Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:
- Konu Sahibi menac
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Bir bomba haber de de benden spontane hamileyim ikizlerime kardeş geliyor. Darısı isteyen herkese olsun inşallah
Ayyy cnmm yaa cokk sevindim maaşallAh ALLAH tamamina erdirsin insallah..
- 7 Ocak 2011
- 2.216
- 75
- 358
Teşekkür ederim canım. Naz hanımı öp benim için facebooku kapattım göremiyorum minik prensesi.Ayyy cnmm yaa cokk sevindim maaşallAh ALLAH tamamina erdirsin insallah..
- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Teşekkür ederim canım. Naz hanımı öp benim için facebooku kapattım göremiyorum minik prensesi.
Sağol cnm sende yakisiklilarimi cokk op onlar abimi olucak şimdi oyyy yerim yaa..minikler...dua et cnm Banada martta bende tedaviye basliycam inşallah
- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Amanin.. menac inanmiyorum ikizlerin ustune bir de 3 numara mi geliyor maşallah. Sizleri gorunce kendimi sucluyorum. İkinciyi bile dusunemiyorum zormuş cocuk buyutmek calisirken. Rabbim uzun omurler versin simdiden. Flzask dualarımdasin
Sağol cnmAllah razi olsun
- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Flzask canım Allah Nazin şansına bir kardeş verecek inşallah
Naz evet çalışırken zor ama evlat gibisi de yok Allah kolaylığını verir inşallah
İnsallah canım benim Sagol
- 30 Mayıs 2013
- 3.295
- 4.558
- 448
- 41
cok sevindiiiiimmmm Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallaha seninde hayirli saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsinBir bomba haber de de benden spontane hamileyim ikizlerime kardeş geliyor. Darısı isteyen herkese olsun inşallah
Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, çok şaşırdım. Bende istiyorum ama cesaret edemiyorum....Allah çocuktan yana gözünü doyurdu:))))Bir bomba haber de de benden spontane hamileyim ikizlerime kardeş geliyor. Darısı isteyen herkese olsun inşallah
- 7 Ocak 2011
- 2.216
- 75
- 358
T
Teşekkür ederim canım Allah hayırlısı ile bebisleri kucagimiza almayı nasip etsin. Cinsiyeti belli oldu mucok sevindiiiiimmmm Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallaha seninde hayirli saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin
- 7 Ocak 2011
- 2.216
- 75
- 358
Teşekkür ederim canım Allahima binlerce şükür. Topla cesaretini benden feyz alSüperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, çok şaşırdım. Bende istiyorum ama cesaret edemiyorum....Allah çocuktan yana gözünü doyurdu:))))
- 30 Mayıs 2013
- 3.295
- 4.558
- 448
- 41
Amin insallah Canim, yok henuz cinsiyetini ogrenmedim 20 haftada ayrintili ultrason yapilacak o zaman ogrenecez insallah:)T
Teşekkür ederim canım Allah hayırlısı ile bebisleri kucagimiza almayı nasip etsin. Cinsiyeti belli oldu mu
- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- 10 Ocak 2010
- 4.484
- 2.130
- 398
Bir bomba haber de de benden spontane hamileyim ikizlerime kardeş geliyor. Darısı isteyen herkese olsun inşallah
Ne güzel bir mucize Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. bu hamile kalma işi birazda psikolojik tabi ortada çok net sorunlar yoksa, yıllarca uğraşılıyor belki defalarca tüp bebek yapılıyor bebeklerine kavusulunca hop ikinci bir sürpriz oluyor etrafta cok duyar oldum son gunlerde demek kafa rahat olması gerek.. Tekrar hayırlı olsun
- 7 Ocak 2011
- 2.216
- 75
- 358
flzask2003 canım ne oldu sonuç negatif mi pozitif mi?
Kızlar bu arada oğlanları üçlüyorum 3. De erkek kız olsun isterdim ama hayırlısı buymuş
Kızlar bu arada oğlanları üçlüyorum 3. De erkek kız olsun isterdim ama hayırlısı buymuş
- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
flzask2003 canım ne oldu sonuç negatif mi pozitif mi?
Canım ınan bende sabah sayfayi buldum taa gerilerden yazsammi dedim vazgeçtim..
Benim negatif oldu cnm.nasip değilmiş. 1 tüp sperm kaldı sadece onuda yakın zamanda ALlah izin verirse deniycez tüp ALlah verirse plur.olmazsa.yolumuza bakarız şükür kızım var ama kardeside olsun isterim hayırlısı olsun..sen Maasallah 3 luyosun demek erkekleri saglikla gelsin paşa
- 14 Ağustos 2012
- 715
- 20
- 68
- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.301
- 63
- 44
Amin canım Rabbim evlatlarını sana bağışlasın bizlere de hayırlısı ile nasip etsin inşaAllahSelam bacılar hiç yoktu Allaha şükür 3 oğlum var şimdi . Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin. Okuyan gruptaslarimi öpüyorum... ne çok ağladık Allah bu yolda kimseyi aglatmasın çok aratmasin inşallah