Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Seni görmek güzel. Güzel dileklerin için de teşekkürler. Her şeyin yolunda olmasına sevindim. Normal dogum müthiş bir deneyim olsa gerek Allah yardımcın olsun umarım normal dogurursun. Topigi boş bırakmayın burda kendi kendime takilmaktan sıkıldım:KK14:

Sağolasın canım. Tamam inşa-Allah ara ara gelmeye çalışacağım. Senin de güzel dileklerin için ben çok teşekkür ederim.
Nasıllar mis kokulular? Neler yapıyorsunuz gün boyu? Bakımlarına alıştın mı? Çok zorlanıyor musun? Ne çok sordum biliyorum ama bir yandan korkuyorum, bir yandan merak ediyorum bakabilir miyim diye. Rabbimiz hepimizin yar ve yardımcısı olsun!.. Amin!.. Rabbim tez zaman da Nil, sarliva ve isteyip bekleyen tüm arkadaşlara hayırlı evlatlar nasip etsin inşa-Allah!..

Sağolasın canım. Tamam inşa-Allah ara ara gelmeye çalışacağım. Senin de güzel dileklerin için ben çok teşekkür ederim.
Nasıllar mis kokulular? Neler yapıyorsunuz gün boyu? Bakımlarına alıştın mı? Çok zorlanıyor musun? Ne çok sordum biliyorum ama bir yandan korkuyorum, bir yandan merak ediyorum bakabilir miyim diye. Rabbimiz hepimizin yar ve yardımcısı olsun!.. Amin!.. Rabbim tez zaman da Nil, sarliva ve isteyip bekleyen tüm arkadaşlara hayırlı evlatlar nasip etsin inşa-Allah!..

Canim cok sagol.Eminim sen cok iyi bir Anne olcaksin hic korkma olurmu.InsaAllah arkadasim birgun bende size burdan mujdeli haberi verebilirim.Ben senin ve diger arkadaslarimin benim icin yaptiginiz gonulden dualara cok inaniyorum.
Su ara manevi maddi zor bir donemden geciyoruz.Kendimizi topladigimiz anda dondurulmus embriyolarla bi deneme daha yapcaz Allah kismet ederse.
Bide dogal yollarla denemelere devam ediyoruz.Uzun zamandir bu konuyu konusmuyorduk esimle, esimin arkadasi bi vitamin komplex ignesi arastirmis neolur deneyin cok kisi fayda gormus dedi.Her ikimizde igne oluyoruz bakalim kismet bi umut iste...

Menacc im nasilsin?Ne cok sey paylastik bir sene once buralarda Martta acmistin topigi.Bebeklerin nasil Adlarini ne koydun? Merak ettim gece gece:)
Daha dogrusu sohbeti ozledim...

Evet tam bir sene olacak topigi açalı inşallah sene dolmadan listedeki herkes anne olma mutluluğuna erişir. Bebeklerin adlari Adar ve Şiyar canim ben de cok ozledim buradaki muhabbeti. Bebeklerden firsat kalmiyor girmeye ama elimden geldigince takip etmeye calisiyorum. Kocaman opuyoruz seni sevgili dunurum:KK16:

Son düzenleme:
cnım nasılsınnnnn
oğluşların nasıl:KK16::KK16::KK16::KK16:
bi ara müsait olduğunda tablomuzuda düzenleyebilirmisin cnm yeni hamişlerimizi eklersin.doğum yapanları.:KK34::KK34::KK34:

Merhaba canim onerilerin icin cok tesekurler dedigin gibi bendede odem aniden basladi anlamadim nedenini komik olan odem genelde tansiyonu yuksek kisilerde olurmus benim tam tersi cok dusuk tansiyonum 10/6 felan oluyor hiz degismedi neyse canim az kaldi zaten :)
sen neler yapiyon bebislerinle? seni yoruyorlarmi? ay onlar simdi ne kadar tatlidirlar.. :) yaninda olsakta sevsek biraz :)

Bende de ödem çoktu ve tansiyonum da 9/6 idi hep tansiyonla alakası yok bence. Bebekler cok yorucu gece en fazla 1.5-2 saat uyuyorum ama inan degiyor. Dünyanın en güzel şeyi bu ya muhteşem bir şey. Allah bütün arkadaşlarımıza yasatsin:KK16: yakinlardaysan gel de sev canım :KK34:

