canım benim çok şaşırdım doğum yaptığını öğrenince. acil olmuş ama çok şükür iyisiniz. Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin. ben de c.tesi inş sezeryan olacağım. Allah a emanet ol canım.
canımmmmm
inşaallah sağ-salim kucağına alırsın bebişini..
benm birden sancım geldi meleğimin biri sabırsızlanmıs sancılar içinde uyudum sezeryanla doğum yaptım...çok şaşırdım daha beklemiyordum ... şükür ki o günler geride kaldı şimdi odalarında mışıl mışıl uyuyorlar bir de cennet kokuları var sorma gitsin :) tarif edilemez bir duygu...canından öte ... rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla..hamdolsun diyorum rabbim evimizi iki kızımla şenlendirdi...
Son mesaj yazanlarda ismini gördüm. Allahım ne olur hayırlı haberle gelmiş olsun dedim bi baktım gebelik takvimi. Anammm çok sevindim ya inan çok mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin canım benim.
saol cnm evet ben eylülde bidaa yapmıştım ondada tumadıydı ama bu üçüncüde allahıma bin şükür bebeğim benle allahın izniyle seninde gözün aydın hamiş kalmışında yavrularını almısın bile çok sevindim cnm benimm
canım benim çok şaşırdım doğum yaptığını öğrenince. acil olmuş ama çok şükür iyisiniz. Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin. ben de c.tesi inş sezeryan olacağım. Allah a emanet ol canım.
selam anneler...ne menaccım...
yazamadım kusura bakma menaccım...
34 haftada erken doğum yaptım ...ama şükür ki melekklerimin ikisi de iyi doğduklarında solunumlarını kendileri yapabiliyorlardı...iki gün oksijen aldılar...biri 7 digeri 9 gün küvezde kaldılar
bugün tam 21 günlükler.. şükür ki kiloları da iyi şimidlik her şey yolunda ... geçmişi okumadım amasenin bebişler de gelir inşaallah... çok şükür bu günlerimize... rabbim tüm istiyenlere nasip eder inşaallahhh
kızlar doğum tarihinizi doktorunuz adet tarihine göre mi belirledi yoksa transfer tarihine göre mi...
amin canım inş öyle olur. evet canım çok heyecanlıyım. çok merak ediyorum. çok kötü grip oldum. bebeğim açısından tedirginim. inş ona bulaşmaz. artık maskeli emzireceğiz.Ne kadar heyecanlisindir kim bilir. Müthiş bir mucize yaşayacaksın iki gün sonra. Çok keyifli ve sağlıklı bir doğum yaşarsın inşallah.
bebeişlerin emiyorlar mı? ne alemdesiniz canım? evet çok heyecanlıyım. ama artık bacaklarımın üzerine basamıyorum. çok ağrı var. bir an önce olmak istiyorum. grip beni çok zorluyor.Ewt canım ani bi doğum oldu:)allaha şükür iyiyiz ama.sendede heyecan tavan yapmıştır rabbim kurtasın inş.hiç korkma serzeryandan.doğumdan sona 2,3 gün dikkat et tamam.
canım adet tarihine göre oldu. transfer trihine göre hep gitti ama doğum tarihi yine adet tarihine göre oldu. zaten arada 3 gün falan oynuyor. pek farketmiyor anlayacağın,:)) inş sağlıklı bir doğumla kucağına alırsın canımkızlar doğum tarihinizi doktorunuz adet tarihine göre mi belirledi yoksa transfer tarihine göre mi...
Adet tarihine göre canım. Zaten bebeklerim sdet tarihine göre de transfer tarihne göre de aynı çıkıyordu.
amin canım inş öyle olur. evet canım çok heyecanlıyım. çok merak ediyorum. çok kötü grip oldum. bebeğim açısından tedirginim. inş ona bulaşmaz. artık maskeli emzireceğiz.
bebeişlerin emiyorlar mı? ne alemdesiniz canım? evet çok heyecanlıyım. ama artık bacaklarımın üzerine basamıyorum. çok ağrı var. bir an önce olmak istiyorum. grip beni çok zorluyor.
canım adet tarihine göre oldu. transfer trihine göre hep gitti ama doğum tarihi yine adet tarihine göre oldu. zaten arada 3 gün falan oynuyor. pek farketmiyor anlayacağın,:)) inş sağlıklı bir doğumla kucağına alırsın canım
kızlar yaaa tebrik ederimmm hayırlı olsun melekleriniz
biz de bekliyoruz hala 5 subatta doğum dedi doktorum Rabbim inşaallah bana da sağlıcakla almayı nasibeder yavrumu...
ayyyy çokkk heyecanlı bir durum yaaaa topik anamız menac da doğurduğuna göre artık bekleyeyim ben de
Canım bebeklerin eve geldimi?
Küçük olani aldık büyük hala kuvezde canım. Biz de hasretle bekliyoruz çıkacağı günü. Sende durumlar nasıl.
En kısa zamanında kavuşursunuz inşallah.
Ben iyiyim her hafta ntsye giriyorum. Perşembe günü son kontrol sonra sezaryana gün verecek. Ben şu an 37 haftadayım. Ya benim transferim 21 Mayıs olmuştu ikiz erkek gebeliğim seninde bu tarihlerde oldu diye hatırlıyorum neden erken sezaryan oldu ki bir sıkıntın mı vardı?
Tatlım inşallah bir avazda kurttulursun. Biliyorum senin de ikiz erkek olduğunu. Gebeligimde problem yoktu ama ben artık yapamıyor yuruyemiyor kalkamiyordumm. Bir de riske atmayalım düşüncesi vardı doktorumiun. Riske atmayalım derken sonuç böyle oldu.
canım c.tesi gunu sezeryan oldum. 3000 gr ağırlığında cok tatlı bir kızım oldu. malum öksürük rahat bırakmadı. göğüs uçları derken bir zincir şeklinde sorunlar birbirini takip ediyor. alışmaya çalışıyoruz. evdeyiz canım. emzirmek nasıl bir duygu ya tarifsiz! acaba annesi olarak hissediyor mu beni? çok mutluyum. Rabbim isteyen dileyen herkese yaşatsın imş. yavrularımızı da bize bağışlasın. sen nasılsın? paşalardan biri hala hastanede galiba. inş o da bir an önce taburcu olur. dualarım seninle. öpüyorum canımNasılsıniz canım her şey yolunda mı. Doğum gerçekleşti mi?-
canım c.tesi gunu sezeryan oldum. 3000 gr ağırlığında cok tatlı bir kızım oldu. malum öksürük rahat bırakmadı. göğüs uçları derken bir zincir şeklinde sorunlar birbirini takip ediyor. alışmaya çalışıyoruz. evdeyiz canım. emzirmek nasıl bir duygu ya tarifsiz! acaba annesi olarak hissediyor mu beni? çok mutluyum. Rabbim isteyen dileyen herkese yaşatsın imş. yavrularımızı da bize bağışlasın. sen nasılsın? paşalardan biri hala hastanede galiba. inş o da bir an önce taburcu olur. dualarım seninle. öpüyorum canım