Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Benim 3,denemem olacak 2 negatifim var(( 1taze 1 dondurulmus denedim uc yil once.Esimin sperm sayi ve hareketi kotu.Bende troid yavasti ilaclarla normale dondu sukur..

Benim 3,denemem olacak 2 negatifim var(( 1taze 1 dondurulmus denedim uc yil once.Esimin sperm sayi ve hareketi kotu.Bende troid yavasti ilaclarla normale dondu sukur..

inş. bu defa görürsün pozitifi allah herkesin şifasını versin bende tüp bebek konusunda çok bilgisizim ilk defa olacak ama normal tüp olmuyo bana tutunmazmış fsh yüksek die o yüzden onun benzeri mini tüp bebek uygunsa olacak izmirde bi hastaneyle telde konuştum adetin 2. günü gel dedi ama adetim gelmedi bekliorum bakalım neler beklio beni bu süreçte

Ilk iki tedavimde kisa protokol uygulanmisti.Simdi Almanyada merkez degistirdim.Doktor uzun protokol tedavinin faydali olabilecegini soyledi..Bir bucuk ay falan suruyo Nisan sonunda adetim var 15 gun sonra ilk ignemi vurucam...Temmuza ancak sonuc kismetse

Canim adetinin 2,gunu hormonlarina bakcak.Ona gore bi tedavi yapcak.hormon igneleri vericek.Allah gonlune gore versin ...Sana bana diger kizlara ,bizlerede rabbim nasip etsin insallah.Canim uc dort gun oncesini oku orda bilgiler var.

inş bu defa yüzün güler allah hepimize yardım etsin çok zor... almanyadamı yaşıyorsun.. dediğim gibi ben çok bilgisizim tüp konusunda uzun protokol ne kısa ne onu bile hala çözmüş değilim daha hiç tüp bebek merkezine gitmedik biz ilk olacak inş sonucun pozitif olur yaşın kaçtı bu arada

Canim ben kactim...iyi geceler..Hep pozitif ol lutfen..Benim cevremde okadar cok kisi varki yumurta rezervi az fsh i yuksek olup bebegini kucagina alan...

selam canlı selam

topic canlı ama pek giren olmuyor canım, mini tüp pek bilinmiyor çünkü

polyanncağım,

ben transfer oldum, ptesi test günüm, o topiği sonuna kadar okuyuver ve sonra sorun olursa sorarsın yine , canım,

zaten çok uzun da değil o topic.

polyanncağım,

ben transfer oldum, ptesi test günüm, o topiği sonuna kadar okuyuver ve sonra sorun olursa sorarsın yine , canım,

zaten çok uzun da değil o topic.
cnm inan 2 3 defa başa ala ala okudum topici ama merak ettiğim şey süreçte neler oluyor yani ilaç vb rahim filmi historoskopi falan yapıldımı sana inş sonucun pozitiftir seninde

canım, bu mini tüp tedavisi İzmir de kent hastanesi İsrael Aruh tarafından yapılıyor, İzmir dışında nerde hangi hastane yapar bilmiyorum,

az ilaç ile az ve kaliteli yumurta toplanıyor, dondurulup rahim hazır olunca transfer yapılıyor, ücret de klasik tüp bebeğin yarısı kadar tutuyor, ilaç da az olunca ucuz oluyor..

cnm tşk ederim... bende netten araştırmıştım istanbul ve izmirde yapan varmış ben ankaradayım ve izmiri seçtim telde konuştum biraz bilgi verdiler adetin 2. günü gel dediler uygunsan yaparız dediler ama adet olmadım daha (((( tam olarak toplamda nekadar ödediniz...toplam kaç günde bitti tedavi sen hangi şehişrdesin

cnm inan 2 3 defa başa ala ala okudum topici ama merak ettiğim şey süreçte neler oluyor yani ilaç vb rahim filmi historoskopi falan yapıldımı sana inş sonucun pozitiftir seninde

