- 21 Mayıs 2013
- 62
- 6
hayırlı olsun manolyam, senınle dogum vaktimiz günü gününe aynıBebislerimin ikisi de doğru yerde tutunmuş bu sefer, yani kısmetse bende ikiz annesi olucam
Ama bi sorum var 2kez dra gittim 2side vajinal muayneydi ne zaman karindan muayene olmaya baslicam diye sordum drum 9ay boyunca vajinal muayene olacaksın ikiz olduğu için dedi ben hiç bir yerde böyle bişey okumadım duymadım hatta bunun düşüklere sebep olduğunu duymuştum. Sizin muayeneleriniz nasıl olmuştu?:26:
Bu arada dikkat etmem gereken seyler varsa yazarsaniz sevinirim tavsiyelerinize ihtiyacım var
Bebislerimin ikisi de doğru yerde tutunmuş bu sefer, yani kısmetse bende ikiz annesi olucam
Ama bi sorum var 2kez dra gittim 2side vajinal muayneydi ne zaman karindan muayene olmaya baslicam diye sordum drum 9ay boyunca vajinal muayene olacaksın ikiz olduğu için dedi ben hiç bir yerde böyle bişey okumadım duymadım hatta bunun düşüklere sebep olduğunu duymuştum. Sizin muayeneleriniz nasıl olmuştu?:26:
Bu arada dikkat etmem gereken seyler varsa yazarsaniz sevinirim tavsiyelerinize ihtiyacım var
Bebislerimin ikisi de doğru yerde tutunmuş bu sefer, yani kısmetse bende ikiz annesi olucam
tedavin hayırlı olsun canım. olabilecek bütün teknikleri uygulamışlar. benim de 2. denemede hiç pozitif negatif bir his yoktu. uzun protokol uygulandı. ama inan o kadar çabuk geçti ki tedavi süreci. sonrasında transfeer ve ben teste yaklaştıkça o heyecanı hiissettim. belki sende de öyle olur. sonuç pozitif oldu benim. inşşş senin de pozitif haberlerini buradan alırız. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. embriyoların sana sıkı sıkı tutunsun inş. kendine iyi bak ve pozitif olmaya çalış.herkese merhaba.uçan fasülye manolya ve diğer hamile olan herkesi tebrik ediyorum.bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.doğum yapan arkadaşlar allah yavrularınızı analı babalı büyütsün.kızlar ben de 2. denememi yapıyorum.bu cumartesi yumurtalarım toplancak,3-5 gün sonrada transfer olacak.iğnelerimin 7. günü bugün.opuya 5 gün kaldı.ilk denememdeki heyecanım yok nedense umutluyum sadece ama heyecan yok.sanki sıradan birşeymiş gibi geliyor.içimde pozitif ya da negatif bir his yok.bu iyi birşeymi yoksa kötümü bilmiyorum ama hayırlısı artık.bu sefer başarırsam iyi haberi sizlere iletirim buradan.bu denememin öncesinde histereskopi yapıldı bana miyom vardı o alındı.3 ay boyunca lenfosit aşısı oldum.hamile kalırsam 2 ay daha olacağım.transferden önce gebelik aşısı yapılacak.bir de embriyolara lazerle tomurcuklanma yapılacak.bir sürü yeni şey deneyip yapıyoruz bakalım sonuç ne olur.ayrıca öncesinde genetik testlere varıncaya kadar herşeye bakıldı,bi problem çıkmadı onlarda.bize ilk denememin 2 katı masrafa neden oldu ama umarım işe yarar.işte benden haberler böyle işte.iyi haberlerle geleceğim inşallah.o listede benim adımın karşısındada hamile diye yazacak inşallah
menaccim benide listeye dogum yapti diye ekleyebilirsin :) cok sukur Allaha persembe sabahi yavrumu aldim bende kucagima o kadar mutluyumki Rabbim isteyen herkese yasatsin bu mutlulugu..
canım benim hayırlı olsun,gözün aydın...Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...ben de 2. denememi yaptım sonuç bekliyorum..dualarını bizden esirgeme taze annecim...
ayy canım benım yenı goruyorum mesajını. sımdıye bebegını kucagına almışsındırMerhaba kızlar..Herkesin keyfi yerindedir inşallah..Ben yarın doğuma gidiyorum.Bebeğim biraz iri olduğu için son anda sezeryana almaya karar verdi doktorum.Yarın 11 gibi doğuma gireceğim inşallah.Dualarınızı bekliyorum:))
Caniiimmm.. cok tesekur ederim Rabbim insallah bu defa yuzunu guldursun canim kacinci gundesin?
günaydın kızlar.... nasılsınız? menac, jellybonsdf, flazsk nasıl gidiyor annelik? fotografımı çekip göndersem anlarsınız benimki nasıl geçiyor:))) mirjam ne yaptın canım? kendinize ıyı bakın. öpüyorum
kızlar merhaba....bebişliler Allah kolaylıklar versin, sağlık versin de tatlı tatlı büyüsünler inşallah...mirjam canım sana d hayırlı doğumlar...uçan fasulye senin adına çok sevindim darısı bize,özlem_ahmete ,bana ve tüm isteyenlere...
benim 2. tedavi de bitti kızlar.çarşamba günü 5. gün embriyosu transferi yapıldı...gün saymaktayım.dualarınızı bekliyorum...mirjam doğumda adımızı söylemeyi unutma:))))
menaccim benide listeye dogum yapti diye ekleyebilirsin :) cok sukur Allaha persembe sabahi yavrumu aldim bende kucagima o kadar mutluyumki Rabbim isteyen herkese yasatsin bu mutlulugu..
Merhaba kızlar..Herkesin keyfi yerindedir inşallah..Ben yarın doğuma gidiyorum.Bebeğim biraz iri olduğu için son anda sezeryana almaya karar verdi doktorum.Yarın 11 gibi doğuma gireceğim inşallah.Dualarınızı bekliyorum:))
Amin.. Rabbim hepimizinkini bagislasin ve hayirli evlat kilsin.. cok tesekurler canim..Allah bagislasin mutluluğunu daim etsin yavrunu hayırlı evlat kilsin. En kısa zamanda ekleyecegim canım.