- 7 Şubat 2012
- 6.082
- 44
Hiç kafana takma arkadaşım, son gunlerın keyfını cıkar.Hep normal cıkan degerler nasıl bırden bu kadar fazla cıkar. Bu saatten sonra dediğn gibi hayıflansan ne olacak. Hem kesın de degıl.
Yanılma payı da oluyor,süreklı duyuyoruz böyle şeyler.
Kendıne sıkıntı yapma kı bebişlerin de canı sıkılmasın içerde
Biz de bugun doktordan geldık. Bi çook yumurtam var, cumartesı tekrar kontrol var. Haftaya benım opu bellı olur hayırlısıyla ınş.
İnşallah canım, yakınmam yakın olur inşHadi hayırlısı olsun canım.sende yakında hamile yakınmalarına başlıycan:)sırtım ağrıyo belim ağrıyo bi doğsalardı diye:))bak "doğsalardı"dedim:)allah söletti inş ikizlerin olur seninde
Selam kızlarrrrr..
biz sezeryan günümüzü aldık.
4 Ocakta kızım kucağımda olucak inşallah..
sanki dün gibi hamile haberini yazdığım ama şimdi sayılı günler kaldı mucizemle kavuşmaya
inşallah hepimiz sağ sağlim alırız yavrularımıızı.:26:
darısı diğer arkadaşlarımıızn başına inşallah
dün gibi evet buradaydık hepimiz senden gelecek haberi bekliyorduk zaman çabuk geçiyor darısı bana uçanfasülyeye aksise ne diyeyim ki ismini sayamadığım isteyen herkeze
canım inş bu tedavin pozitifle sonuçlanır. zamanı takma. tedavi güzel şekilde sonuçlansın gerisi önemli değil.Rabbim gönlüne göre versinBen gonal-f'lere başladımmmm
Bugun ikincisini yapıyorum. Yarın da yapıp perşembe gunu yıne doktor kontrolu var. 1 haftaya opu gunu de bellı olur. Tatile gırmeden herşey olup bıtecek heralde :44:
senin bu doktorunu tuttum canım. inş sen de biran önce anne olursunben de bugün tekrar dra gittim kızlar.tıpkı transferdeki işlemler yapıldı.kaç cm ye transfer yapacağına ve o yolda bi sıkıntı var mı ona baktı drum.bu dr herşeye önceden bakıp hazırlıyor anladığım kadarıyla.yarın ara bir sonraki adımı söyleyeyim dedi.inşallah güzel şeyler duyarım kızlar.ben de biran önce anne olmak istiyommm:)))
tarihiniz belli olmuş.gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinSelam kızlarrrrr..
biz sezeryan günümüzü aldık.
4 Ocakta kızım kucağımda olucak inşallah..
sanki dün gibi hamile haberini yazdığım ama şimdi sayılı günler kaldı mucizemle kavuşmaya
inşallah hepimiz sağ sağlim alırız yavrularımıızı.:26:
darısı diğer arkadaşlarımıızn başına inşallah
canım maşallah kiloları iyi.hiç merak etme. inş sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın paşalarını. doktorlar çok duyarsız olabiliyor ama maalesef muhtacız işte. sen kendini yorma ve moralini yüksek tut canım. herşey güzel olacak inşKızlar biz geldik 2500 ve 2600 gram olmusuz. Tsh olması gerekenin dört katı çıktı doktor bebeklerde zeka geriliği olabilir dedi. Bir sürü para baydik tahlilleri bile doğru dürüst yapmadı o.cocuklari. içim rahat Allahima sığındım inşallah bir şey olmayacak. Hepinizi öpüyorum. ..
Canım 2 gün önce aklımdaydın yazacaktım sana,adını doğru hatırlayamadım,özlemi hatırladım ahmet aklıma gelmedi:)nasılsın tedavin ne aşamada?
jelibon olmadı canım malesef çok üzgünüm 14 aralık da aldım kötü haberi
Sağol canım, inşallah iyi olur. Bu sefer daha umutluyumcanım inş bu tedavin pozitifle sonuçlanır. zamanı takma. tedavi güzel şekilde sonuçlansın gerisi önemli değil.Rabbim gönlüne göre versin
jelibon olmadı canım malesef çok üzgünüm 14 aralık da aldım kötü haberi
Şafak 17 yavrularimin esmer popolarindan öpmeye az kaldı. İnşallah sağlıkla doğarlar ve inşallah hastaneden evimize beraber geliriz
Kızlar biz geldik 2500 ve 2600 gram olmusuz. Tsh olması gerekenin dört katı çıktı doktor bebeklerde zeka geriliği olabilir dedi. Bir sürü para baydik tahlilleri bile doğru dürüst yapmadı o.cocuklari. içim rahat Allahima sığındım inşallah bir şey olmayacak. Hepinizi öpüyorum. ..
