Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Kizlar haberlerim var. Ben hamileyim.bebegimiz tuttu şükür. Ama 11 gün hastanede yattım ohss.den ne acılar cektim anlatamam. Daha dün eve geldim. Ama hala yatıyorum. Ayağa kalkamadim.
Iyilesince herseyi anlatırım. Görüşürüz. ..

canım çok sevindim ben dün sayfaları karıştırıken senin hamile olduğunu gördüm ama o kadar yorgunumki buraya yazdın sanıyorum..:44::44:
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin.

Bugün aldığım en güzel haber bu. Topigi ilk açtığım günden beri burdaydin çok şey paylaştık. Inan çok mutlu oldum ohss olacağın ve hamile kalacağın içime doğmuştu. Allah kucağına aldığın sağlık ve mutlulukla buyuttugun gunleri de göstersin.

canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin:)) darısı tedavi olan arkadaşların başına..geçmiş olsun inşallah bir an önce ayaga kalkarsın canım..

Flzask, menac ve jasmin cok tesekkur ederim sağolun. Buruk mutluluk hala yatıyorum ohss.den. ahh ne zormuş günlerdir acı çekmek
Sağlık çok onemliymis. Bir an önce iyi olsam keşke. Yataktan kendiim kalkamiyorum. Hep birine muhtacimm.yuruyemiyorum.
Bu gunler gecse ah geçse. ..

En kısa zamanda geçer cnm inşallah bebişin mutluluğunu yaşarsın.onun büyüdüğünü .ne güzelliklerini gördükçe bu günlerini unutursun cnm.
Rabbim beterinden korusun.

tebrik ediyorum canım. maşallah hayırlı olsun. Rabbim saglıkla tamamına erdirsin. ohss zormuş. bizim bir arkadaş transferden bir kaçgün sonra ameliyat oldu ohssden. ve hamile. sen de acı çektiğinde hep yavrunu düşün, kucağına alıp emzireceğin günleri Allah ın izniyle...

Merhabalar ucanfasulye tebrik ederim canım allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin ve sana da tez vakitte şifa versin inşallah.
.
Bu arada bende yine hamileyim inşallah bu sefer kırıcaz şeytanın bacağını bukez herşey iyi gidecek gibi hissetsemde korkularımı yemiş değilim kendimi kaptirmak istemiyorum

Canim oncelikle gozun aydin olsun.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.ve cook cok gecmis olsun...Yavrunu kucagina alacagin gunu dusun eminim o zaman butun bu acilarina degecektir Allaha emanet ol...

Bebek dostu, manolyam, nil cok sagolun kızlar. Darısı olmayanlarin başına inş.
Manolyam tebrik ederim seni de. Sağlıkla kucagimiza alırız inş.

Canimlarim Masallah ne guzel yine doguranlar olmus :) gozunuz aydin :) Rabbim herkese hayirli vede saglikli evlatlar versin..
yeni hamileler katilmis aramiza ne guzel Allah tamamina erdirsin insallah..
bende heycanla gunlerimi saymaktayim ve normal dogum yapmak isyedigim icin birazda tedirginim :)
size bir sorum olacakti benim simdiye kadar odem felan olmuyodu ama su son 2-3 gundur yuzum ellerim ayaklarim yani heryerim sisti simdiye kadar iki hafta icinde 250 gram alan ben simdi 3 gunde 2 kilo geldi gunde nerdeyse 1 saat yuruyorum cok hareketsizde degilim ama odemden kurtulamadim bana su odemden kurtulmak icin onerebileceginiz bisey varmi??

Herkese merhaba, kizimizi 27 Ocak'ta saglikla kucagimiza aldik teyzeleri :) Biraz macerali oldu dogum, daha once soyledigim gibi dogum icin yurtdisindaydim ve doktorum Turktu ama benim 38.haftamda 3-4 gunlugune kongreye gitmesi gerekti. Gitmeden once de erken gelecegini sanmiyorum ama dur bi kontrol edelim diye cati muayenesi yapti 37.haftanin sonuna dogru. O muayeneden sonra zaten hafif kanamam basladi...Birkac gun asiri stresliydim, gerci ne olur ne olmaz diye burada baska bir doktorun iletisim bilgilerini vs verdi bizim doktor... Kanama baslayip durmayinca ben anladim zaten dedim herhalde nisan geldi muayene sonrasi...Nadiren de olsa olabiliyormus bazen cati muayenesi sonrasi. Cuma gunku bu muayeneden sonra pazartesi sabaha karsi tuhaf bir sanci arkadan da suyumun gelmesiyle kendimizi hastanede bulduk esimle. Neyse ki diger doktora ulastik ve hersey yolunda gitti. Normal dogum yaptim; yorucuydu elbette ama gercekten de kucagina aldiginda tum zorluklar unutuluyor. Kizim da maasallah gayet saglikli, sakin bir bebek simdilik. Yeni hamilelik mujdesi veren arkadaslari da tebrik ediyorum. Insallah onlar ve dogumu bekleyen diger tum arkadaslar saglikla bebeklerine kavusurlar.

Çok uzun zamandır koptum topikten, giremedim, ama hep dualarımdaydınız. Temmuz'da tayinimiz Ankara'ya çıktı. Sonra ev arama, taşınma telaşı, 1 hafta sonra yine ev arama ve taşınma telaşı, yeni okul, yeni ortam derken zaman su gibi aktı geçti. İnşa-Allah hepiniz çok iyisinizdir. Biz de, oğluşumla gün sayıyoruz. Nasip olursa inş. normal doğum istiyorum.
Bu akşam güzel haberlerinizi okuyunca çok mutlu oldum. Sevgili Menac ve pek çok arkadaşımız cennet kokulularını bağırlarına basmışlar hamdolsun. Rabbim hepinize kuzucuklarınızla ve tüm sevdiklerinizle beraber hayırlı güzel ömürler versin inşa-Allah!..

Tebrik ederim canım bizim listede hep hamileydin zaten Allah tamamına erdirsin. ..

Sağol canım güzel dileklerin için. Allah sana da zamanında ve kolay doğum nasip etsin. O şişlik ve ödem bdnde de aniden başladı bol bol su iç canım başka çaresi hok malesef ha bi de tuzlu yeme

Tatlım öncelikle tebrik ediyorum Allah hayırlı evlat kilsin. Çok macerali ve güzel bir anı olarak kalacak bir doğum olmuş gerçekten. Bu aralar peş peşe güzel haberler geliyor topikten ne güzel

Seni görmek güzel. Güzel dileklerin için de teşekkürler. Her şeyin yolunda olmasına sevindim. Normal dogum müthiş bir deneyim olsa gerek Allah yardımcın olsun umarım normal dogurursun. Topigi boş bırakmayın burda kendi kendime takilmaktan sıkıldım

Menacc im nasilsin?Ne cok sey paylastik bir sene once buralarda Martta acmistin topigi.Bebeklerin nasil Adlarini ne koydun? Merak ettim gece gece:)
Daha dogrusu sohbeti ozledim...

uçanfasulye canımmm çok sevindim seninle aynı zamanda negatifi almıştık şimdi sen paçayı kurtardın allahın izniyle sıra ben de :)kendim hamile kalmışım gibi sevindim inanki rabbim sağlıcakla kucagına almanı nasip etsin.

bende allahın izniyle 22 nisan da yaşımın dolmasıyla rapor çıkartıp tedaviye başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…