- 13 Mart 2013
- 854
- 122
Kizlar haberlerim var. Ben hamileyim.bebegimiz tuttu şükür. Ama 11 gün hastanede yattım ohss.den ne acılar cektim anlatamam. Daha dün eve geldim. Ama hala yatıyorum. Ayağa kalkamadim.
Iyilesince herseyi anlatırım. Görüşürüz. ..
Kizlar haberlerim var. Ben hamileyim.bebegimiz tuttu şükür. Ama 11 gün hastanede yattım ohss.den ne acılar cektim anlatamam. Daha dün eve geldim. Ama hala yatıyorum. Ayağa kalkamadim.
Flzask, menac ve jasmin cok tesekkur ederim sağolun. Buruk mutluluk hala yatıyorum ohss.den. ahh ne zormuş günlerdir acı çekmek
Sağlık çok onemliymis. Bir an önce iyi olsam keşke. Yataktan kendiim kalkamiyorum. Hep birine muhtacimm.yuruyemiyorum.
Bu gunler gecse ah geçse. ..
tebrik ediyorum canım. maşallah hayırlı olsun. Rabbim saglıkla tamamına erdirsin. ohss zormuş. bizim bir arkadaş transferden bir kaçgün sonra ameliyat oldu ohssden. ve hamile. sen de acı çektiğinde hep yavrunu düşün, kucağına alıp emzireceğin günleri Allah ın izniyle...Kizlar haberlerim var. Ben hamileyim.bebegimiz tuttu şükür. Ama 11 gün hastanede yattım ohss.den ne acılar cektim anlatamam. Daha dün eve geldim. Ama hala yatıyorum. Ayağa kalkamadim.
Canim oncelikle gozun aydin olsun.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.ve cook cok gecmis olsun...Yavrunu kucagina alacagin gunu dusun eminim o zaman butun bu acilarina degecektir Allaha emanet ol...Kizlar haberlerim var. Ben hamileyim.bebegimiz tuttu şükür. Ama 11 gün hastanede yattım ohss.den ne acılar cektim anlatamam. Daha dün eve geldim. Ama hala yatıyorum. Ayağa kalkamadim.
Merhabalar ucanfasulye tebrik ederim canım allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin ve sana da tez vakitte şifa versin inşallah.
.
Bu arada bende yine hamileyim inşallah bu sefer kırıcaz şeytanın bacağınıbukez herşey iyi gidecek gibi hissetsemde korkularımı yemiş değilim kendimi kaptirmak istemiyorum
Canimlarim Masallah ne guzel yine doguranlar olmus :) gozunuz aydin :) Rabbim herkese hayirli vede saglikli evlatlar versin..
yeni hamileler katilmis aramiza ne guzel Allah tamamina erdirsin insallah..
bende heycanla gunlerimi saymaktayim ve normal dogum yapmak isyedigim icin birazda tedirginim :)
size bir sorum olacakti benim simdiye kadar odem felan olmuyodu ama su son 2-3 gundur yuzum ellerim ayaklarim yani heryerim sistisimdiye kadar iki hafta icinde 250 gram alan ben simdi 3 gunde 2 kilo geldi gunde nerdeyse 1 saat yuruyorum cok hareketsizde degilim ama odemden kurtulamadim bana su odemden kurtulmak icin onerebileceginiz bisey varmi??
Herkese merhaba, kizimizi 27 Ocak'ta saglikla kucagimiza aldik teyzeleri :) Biraz macerali oldu dogum, daha once soyledigim gibi dogum icin yurtdisindaydim ve doktorum Turktu ama benim 38.haftamda 3-4 gunlugune kongreye gitmesi gerekti. Gitmeden once de erken gelecegini sanmiyorum ama dur bi kontrol edelim diye cati muayenesi yapti 37.haftanin sonuna dogru. O muayeneden sonra zaten hafif kanamam basladi...Birkac gun asiri stresliydim, gerci ne olur ne olmaz diye burada baska bir doktorun iletisim bilgilerini vs verdi bizim doktor... Kanama baslayip durmayinca ben anladim zaten dedim herhalde nisan geldi muayene sonrasi...Nadiren de olsa olabiliyormus bazen cati muayenesi sonrasi. Cuma gunku bu muayeneden sonra pazartesi sabaha karsi tuhaf bir sanci arkadan da suyumun gelmesiyle kendimizi hastanede bulduk esimle. Neyse ki diger doktora ulastik ve hersey yolunda gitti. Normal dogum yaptim; yorucuydu elbette ama gercekten de kucagina aldiginda tum zorluklar unutuluyor. Kizim da maasallah gayet saglikli, sakin bir bebek simdilik. Yeni hamilelik mujdesi veren arkadaslari da tebrik ediyorum. Insallah onlar ve dogumu bekleyen diger tum arkadaslar saglikla bebeklerine kavusurlar.
Çok uzun zamandır koptum topikten, giremedim, ama hep dualarımdaydınız. Temmuz'da tayinimiz Ankara'ya çıktı. Sonra ev arama, taşınma telaşı, 1 hafta sonra yine ev a ve taşınma telaşı, yeni okul, yeni ortam derken zaman su gibi aktı geçti. İnşa-Allah hepiniz çok iyisinizdir. Biz de, oğluşumla gün sayıyoruz. Nasip olursa inş. normal doğum istiyorum.
Bu akşam güzel haberlerinizi okuyunca çok mutlu oldum. Sevgili Menac ve pek çok arkadaşımız cennet kokulularını bağırlarına basmışlar hamdolsun. Rabbim hepinize kuzucuklarınızla ve tüm sevdiklerinizle beraber hayırlı güzel ömürler versin inşa-Allah!..
Seni görmek güzel. Güzel dileklerin için de teşekkürler. Her şeyin yolunda olmasına sevindim. Normal dogum müthiş bir deneyim olsa gerek Allah yardımcın olsun umarım normal dogurursun. Topigi boş bırakmayın burda kendi kendime takilmaktan sıkıldım
Sağol canım güzel dileklerin için. Allah sana da zamanında ve kolay doğum nasip etsin. O şişlik ve ödem bdnde de aniden başladı bol bol su iç canım başka çaresi hok malesef ha bi de tuzlu yeme[/QUOTE
Merhaba canim onerilerin icin cok tesekurler dedigin gibi bendede odem aniden basladi anlamadim nedenini komik olan odem genelde tansiyonu yuksek kisilerde olurmus benim tam tersi cok dusuk tansiyonum 10/6 felan oluyor hiz degismedi neyse canim az kaldi zaten :)
sen neler yapiyon bebislerinle? seni yoruyorlarmi? ay onlar simdi ne kadar tatlidirlar.. :) yaninda olsakta sevsek biraz :)