Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

3,4 gün olcak yani aramızda:)çok heyecanlıyım ya ben.bide korkuyorum:18:

korkma canım ya ,inan o heyecan o mutluluk gerideki her şeyi (ameliyat, kesi vb.) unutturacak, o şaşkın bebelerle ilk tanıştığın an, kokularını içine çektiğin an yeryüzündeki her şey ikinci planda kalacak

Belki beni ayıplayanlar olcak ama başka korkularımda varya sevemezsem diyorum,ya içimde onlara karşı bi duygu olmazsahala hissizim ben normalmi bilmiyorum.tabiki bu yola onları çook isteyerek girdik,bi an önce sağlıkla doğmalarınıda istiyorum ama ne biliyim ya.içim karışık inşallah allah bana onları görünce o mucize duygularıda verir içime

ahahhaaa :)))) deliii olur mu öyle şey, çok normal öyle hissetmen zaman zaman geliyorlar bana da, ama duyduklarım ve gördüklerimden hareketle söyleyeyim öyle bir şey olmayacak, bir derdim var köşesinde bir kadın hamile kaldığında çok mutsuzum hamileyim ama bu bebeği istemiyorum sevmeyeceğim falan demişti, sonra tekrar topik açtı kendimden utanıyorum bebeğimin ilk ağlaması ona ilk dokunduğum onu ilk kokladığım an hayatımın en güzel anlarıydı, daha önce hissettiklerim için çok vicdan azabı çekiyorum diye, için rahat olsun

İnşallah canım ya:)allahın bize en güzel emanetleri onlar.bazen dahada saçmalıyorum.:)eşime diyorum,acaba onları seni sevdiğim gibi sevebilirmiyim diyorum:)çok merak ediyorum o duyguyu.hayırlısıyla az kaldı:)

görmediğin bilmediğin bir şey çok normal bu düşünceler, hayatta hiç şeker yememiş bir insanın şeker hakkındaki yorumu gibi :)))

Kızlar bişey sorcam benim karnım artık yatarken taş gibi sert oluyo.kasılma gibi tek bi taraf değil,genel olarak heryeri sert.doktora sormayı unuttum sizinde öylemi

Selam kızlar, iyi haftasonları... Gerçi bitti ama
Dün dr.daydık yine, en buyugu 14 mm olmuş yumurtaların. Yarın tekrar dr.günü, 20den fazla yumurta gorunuyor ve patlıcam sanırım.
O kadar şişti ki yumurtalıklarım, yürürken hapşururken bile hissediyorum Okula gıtmek işkence, aklım sürekli kasıklarımda batma hissinden dolayı. Doktorumuz da Allahtan ilişkiyi yasakladı, nasıl sevındım o an
Haftasonu ya da diğer hafta başı opu olur gıbı..
Hala soramadım kaç embrıyo koyar diye :26:

menac canım maşallah 35. haftaya gelmişsin rabbim sağlıkla bebeklerini kucağına almanı nasip eylesin ikiz oldukları için doktor gün verdimi canım bebişleri sezeryanla almak için

bizi sorarsan bebişimle yuvarlanıp gidiyoz 4 saat ya uyuyom ya uyuyamıyom ama hiç şikayetci değilim bebeğim benimle mis kokusu yetiyo şimdilerde az az temessüm atmaya başladı yüzüne bakınca herşeyi unutuyon dünyanın merkezi oluyo biranda

canım benim sayılı gün kalmış bebeğine kavuşmana rabbim sağlıkla kuvuştursun bebeğine inş spinal yahutta epidural sezeryan olursun ben epidural oldum ve normal doğum yapmış gibi meleğimin ilk anını gördüm doğduğunda meleğimi gördüm ve doktor kontrol ederken doya doya seyrettim inş sende sağlıkla sıkıntısız kucağına alırsın yavrunu

Evt cnmm sayılı günler kaldı inşallah
Amin cnmmm..bende diğer hamişlerde sağlıkla alırız inş
bende spinal istiyorum doktorumla konuştum tamam dedi.
bebeğimi görmek istiyorum bende o anı yaşamak çok güzeldir.
Sağol cnm Allah razı olsun..
kızınla zaman dolu dolu geçiyodurrr..şimdi.

hemde ne dolu dolu canım bıraz burnu tıkandı kuzumun bende yanına uzanıp uyuyacaktım ama onu takip ediyom bu günlerini uyumak bıraz zor ama uyuyarak geçir doğumdan sonra arayacaksın ben doğumdan sonra rabbimin mucizesi kuzumu seyretmekten iki gün uyuyamamıştım rüyamı gerçekmi diye o kadar farklı bir duyguki insan bazen inanamıyo rabbim bu yolda emek harcayan herkese yaşatsın bu duyguları canım bide acıktımı bebişim bazen inga değilde anne diye ağlıyo bunuda yaşayacaksın omzunda aldığı güvenkle susup yüzüne bakışını her anı farklı güzel olan günlere yaklaşıyosun hele mis kokusu başka bişey koklamaya doyamıyo insan rabbim evlatlarımıza sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip eylesin

canım sende iyi düşünmüşsün spinal olmakla erken kalkıyon bebeğine ilk andan başlıyon ilgilenmeye benim yanımda annem vardı ama bebeğimle hep ben ilgilendim ağrı kesiciler sağolsun hemşire vurdukca ağrıları unuttum zaten

Hadi ya çok üzüldüm canım.sen ne zamandır gelmeyince özelden yazcaktım ismini haturlayamadım işte.şimdi napıcaksın canım bi süre ara ver vücudunda dinlenir hem

şimdi ne yapacağımı bilmiorum elde avucta kalmadı ev aldık biz onu ödüyoruz bi taraftan da.... şimidilik fakülteyegtmekden başka aklıma bişey gelmio...rapor içinde şartlar tutmadığı içi n (yaş şartı-evlilik şartı) aşılamayla başalanılacak

çok zor cnm inmşallah olacak die düşün olumsuz dşnmeamin hepimize sabır versn..

Aman ortmenim bol su iç yumurta sayın gayet guzel maşallah o bstmalar falan normal biliyorsun. Ben de heyecanla güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah bizim doğum heyecanimizla sizin hamilelik heyecaninizi aynı zamanda yaşarız

Evet canım 13 ocak inşallah. Allah sana ve bebisine uzun ömür versin. Uykusuz gecelerde ümitsiz gecelerini düşün gizli gizli ağladığın geceleri. Daha kolay gelecektir uykusuzluğun ayyy ikk günlerde zaten onları seyretmekten uyuyabilecegimi sanmıyorum öpüyoruz sizi teyzemiz

inş kaliteli embriyolar olur ve sana sıkı sıkı tutunurlar canım. kendini yorma ve beslenmene dikkat et. hersey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…