bu tedavi fsh yüksek çıkanlar için uygulanıyor, yani fsh düşük ise klasik uygulaman gerekir, şans daha doğrusu yumurta fazla oluyor,

gerçi klasik tedavide de çok ilaç olunca yumurta kalitesi düşüyor

mini tüp de ise az ilaç az yumurta mantığına dayanıyor. yani ben direkt mini tüp tedavisine geçtim, fsh yüksek diye,,,, film vs yapılmadı herhangi bir sorunum yok, şimdilik tabiii. bakalım sonuç ne olacak, gerçi benim endometrium yeterince kalınlaşmadı ama yine de transfer yaptırdım, bir kez transfer olayım da vucudumu tanıyayım diye..... fakat mini tüp ile hamile kalan çok var,, internete girersen de benim doktorun haberlerini görürsün canım.

ben izmir deyim,,, 1750 dolar ve ilaç masrafı, ilaçlar da 200-300 tl tutuyor, yani 3000 ila 3250 tl toplam olarak....

15 gün gibi sürer tedavin..
senin sorunun ne , ona göre bilgi verebilirim.

ben izmir deyim,,, 1750 dolar ve ilaç masrafı, ilaçlar da 200-300 tl tutuyor, yani 3000 ila 3250 tl toplam olarak....

15 gün gibi sürer tedavin..
senin sorunun ne , ona göre bilgi verebilirim.

cnm benim fsh çok yüksek 40 ve yukarısı çıkıyor ben daha önce hiç tüp bebek merkezine gitmedim normal özle bi hastaneye gittim ve tüp bebek tutmaz sana dedi hormon ilacı verdi düşürsün die kaç aydır kullanıyodum ama hiçbi ilerleme yok düşürmüyor düşmedi hep yüksek bende mini tüpü kk da gördüm araştırdım biraz izmiri aradım telle konuştuk 2.gün gel dedi ama ben 40.gün oldu hala adet olamadım (( başlayamıom tedaviye gidemiom izmire bu yüzden zaten ankaradayım ha deyince gidip gelemicem adetimin 2. günü gidip tedavi bitince döncez işte

anladım, fsh 40, peki amh ölçümü yaptırdınmı, ayrıca yaşın kaç...

anladım, fsh 40, peki amh ölçümü yaptırdınmı, ayrıca yaşın kaç...

fsh cnm her ay deişio işte en düşük 40 yani...amh ölçümü hiç demedi doktorlar hiçbiri istemedi haberim bile yoktu öle bi testtten burda öğrendim kk dan öğrendim.. bu testi sadece tüp bebek merkezlerimi yapıyor yaşım 27 ((((

canım benim , yaşın çok gençmiş daha,,,, ben geç evlendim ve 43 yaşındayım,, buna ragmen uğraşıyorum, bu arada 38 yaş, 40 yaş sonrası topic var , orada ne mucizeler var görmüşsündür,, umudunu yitirme,,, gelebiliyorsan izmire gel ve mini tedavisi gör,,, mini tedavisinin özellliği fsh kaç olursa olsun engel değil,

2.günü kontrol oluyorsun, kist vs yoksa 3.gün hap tedavisi oluyorsun, 5 gün sonra gün aşırı yumurtalar olçülüyor, 18 mm yi gecince yumurta toplanıyor, zaten 2 veya 3 yumurta olur en fazla, ister o ay transfer ettir, ister bir müddet biriktir sonra transfer ettir, ben arada myom amieliyatı olduğum için sonra yaptırdım transferi...

sen regl olamıyorsan , doktor ilaç verecek onunla olacaksın o zaman, oradaki doktorundan isteyebilirsin , veya izmiri ara sana söylerler hasta olman için gereken ilacı.,,,,

depresifpolyanna,,

soracakların olursa özelden de mesajlar at bana, cevaplarım,,, şimdi uyumaya gideyim, yarın pazar eşler erken kalkar, uykusuz kalmayalım,,,

acil sorun varsa 5 dk daha bekliyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…