Son düzenleme:
cnım nasılsınnnnn
oğluşların nasıl:KK16::KK16::KK16::KK16:
bi ara müsait olduğunda tablomuzuda düzenleyebilirmisin cnm yeni hamişlerimizi eklersin.doğum yapanları.:KK34::KK34::KK34:

Ogluslar iyi Allaha Şükür gittikçe oturtuyoruz duzenimizi. Senin pembiş kızın nasıl? Listeyi düzenlemeyi ben de düşünüyorum ama kimse ugramiyor ya kendi kendime takılıyorum gibi oluyor. Ama yapıcam söz.

Ogluslar iyi Allaha Şükür gittikçe oturtuyoruz duzenimizi. Senin pembiş kızın nasıl? Listeyi düzenlemeyi ben de düşünüyorum ama kimse ugramiyor ya kendi kendime takılıyorum gibi oluyor. Ama yapıcam söz.

ohh iyi cnm ne güzel zamanla yerine oturuyor herşey..
benim pempiş kız sürekli kucak istiyoooo evde gezdiriyorum sürekli, bileklerim ağrıyo:KK53:
şöyle tabloda daha çok hamiş görmek güzel oluyooo .:KK16::KK16::KK16:

igdecicegi;33952973]Sağolasın canım. Tamam inşa-Allah ara ara gelmeye çalışacağım. Senin de güzel dileklerin için ben çok teşekkür ederim.
Nasıllar mis kokulular? Neler yapıyorsunuz gün boyu? Bakımlarına alıştın mı? Çok zorlanıyor musun? Ne çok sordum biliyorum ama bir yadeğildirkuyorum, bir yandan merak ediyorum bakabilir miyim diye. Rabbimiz hepimizin yar ve yardımcısı olsun!.. Amin!.. Rabbim tez zaman da Nil, sarliva ve isteyip bekleyen tüm arkadaşlara hayırlı evlatlar nasip etsin inşa-Allah!..

Amin canım... Valla bakımları ilk başta imkansız gibi geliyor aglayip duruyordum sonra bir düzen oturttum seriye bağladım sırayla beş dakikada altlarıni değiştiriyorum sutlerini iciriyorum gazlarıni çıkarıyorum tabi bütün bunları eşim ve annemden destek alarak yapıyorum. Kolay degil ama muhteşem bir gülümseme hepsini unutturuyor canım. ..

Son düzenleme:
uçanfasulye canımmm çok sevindim seninle aynı zamanda negatifi almıştık şimdi sen paçayı kurtardın allahın izniyle sıra ben de :)kendim hamile kalmışım gibi sevindim inanki rabbim sağlıcakla kucagına almanı nasip etsin.

bende allahın izniyle 22 nisan da yaşımın dolmasıyla rapor çıkartıp tedaviye başlıyorum

O kadar çok isterim ki senin de bu duyguyu hissetmeni. Hep dua ederken aklıma geliyorsunuz. En iyi birbirimizi biz anlarız çünkü. .Rabbim sana da nasip etsin inş. Edecek elbet zaman lazım demek. Dualarimdasin canim

Tecrübeli arkadaşlar bi derdimi dinleyin. Tansiyonum hep 9/5. Yuruyunce gözüm karariyor. Tansiyonum düşüyor.
Calismam lazım. Haftaya okula başlıyorum. Ama düşüp kalmaktan korkuyorum. Zaten mide bulantısı hep var. Halsizlik hat safhada.
Hiç duzelemeyecek gibiyim :KK43:
Ne yaparım ben okulda?

Evet tam bir sene olacak topigi açalı inşallah sene dolmadan listedeki herkes anne olma mutluluğuna erişir. Bebeklerin adlari Adar ve Şiyar canim ben de cok ozledim buradaki muhabbeti. Bebeklerden firsat kalmiyor girmeye ama elimden geldigince takip etmeye calisiyorum. Kocaman opuyoruz seni sevgili dunurum:KK16:
Guzel dileklerine gonulden Amin diyorum.
Ogluslarin Adlariyla anneli babali buyusunler.Hayirli birer evlat olsunlar insaallah cnm.Bende ogluslarini ve seni opuyorum..

Tecrübeli arkadaşlar bi derdimi dinleyin. Tansiyonum hep 9/5. Yuruyunce gözüm karariyor. Tansiyonum düşüyor.
Calismam lazım. Haftaya okula başlıyorum. Ama düşüp kalmaktan korkuyorum. Zaten mide bulantısı hep var. Halsizlik hat safhada.
Ne yaparım ben okulda?

Ben de senin gibiydim okulda baygınlık geçirdim üç defa bir çare bulamadım malesef. Umarım sen bulursun canım Allah kolaylığıni verir inşallah da hiç sıkıntı yasamazsin...

Canim cok sagol.Eminim sen cok iyi bir Anne olcaksin hic korkma olurmu.InsaAllah arkadasim birgun bende size burdan mujdeli haberi verebilirim.Ben senin ve diger arkadaslarimin benim icin yaptiginiz gonulden dualara cok inaniyorum.
Su ara manevi maddi zor bir donemden geciyoruz.Kendimizi topladigimiz anda dondurulmus embriyolarla bi deneme daha yapcaz Allah kismet ederse.
Bide dogal yollarla denemelere devam ediyoruz.Uzun zamandir bu konuyu konusmuyorduk esimle, esimin arkadasi bi vitamin komplex ignesi arastirmis neolur deneyin cok kisi fayda gormus dedi.Her ikimizde igne oluyoruz bakalim kismet bi umut iste...

Nilcim, sakın ümitsizliğe düşme canım. Kuru ağaca, ufacık bir tohuma can veren Rabbim sana da en hayırlısından güzel evlatlar vermeye kadirdir. Yeterki bizler O'na onalan inancımızı, güvenimizi, sabrımızı kaybetmeyelim. Her aklıma geldiğinde dualarımdasın. Bazen seccadeden kalkarken, sana ve diğer arkadaşlara dua etmediğimi hatırlayıp yeniden oturuyorum seccadeye. Rabbim eminim dualarımızı kabul etti. Sadece hayırlı vakti bekliyor. Herşeyin yaşanması gereken bir vakti var canım. Rabbül Alemin ol demeyince ve olması gereken Vakit gelmeyince olmuyor. Bizlere düşen isyan etmeden, güzel bir sabırla bizi Yaradan yönelip beklemek. Allah hepimizin her daim yar ve yardımcısı olsun!.. Amin!!!

Amin canım... Valla bakımları ilk başta imkansız gibi geliyor aglayip duruyordum sonra bir düzen oturttum seriye bağladım sırayla beş dakikada altlarıni değiştiriyorum sutlerini iciriyorum gazlarıni çıkarıyorum tabi bütün bunları eşim ve annemden destek alarak yapıyorum. Kolay degil ama muhteşem bir gülümseme hepsini unutturuyor canım. ..

Menaccım, harikasın yaa!.. İşte içindeki korkularla boğuşan bir anne adayının beklediği en güzel cevabı verdin. Çok ama çok teşekkür ederim. Rabbim sana ve eşine bahşettiği o güzel mucizelerle, bereketli, hayırlı, huzurlu iki ömür (dünya ve ahiret) diliyorum canım. Allah senden Razı olsun!.. Amin!!!

Ne yaparım ben okulda?

Canım arkadaşım, öncelikle Allah yardımcın olsun. Kendini bu kadar da üzme!.. Benim tansiyonum seninkinden de düşüktü. Çaresi şu: Ev de bol bol istirahat edeceksin. Otururken ayaklarının altına minder koy ve ayaklarını yükselt. Dışarı çıkarken çantana kuruyemiş türü, fındık, badem, ceviz, fıstık, kayısı, üzüm vs. şeyler al. Her teneffüs az az atıştır. Midenin 2 saatten fazla boş bırakma. Ve suyu bol bol tüket. Dersi de mümkün mertebe (çok mümkün olmasa da) oturarak işlemeye çalış. Ben faydasını gördüm, inşa-Allah sende görürsün!..

