3,4 gün olcak yani aramızda:)çok heyecanlıyım ya ben.bide korkuyorum:18:
korkma canım ya ,inan o heyecan o mutluluk gerideki her şeyi (ameliyat, kesi vb.) unutturacak, o şaşkın bebelerle ilk tanıştığın an, kokularını içine çektiğin an yeryüzündeki her şey ikinci planda kalacak
Belki beni ayıplayanlar olcak ama başka korkularımda varya sevemezsem diyorum,ya içimde onlara karşı bi duygu olmazsa hala hissizim ben normalmi bilmiyorum.tabiki bu yola onları çook isteyerek girdik,bi an önce sağlıkla doğmalarınıda istiyorum ama ne biliyim ya.içim karışık inşallah allah bana onları görünce o mucize duygularıda verir içime
ahahhaaa :)))) deliii olur mu öyle şey, çok normal öyle hissetmen zaman zaman geliyorlar bana da, ama duyduklarım ve gördüklerimden hareketle söyleyeyim öyle bir şey olmayacak, bir derdim var köşesinde bir kadın hamile kaldığında çok mutsuzum hamileyim ama bu bebeği istemiyorum sevmeyeceğim falan demişti, sonra tekrar topik açtı kendimden utanıyorum bebeğimin ilk ağlaması ona ilk dokunduğum onu ilk kokladığım an hayatımın en güzel anlarıydı, daha önce hissettiklerim için çok vicdan azabı çekiyorum diye, için rahat olsun
İnşallah canım ya:)allahın bize en güzel emanetleri onlar.bazen dahada saçmalıyorum.:)eşime diyorum,acaba onları seni sevdiğim gibi sevebilirmiyim diyorum:)çok merak ediyorum o duyguyu.hayırlısıyla az kaldı:)
Kızlar bişey sorcam benim karnım artık yatarken taş gibi sert oluyo.kasılma gibi tek bi taraf değil,genel olarak heryeri sert.doktora sormayı unuttum sizinde öylemi
evet canım, benim de öyle, yerleri daraldı normalmiş...
Selam kızlarrrrr..
biz sezeryan günümüzü aldık.
4 Ocakta kızım kucağımda olucak inşallah..
sanki dün gibi hamile haberini yazdığım ama şimdi sayılı günler kaldı mucizemle kavuşmaya
inşallah hepimiz sağ sağlim alırız yavrularımıızı.:26:
darısı diğer arkadaşlarımıızn başına inşallah
canım benim sayılı gün kalmış bebeğine kavuşmana rabbim sağlıkla kuvuştursun bebeğine inş spinal yahutta epidural sezeryan olursun ben epidural oldum ve normal doğum yapmış gibi meleğimin ilk anını gördüm doğduğunda meleğimi gördüm ve doktor kontrol ederken doya doya seyrettim inş sende sağlıkla sıkıntısız kucağına alırsın yavrunu
Evt cnmm sayılı günler kaldı inşallah
Amin cnmmm..bende diğer hamişlerde sağlıkla alırız inş
bende spinal istiyorum doktorumla konuştum tamam dedi.
bebeğimi görmek istiyorum bende o anı yaşamak çok güzeldir.
Sağol cnm Allah razı olsun..
kızınla zaman dolu dolu geçiyodurrr..şimdi.
Hadi ya çok üzüldüm canım.sen ne zamandır gelmeyince özelden yazcaktım ismini haturlayamadım işte.şimdi napıcaksın canım bi süre ara ver vücudunda dinlenir hem
Sağol canım, inşallah iyi olur. Bu sefer daha umutluyum
Özlemcım sen 2.denemeyı kımde yaptırdın? yekzebanla benım doktorumda mı? :44:
canım çok sağol...Rabbim en kısaa zamanda en doğalından nasip etsin hepimize....evet yine başladım ama çok korkuyorum sonuçtan...ya yine bulup kaybedersem diye.....hergün rüyalarıma giriyor...Allahım önce akıl sağlığımı koru diye dua ediyorum....Rabbim sana da sabır versin....Çok zor bunun tesellisi yok ama hayra inanalım inşallah...hayrın bizim için olduğuna sabırla...öpüyorum seni
Selam kızlar, iyi haftasonları... Gerçi bitti ama
Dün dr.daydık yine, en buyugu 14 mm olmuş yumurtaların. Yarın tekrar dr.günü, 20den fazla yumurta gorunuyor ve patlıcam sanırım.
O kadar şişti ki yumurtalıklarım, yürürken hapşururken bile hissediyorumOkula gıtmek işkence, aklım sürekli kasıklarımda batma hissinden dolayı. Doktorumuz da Allahtan ilişkiyi yasakladı, nasıl sevındım o an
Haftasonu ya da diğer hafta başı opu olur gıbı..
Hala soramadım kaç embrıyo koyar diye :26:
menac canım maşallah 35. haftaya gelmişsin rabbim sağlıkla bebeklerini kucağına almanı nasip eylesin ikiz oldukları için doktor gün verdimi canım bebişleri sezeryanla almak için
bizi sorarsan bebişimle yuvarlanıp gidiyoz 4 saat ya uyuyom ya uyuyamıyom ama hiç şikayetci değilim bebeğim benimle mis kokusu yetiyo şimdilerde az az temessüm atmaya başladı yüzüne bakınca herşeyi unutuyon dünyanın merkezi oluyo biranda
inş kaliteli embriyolar olur ve sana sıkı sıkı tutunurlar canım. kendini yorma ve beslenmene dikkat et. hersey gönlünce olsunSelam kızlar, iyi haftasonları... Gerçi bitti ama
Dün dr.daydık yine, en buyugu 14 mm olmuş yumurtaların. Yarın tekrar dr.günü, 20den fazla yumurta gorunuyor ve patlıcam sanırım.
O kadar şişti ki yumurtalıklarım, yürürken hapşururken bile hissediyorumOkula gıtmek işkence, aklım sürekli kasıklarımda batma hissinden dolayı. Doktorumuz da Allahtan ilişkiyi yasakladı, nasıl sevındım o an
Haftasonu ya da diğer hafta başı opu olur gıbı..
Hala soramadım kaç embrıyo koyar diye :26: