Dün gece 11:45 de doğurdum kızlar:)2300-2700 bebeklerim.büyük olan 1 gece küvözde kaldı yarıninş ewe gidiyoz az biraz emdiler beni.şimdilik bu kadar öpüyorum sizi
Dün gece 11:45 de doğurdum kızlar:)2300-2700 bebeklerim.büyük olan 1 gece küvözde kaldı yarıninş ewe gidiyoz az biraz emdiler beni.şimdilik bu kadar öpüyorum sizi
sedeeef çok şaşırdım,bu haftaiçi değilmiydi senin doğum acil bi durum mu oldu?oh neyse kurtuldun bebişler de iyiymiş,hayırlı olsun öptüm çok 3ünüzü
menac ve Jelybonsdf rabbim bebeklerinizi sizi bağışlasın hayırla büyütün inşallah gözünüz aydın haneniz hep şen olsun darısı bizimde kucagımıza almaya olsun
Canlarim ben öğle vakti doğum yaptım çocukların kilosu gayet ıyi ama solunum sıkıntısı yaşıyoruz biraz o yüzden kuvezdeler bebeklerin. Bir tanesini emzirebildim. Hayatı tehlikeleri yok. Muhteşem bir şey hala inanamıyorum. Dualarinizi eksik etmeyin
Kizlar gozunuz aydin olsun...Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin InsaAllah..
Ay kızlar gözlerim doldu:)) çok sevindim hepinizin iyi olmasına..Analı babalı sağlıklı huzurlu mutlu upuzun ömürleri olsun..Allah bağışlasın..darısı başımıza ve isteyen herkese inşallah..
Az kaldı canım. Allah sana da zamanında ve sağlıklı doğum nasip etsin. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. ..
Amin canımm çok teşekkür ederim..nasıl oğluşlar:) evdesiniz dimi..
Hayır canım malesef onlar evimizde değil. Ama üç beş gün içinde gelecekler inşallah. Cigerlerindeki duyu atamadilar kilolari ve durumları çok iyi olduğu halde solunumda sıkıntı yaşadılar bu yüzden. Ama inan hiç önemli değil. O kadar beklemisim üç beş gün viz gelir tiris gider
Çok teşekkür ederim. Allah hepinize zamanında ve sağlıklı doğum nasip etsin. Bebeklerinizi kucaginiza aldiginizda o guzelliklerin sizin olduğuna inanamayacaksiniz muhteşem bir duygu. Allah önce listede negatif alan arkadaşlarımıza sonra bu uğurda mücadele veren tüm insanlara nasip etsin.
Hayır canım malesef onlar evimizde değil. Ama üç beş gün içinde gelecekler inşallah. Cigerlerindeki duyu atamadilar kilolari ve durumları çok iyi olduğu halde solunumda sıkıntı yaşadılar bu yüzden. Ama inan hiç önemli değil. O kadar beklemisim üç beş gün viz gelir tiris gider
amin umarım listedeki herkes senle aynı duyguyu yaşar :) sonra biz bekleyenler sağlıkla kucagımıza alalalım ve senin de bol sütün olsun bebişleriniz de hemencik kendine gelip yuvasına gelsin inşallah...
kızlar slm uzun bi zamandır bu topiğe giremedim ama herkescik gebe kalmışda doğum bile yapmış ayy negüzell darısı bize olsun
canım benim çok şaşırdım doğum yaptığını öğrenince. acil olmuş ama çok şükür iyisiniz. Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin. ben de c.tesi inş sezeryan olacağım. Allah a emanet ol canım.Dün gece 11:45 de doğurdum kızlar:)2300-2700 bebeklerim.büyük olan 1 gece küvözde kaldı yarıninş ewe gidiyoz az biraz emdiler beni.şimdilik bu kadar öpüyorum sizi