Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Merhaba kizlarrrr...insaallah hepiniz cooook iyisinizdir..minigimle biz cokkk sukur iyiyiz...anneannemiz yanimizda mutluyuzzz

Merhaba kizlarrrr...insaallah hepiniz cooook iyisinizdir..minigimle biz cokkk sukur iyiyiz...anneannemiz yanimizda mutluyuzzz

Gunaydin canim cok sanslisin kendini guvende hissediyor olmalisin cok kiskandim seni :) benim annem malesef cok uzakta Turkiyede bense hollandadayim ve annemin gelmesi cok zor ve gunler yaklastikca korkmaya basliyorum Rabbim hepimize kolaylik versin ve hayirlisiyla yavrularimizi kucagimiza alalim

Olacak canım olacak inşallah. İnsan negatiflerden sonra hiç olmayacak sanıyor ama hepimiz için bir mucize var

Selam kızlarrrrr..
biz sezeryan günümüzü aldık.
4 Ocakta kızım kucağımda olucak inşallah..
sanki dün gibi hamile haberini yazdığım ama şimdi sayılı günler kaldı mucizemle kavuşmaya
inşallah hepimiz sağ sağlim alırız yavrularımıızı.:26:
darısı diğer arkadaşlarımıızn başına inşallah

Şafak 17 yavrularimin esmer popolarindan öpmeye az kaldı. İnşallah sağlıkla doğarlar ve inşallah hastaneden evimize beraber geliriz

Amin inşallah. Sağlıklı ve hayırlı evlat olurlar inşallah. Dikkat ettim de aynı anda yazmisiz mesajları

Amin inşallah. Sağlıklı ve hayırlı evlat olurlar inşallah. Dikkat ettim de aynı anda yazmisiz mesajları

seninde şafak 17 cnm az kalmışşşşş .
inşallah bebişlerinle evine geliceksinnn öpersin esmer poplarındannnnnnn inş
evt aynı anda yazmışız tam yatıcaktım burayada yazayım dedim..

Hayirlisiyla olacan insallah canim dualarimiz senle..

Kızlar biz geldik 2500 ve 2600 gram olmusuz. Tsh olması gerekenin dört katı çıktı doktor bebeklerde zeka geriliği olabilir dedi. Bir sürü para baydik tahlilleri bile doğru dürüst yapmadı o.cocuklari. içim rahat Allahima sığındım inşallah bir şey olmayacak. Hepinizi öpüyorum. ..

Bu doktorlar neden böyle yaa!!!gelmişsin artık 34 haftya korkma canım.bişey olmaz allahın izniyle sen bol bol ya şafi çek.bu arada bebeklerin kilosunada maşşallahne yedin ne içtin bizede söyle:)

Aminn, inşallah canım...hayır ilaç kullanmıyordum çünkü hep normal çıkıyordu değerlerim, hamilelikte yükselmiş ve ilk üç ay çok önemliymiş hamilelikte, üç aydan sonra bebekler kendi hormonlarını salgılarmış, ama işte benimki ne zaman yükselmiş belli değil, Allaha sığındım bu saatten sonra yapacak bir şey yok, Allah yardımcımız olsun evlatlarımızı korusun...

Son düzenleme:
Bu doktorlar neden böyle yaa!!!gelmişsin artık 34 haftya korkma canım.bişey olmaz allahın izniyle sen bol bol ya şafi çek.bu arada bebeklerin kilosunada maşşallahne yedin ne içtin bizede söyle:)

hiç sorma ya, başta sıkıntı yoksa sonra takip etmiyoruz diyor bir de neyse ya Allah büyük... valla doğru dürüst yemek yiyemiyorum biliyorsun, ne et, ne yeşillik, ne süt ürünleri, önemli olan kilo değil be hayatım sağlıklı kilo almaları, sizinkilerin de kemikleri iyi gelişmiştir mesela

Çoğu doktor aynı canım ya gayet rahatlar ama en ufak bişi gördüklerindede abartarak söylüyolar.sağlıklı doğacaklar bak görürsün...hiç bişey yemiyon ha:)kız bide yesen 3er kilo doğururdun:))bende benimkilerin 2300 ü geçmelerini temenni ediyorum:)ayy minicik olurlarsa korkarım ben tutamam onları

canım Allah yardımcın olsun...sağ selamet al gel bebeğini inşallah...Rabbim yüzünüzü hep güldürsün inşallah...bizi anmayı unutma doğumdaaa:)))evet haberler dün gibiydi....ben de düşürmeseydim gelecek ayın sonunda olacaktı nasip değilmiş....

Şafak 17 yavrularimin esmer popolarindan öpmeye az kaldı. İnşallah sağlıkla doğarlar ve inşallah hastaneden evimize beraber geliriz

şafağı sizle beraber heyecanla sayıyoruz canım...Rabbim hep hayırları vesile etsin...bizi unutmayın doğum anında:))

Maaşallah cnmm bebişlerine.
Allahın izniyle hiç bişeyde olmaz yavrularına.:26:

.

Hiç kafana takma arkadaşım, son gunlerın keyfını cıkar.Hep normal cıkan degerler nasıl bırden bu kadar fazla cıkar. Bu saatten sonra dediğn gibi hayıflansan ne olacak. Hem kesın de degıl.
Yanılma payı da oluyor,süreklı duyuyoruz böyle şeyler.
Kendıne sıkıntı yapma kı bebişlerin de canı sıkılmasın içerde

Biz de bugun doktordan geldık. Bi çook yumurtam var, cumartesı tekrar kontrol var. Haftaya benım opu bellı olur hayırlısıyla ınş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…