bugün bi kaç yerle telde konuştum ön fiyat aldım bazı yerlerin.
ama neresi iyidir bilmiyorum istanbulda yaptıranlar nerde yaptırdı acaba:26:
bahçeci umut 6100 dedi.ilk muane 225 diye mail yolladı bide yapılcak işlemleri belirtmişler mailldeama ben hiçbirinden anlamadım gittiğim her muanede ücret ödiyecekmiyim acaba:44:
amanın önemli günler canım bu günler meditasyon veya yoga yapsan gitmeden okula..
katılıyorum sana menac aynısı bizim okulda var arada bi idare gelip hadi derse diye uyarıya koskoca insanları ona bile zorla kalkıyorlar bende çok sinirleniyorum biraz idareyle alakalı bu kadar gevşeklik olmaz! bende okulda herşeye geriliyorum ama değmiyor inan artık umursamaz olmaya çalışıyorum stres kötü etkiliyor çünkü herşeyi... bu arada ben de elevit kullanıyorum ona ek olarak folic asit kullanmaya gerek var mı acaba onun içinde de var çünkü?
herkeze slm gerı sayım başladı:) bugun transferım 5.cı gunu allah herkeze sagılıklı bebekler asıp etsın ıns....
bugün bi kaç yerle telde konuştum ön fiyat aldım bazı yerlerin.
ama neresi iyidir bilmiyorum istanbulda yaptıranlar nerde yaptırdı acaba:26:
bahçeci umut 6100 dedi.ilk muane 225 diye mail yolladı bide yapılcak işlemleri belirtmişler mailldeama ben hiçbirinden anlamadım gittiğim her muanede ücret ödiyecekmiyim acaba:44:
ekledim canım hayırlı uğurlu olsun, korkularını anlıyorum ilk ve son denemen olur umarım allahın izniyle
hayır eklememiştiniz tüp bebek nedenımız esımde azospermi olması allaha sukur bende hıc bır sorun yok 22 yasındayım kormamın sebebı 2. 3. Denemem yazan ınsanlar onun dısında pozıtıfım henüz iğnelere baslamadım 22 nısan adet gunum bakalım beklıyorum
test gününü 22 nisan olarak ekledim doğru mu canım :)
kagıda 23 yazıyor:))
oooo maşallahhhhpozitif sonuç alıp sonuna kadar gideceksin Allahın izniyle
çok tesekkur ederım desteklerınız ıcın brukselde yaptırdıgımıda eklersenız sevınırım belkı bnmle bırlıkte olanlar vardır tanısma ımkanı bulurum
menac beni de istanbul tüp bebek yazar mısın?ordaki arkadaşlarla irtibatta olalım
kagıda 23 yazıyor:))
Bu arada 23 nisan çocuk bayrami inslah senin de çocuğun olacağı için bayram edecegin gün olur :)))