dün gibi evet buradaydık hepimiz senden gelecek haberi bekliyorduk zaman çabuk geçiyor darısı bana uçanfasülyeye aksise ne diyeyim ki ismini sayamadığım isteyen herkeze
canım inş bu tedavin pozitifle sonuçlanır. zamanı takma. tedavi güzel şekilde sonuçlansın gerisi önemli değil.Rabbim gönlüne göre versin
senin bu doktorunu tuttum canım. inş sen de biran önce anne olursun
tarihiniz belli olmuş.gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
canım maşallah kiloları iyi.hiç merak etme. inş sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın paşalarını. doktorlar çok duyarsız olabiliyor ama maalesef muhtacız işte. sen kendini yorma ve moralini yüksek tut canım. herşey güzel olacak inş
ayy maşallah menacım yaa, az kalmış kuzucuklara kavuşmaya..hadi hayırlısı:)
bu arada tsh önceden yoktu sonradan 4 katı çıktı yazmışsın. eğer önceden olsaydı zaten ayda bir kan tahlili vermen gerekirdi. ama tsh ilk 3 ay çok önemli çünkü bebekler anneden alıyorlar o hormonu daha sonra vücutları üretmeye başlıyor. o yüzden yeni yükseldiyse korkma bişeycik olmaz Allahın izniyle..
Çoğu doktor aynı canım ya gayet rahatlar ama en ufak bişi gördüklerindede abartarak söylüyolar.sağlıklı doğacaklar bak görürsün...hiç bişey yemiyon ha:)kız bide yesen 3er kilo doğururdun:))bende benimkilerin 2300 ü geçmelerini temenni ediyorum:)ayy minicik olurlarsa korkarım ben tutamam onları
hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar, ilginiz ve desteğiniz içinHiç kafana takma arkadaşım, son gunlerın keyfını cıkar.Hep normal cıkan degerler nasıl bırden bu kadar fazla cıkar. Bu saatten sonra dediğn gibi hayıflansan ne olacak. Hem kesın de degıl.
Yanılma payı da oluyor,süreklı duyuyoruz böyle şeyler.
Kendıne sıkıntı yapma kı bebişlerin de canı sıkılmasın içerde
Biz de bugun doktordan geldık. Bi çook yumurtam var, cumartesı tekrar kontrol var. Haftaya benım opu bellı olur hayırlısıyla ınş.
hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar, ilginiz ve desteğiniz içinAllah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
canım gayet iyi maşaallah! kiloları iyi. 36. haftaya kadar alırlar daha ama sen beslenmene dikkat et. ikiz oldukları için biraz düşük olabilir ama kendilerini idare edebilmeleri önemli bence. senin de az kaldı doğuma. benden daha önce olursun sen. dr 39. haftayı beklerim dedi. ama karnımda garip garip ağrılar oluyor. sanki daha erken olacağını hissediyorum. salı günü kontrolümüz var. son kontrolde gözyaşı bezinde kistik bir yapı görmüştü. ama geçme ihtimali var demediKızlar biz doktordan geldik.paşaların biri 2050 diğeri 2200..bana az geldi kiloları ama doktor iyi daha nolsun dedi:)33+2 yiz,36 da olcak doğumum36 dan sona beklemeyiz dedi doktorcum
canım gayet iyi maşaallah! kiloları iyi. 36. haftaya kadar alırlar daha ama sen beslenmene dikkat et. ikiz oldukları için biraz düşük olabilir ama kendilerini idare edebilmeleri önemli bence. senin de az kaldı doğuma. benden daha önce olursun sen. dr 39. haftayı beklerim dedi. ama karnımda garip garip ağrılar oluyor. sanki daha erken olacağını hissediyorum. salı günü kontrolümüz var. son kontrolde gözyaşı bezinde kistik bir yapı görmüştü. ama geçme ihtimali var demedi((bakalım inş geçer.
merhaba kızlar...nasılsınız? nasıl geçiyor gününüz? ben evdeyim,temizlik yapıyorum yavaş yavaş...ütü var ama bakalım belki yarına bırakırım. sizlere de kolay gelsin:)))
Menac senin doğum ne zaman
datlum doğum 13 ocak p.tesi inşallah, bu arada bebişlerinin durumu gayet iyi, daha kilo alırlar merak etme