçeci de diye olmadı. Çok iyi bir merkezdesin sıkma canını. Kendini kimseyle kıyaslama herkesin sorunu sorununun derecesi farklı pozitif ol olacak de inşallah da olacak. İnşallah ilk ve son olacak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…