Ben de senin gibiydim okulda baygınlık geçirdim üç defa bir çare bulamadım malesef. Umarım sen bulursun canım Allah kolaylığıni verir inşallah da hiç sıkıntı yasamazsin...
ben de hala çare bulamadım canım, dua edip düşmemek için cok ayakta durmayacagım. Yarın ilk kez deneyecegım bakalım, nasıl olacak bu durumda:44:
Canım arkadaşım, öncelikle Allah yardımcın olsun. Kendini bu kadar da üzme!.. Benim tansiyonum seninkinden de düşüktü. Çaresi şu: Ev de bol bol istirahat edeceksin. Otururken ayaklarının altına minder koy ve ayaklarını yükselt. Dışarı çıkarken çantana kuruyemiş türü, fındık, badem, ceviz, fıstık, kayısı, üzüm vs. şeyler al. Her teneffüs az az atıştır. Midenin 2 saatten fazla boş bırakma. Ve suyu bol bol tüket. Dersi de mümkün mertebe (çok mümkün olmasa da) oturarak işlemeye çalış. Ben faydasını gördüm, inşa-Allah sende görürsün!..

Çok çok sagol canım, eşime üzümleri cevizleri aldırdım :KK1:çantama koyacagım bu akşam.tabı kı cubuk krakerım de cantada yerını alacak. yarın ılk deneyımı görelım yıne yazaarım ınş.:KK19:

günaydın kızlar.... nasılsınız? menac, jellybonsdf, flazsk nasıl gidiyor annelik? fotografımı çekip göndersem anlarsınız benimki nasıl geçiyor:))) mirjam ne yaptın canım? kendinize ıyı bakın. öpüyorum

günaydın kızlar.... nasılsınız? menac, jellybonsdf, flazsk nasıl gidiyor annelik? fotografımı çekip göndersem anlarsınız benimki nasıl geçiyor:))) mirjam ne yaptın canım? kendinize ıyı bakın. öpüyorum

Gunaydin canim ben henuz dogum yapmadim yavruma kavusmak icin gun saymaktayim.. sen nasilsin? Allah bagislasin yavrunu canim Allah anali babali buyutsun ne guzel sizler kucaginiza aldiniz yavrunuzu aayyy ne tatlidir simdi ooooo... benim icin koklaya koklaya op olurmu?

kızlar merhaba....bebişliler Allah kolaylıklar versin, sağlık versin de tatlı tatlı büyüsünler inşallah...mirjam canım sana d hayırlı doğumlar...uçan fasulye senin adına çok sevindim darısı bize,özlem_ahmete ,bana ve tüm isteyenlere...

benim 2. tedavi de bitti kızlar.çarşamba günü 5. gün embriyosu transferi yapıldı...gün saymaktayım.dualarınızı bekliyorum...mirjam doğumda adımızı söylemeyi unutma:))))

çok sevndm hamile olmana yeni gördüm darısı 2.de benm başıma

kızlar merhaba....bebişliler Allah kolaylıklar versin, sağlık versin de tatlı tatlı büyüsünler inşallah...mirjam canım sana d hayırlı doğumlar...uçan fasulye senin adına çok sevindim darısı bize,özlem_ahmete ,bana ve tüm isteyenlere...

benim 2. tedavi de bitti kızlar.çarşamba günü 5. gün embriyosu transferi yapıldı...gün saymaktayım.dualarınızı bekliyorum...mirjam doğumda adımızı söylemeyi unutma:))))
Çok çok teşekkur ederım arkadaşlarım, inş. darısı basınıza o kadar canı gonulden dılıyorum kı size de nasip olmasını. Allah herkese tattırsın inş.
aksis ben ananas yedım,kabak cekırdegı yedım. Dene istersen. 10.gün de guzel haberı almıştık. emeklerının karşılıgını alman dılegıyle...:KK19:

Çok çok teşekkur ederım arkadaşlarım, inş. darısı basınıza o kadar canı gonulden dılıyorum kı size de nasip olmasını. Allah herkese tattırsın inş.
aksis ben ananas yedım,kabak cekırdegı yedım. Dene istersen. 10.gün de guzel haberı almıştık. emeklerının karşılıgını alman dılegıyle...:KK19:

sağol canım.yiyorum zaten.inşallah öyle olur.bu defa sonuna kadar gidebileceğimiz hayırlı haberi alırızz

X