Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Dün gece 11:45 de doğurdum kızlar:)2300-2700 bebeklerim.büyük olan 1 gece küvözde kaldı yarıninş ewe gidiyoz az biraz emdiler beni.şimdilik bu kadar öpüyorum sizi

Allah mutluluk ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım. Eve beraber dönüyor olmanız da çok güzel

Dün gece 11:45 de doğurdum kızlar:)2300-2700 bebeklerim.büyük olan 1 gece küvözde kaldı yarıninş ewe gidiyoz az biraz emdiler beni.şimdilik bu kadar öpüyorum sizi

Canim gozun aydin olsun cok sevindim iyi olmaniza Rabbim anali babali buyutsun ailesine, vatanina ve milletine hayirli evlatlar olsunlar insallah.. bizlerede dua edin olurmu?? yavrularini ve seni opuyorum Allaha emanet olun insalllah..

menac ve Jelybonsdf rabbim bebeklerinizi sizi bağışlasın hayırla büyütün inşallah gözünüz aydın haneniz hep şen olsun darısı bizimde kucagımıza almaya olsun

Son düzenleme:

sedeeef çok şaşırdım,bu haftaiçi değilmiydi senin doğum acil bi durum mu oldu?oh neyse kurtuldun bebişler de iyiymiş,hayırlı olsun öptüm çok 3ünüzü

sedeeef çok şaşırdım,bu haftaiçi değilmiydi senin doğum acil bi durum mu oldu?oh neyse kurtuldun bebişler de iyiymiş,hayırlı olsun öptüm çok 3ünüzü

Tansiyonum yükseldi canım,idrarda protein yükseldi,rahimde açılma oldu baya bişi oldu:)sağolasın canım benim:)

menac ve Jelybonsdf rabbim bebeklerinizi sizi bağışlasın hayırla büyütün inşallah gözünüz aydın haneniz hep şen olsun darısı bizimde kucagımıza almaya olsun

Çok teşekkür ederim. Allah hepinize zamanında ve sağlıklı doğum nasip etsin. Bebeklerinizi kucaginiza aldiginizda o guzelliklerin sizin olduğuna inanamayacaksiniz muhteşem bir duygu. Allah önce listede negatif alan arkadaşlarımıza sonra bu uğurda mücadele veren tüm insanlara nasip etsin.

Kizlar gozunuz aydin olsun...Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin InsaAllah..

Ay kızlar gözlerim doldu:)) çok sevindim hepinizin iyi olmasına..Analı babalı sağlıklı huzurlu mutlu upuzun ömürleri olsun..Allah bağışlasın..darısı başımıza ve isteyen herkese inşallah..

Kizlar gozunuz aydin olsun...Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin InsaAllah..

Çok teşekkür ederim canımın içi. Allah razı olsun gonlundekini hayırlı kalıp nasip etsin canım. Kocaman öpüyoruz seni. ..

Ay kızlar gözlerim doldu:)) çok sevindim hepinizin iyi olmasına..Analı babalı sağlıklı huzurlu mutlu upuzun ömürleri olsun..Allah bağışlasın..darısı başımıza ve isteyen herkese inşallah..

Az kaldı canım. Allah sana da zamanında ve sağlıklı doğum nasip etsin. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. ..

Amin canımm çok teşekkür ederim..nasıl oğluşlar:) evdesiniz dimi..

Hayır canım malesef onlar evimizde değil. Ama üç beş gün içinde gelecekler inşallah. Cigerlerindeki duyu atamadilar kilolari ve durumları çok iyi olduğu halde solunumda sıkıntı yaşadılar bu yüzden. Ama inan hiç önemli değil. O kadar beklemisim üç beş gün viz gelir tiris gider

Son düzenleme:

Tez zamanda kavuşursunuz inşallah canım ii olsunlar da Allahın izniyle..az mı bekledik onları doğru söylüyosun:) Sağlıkla kavuşursunuz inşallah..

amin umarım listedeki herkes senle aynı duyguyu yaşar :) sonra biz bekleyenler sağlıkla kucagımıza alalalım ve senin de bol sütün olsun bebişleriniz de hemencik kendine gelip yuvasına gelsin inşallah...

selam anneler...ne menaccım...

yazamadım kusura bakma menaccım...

34 haftada erken doğum yaptım ...ama şükür ki melekklerimin ikisi de iyi doğduklarında solunumlarını kendileri yapabiliyorlardı...iki gün oksijen aldılar...biri 7 digeri 9 gün küvezde kaldılar

bugün tam 21 günlükler.. şükür ki kiloları da iyi şimidlik her şey yolunda ... geçmişi okumadım amasenin bebişler de gelir inşaallah... çok şükür bu günlerimize... rabbim tüm istiyenlere nasip eder inşaallahhh

amin umarım listedeki herkes senle aynı duyguyu yaşar :) sonra biz bekleyenler sağlıkla kucagımıza alalalım ve senin de bol sütün olsun bebişleriniz de hemencik kendine gelip yuvasına gelsin inşallah...

canımmmmm

inşaallah sağ-salim kucağına alırsın bebişini..

benm birden sancım geldi meleğimin biri sabırsızlanmıs sancılar içinde uyudum sezeryanla doğum yaptım...çok şaşırdım daha beklemiyordum ... şükür ki o günler geride kaldı şimdi odalarında mışıl mışıl uyuyorlar bir de cennet kokuları var sorma gitsin :) tarif edilemez bir duygu...canından öte ... rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla..hamdolsun diyorum rabbim evimizi iki kızımla şenlendirdi...

kızlar slm uzun bi zamandır bu topiğe giremedim ama herkescik gebe kalmışda doğum bile yapmış ayy negüzell darısı bize olsun

kızlar slm uzun bi zamandır bu topiğe giremedim ama herkescik gebe kalmışda doğum bile yapmış ayy negüzell darısı bize olsun

Son mesaj yazanlarda ismini gördüm. Allahım ne olur hayırlı haberle gelmiş olsun dedim bi baktım gebelik takvimi. Anammm çok sevindim ya inan çok mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin canım benim.

canım benim çok şaşırdım doğum yaptığını öğrenince. acil olmuş ama çok şükür iyisiniz. Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin. ben de c.tesi inş sezeryan olacağım. Allah a emanet ol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…