Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

İnşallah 36.haftayi da geçersiniz canım. Doktorun tavrını beğenmedim zaten endiseliyiz koruklemis resmen. Sen içini ferah tut canım her şey yolunda gidecek Allah'ın izniyle. Bu arada ozletiyorsunuz kendinizi ya bizi burda yalnız birakiyorsunuz şu bir ay içerisinde patir patir doğum haberleri gelecek inşallah merakla bekliyorum

Grip oldum arkadaslar yorgan dosek yatiyorum...yavrucagim icimde ne halde Allah bilir
canım ben de grip oldum. özellikle geceleri hiç nefes alamıyorum. genel bir baş ağrısı var. yavrucağını merak etme canım. o emin ellerde. rahat ol sen. geçmiş olsun. bol limonlu sıcak su iç ve meyve ye. vicks aldım ama kullanmaya cesaret edemedim bebeğe zararı olur diye(

canım seninle aramızda 2 gün var galiba. bugün 32+7 iz. yarın 34. haftaya giriyorum. benim de göbeğim 2-3 gündğr çok kaşınıyor. ben de exipial lipo sürüyorum kaşındıkça. kaşımamaya çalışıyorum. benim de bebişim en son 2000 grdı. 45 cm idi. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. bu arada pudra cildi daha çok kurutur canım, faydalı olmaz, daha çok çatlar. sen yine sürekli bebe yağı sür nemlendir.

Merhaba kızlar canım çok sıkkın. Hatırlarsınız doğumda annemin geleceğini ve yanımızda sadece onun olacağını söylemiştim. Kiz kardeşim de dışarda uni.te okuyor o da doğuma kadar gelip bana bakacakti neyse. Tüm bu planları kaynanamlarla her konuştuğumuzda ben ayagimdan ameliyat kldum yol gelemem bebek bakamam dediği için yaptık. Doğum 10 ocakta bu arada. Evimiz iki artı bir ve 85 metre kare. Ve bugün gorumcemden ogreniyoruz ki kaynanamla kayinpederim 1 ocak için uçak bileti almışlar. Çıldırdım sinirden ya düşünün yatacak yer bile yok. Ve gelmeye karar vermelerinin tek sebebi de nasıl olsa annem bakacak. Onlar seyirci olarak gelecek. Doğumdan on gün önce gelecekler ve benden yemek bekleyecekler. Kız kardeşim hem bana hem onlara bakacak mecburen. Eltime gittiklerinde dogum için kaynanam yemek yapmadığı için eltim hastaneden çıkar çıkmaz evin her işini yapmak zorunda kalmış ve kaynanam kaç defa gururla bahsetti bu konudan. Çok severdim onları ama bu konuda asla affetmeyecegim. Biliyorum torunlarini görmek istiyorlar peki neden son dakika golü attılar hem de haber vermeden. Eşim bile diyor sen babamın yanında rahat edemeyeceksin keşke sorsalardi doğumdan beş gün sonra gelin derdim. Offf of canım çok sıkkın ya...

Canim gercekten sinir bozucu bir durum Allah sabir versin sana.. sIkma canini olurmu yavrularini dusun sen..

Son düzenleme:
canım exipial lipo gebelikte kullanmayınız diyor ben uzun zaman tedavi amaçlı kullanmıştım gebe kalınca doktor bıraktırdı haberin olsun....

menac madem onlar böyle yapıyor sizde kibar bir dille biletin tarihini değiştirmelerini söyleseniz hiç olmadı ben annnemin yanına gidiyorum desen ev çok ufakmış sana ve bebeklere sıkıntı olur o kadar insan hepsinin kucagında 5 dk dursa onlar gidince de hep kucak isterser bence önce kendini ve bebişleri düşün...

kızlar bana da dua edin ne olur bu arada geçen hafta kanamam oldu bebeğin eşi aşağıdaymış sadece yatıyorum ve dualarınızı bekliyorum...

canım benim Allah yardımcın olsun. acaba eşin ailesiyle konuşup, uçak biletlerini sonraki bir tarihe erteleyemez mi? doğum sonrası hem yer, hem emzirme vb. herşey sıkıntı olabilir. sen yine de rahat olmaya çalış. Rabbim hayırlı bir kapı açar. bebişlerini düşün. bir şekilde geçer. sıkma canını.

Kızlar orkide maalesef bebeklerinden birini kaybetti.yola diğer kuzusuyla devam edecek.
o kadar kötümüymüş ya? inanamıyorum. Allah korusun ne kadar zor. ben böyle bir şey beklemiyordum. Rabbim sabır versin. kuzusuna sağlık, şifa ve uzun ömür versin. ne olur Rabbim sen onu annesine ve babasına bağışla.

Gelişim geriliği vardı canım yanlış hatırlamıyosam.düşük kiloluydu yiyecek rızkı yokmuş demekki bu dünyada.allah sabur versin

kızlar, sabah orkidenin haberini aldıktan sonra ne kadar küçük dertlerim varmış dedim, Allah hepimizin yavrularını bağışlasın sağlıklı ve hayırlı evlat kılsın, artık takmayacağım hiçbir şeyi her şey olacağına varıyor, sağlıkla doğsunlar da kuzularım evdeki curcunaya razıyım...
Reyyan canım hoş geldin ve çok geçmiş olsun, aman dikkat et kendine bol bol dinlen, dualarımız seninle...

orkide arkadaşımıza çok üzüldüm Allah sabır versin diğer yavrusuna sağlıklı uzun ömür versin ...

Merhabalar arkadaslar nasilsiniz? yavrulariniza isim koydunuzmu? biz henuz bir isim bulamadik onerileriniz varmi? esim osmanli isimleri istiyormus bense anlami guzel bisey olsun istiyorum yani anlayacaginiz oglumuza daha bir isim bulamadik

Uzun zaman uğramadım. Doğum izine ayrılalı 2 hafta oldu.Gelince bu üzücü haberi okudum çok üzüldüm.Orkideciğim başın sağolsun.

selam kızlar,
dogum kont hapının 14.günü akıntıum başlamıştı kahverengıydı. Bugun de lucrının 5.sini vuracagım.
Ama ıkı gundur akıntım kırmızıya döndu :44:
akıntı kadar az degıl adet kadar fazla degıl bı garıp durum. A
det olup olmadıgımı anlayamadım yanı.
Doktorumu aradım.
Pazartesı istedıgım tahlıllerı yaptırın sonucla gelın dedı.
Bekledıgımden cabuk oldu bu iş

Merhabalar arkadaslar nasilsiniz? yavrulariniza isim koydunuzmu? biz henuz bir isim bulamadik onerileriniz varmi? esim osmanli isimleri istiyormus bense anlami guzel bisey olsun istiyorum yani anlayacaginiz oglumuza daha bir isim bulamadik
Canım biz isimleri koyduk. Adar ve şiyar olacak ogullarimin isimleri. Cihangir ve Beyazıt sevdiğim isimlerden canım. En güzeli olsun derken kararsız kalıyor insan sizi anlıyorum

Hayırlı olsun canım. Her şey gönlünce olsun. Allah tedavinin sonucunda burda güzel haberler vermeni nasip etsin. Canı gönülden diliyorum

Kızlar orkide maalesef bebeklerinden birini kaybetti.yola diğer kuzusuyla devam edecek.

kızlar merhaba ben de bu topiğin pozitif alanı olup çok çabuk kaybedeniydim...yine de burada gezmekten kendimi alıkoyamıyorum...bütün hamile arkadaşlarım Allah hayırlı, sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah...orkidecime de Allahtan sabır diliyorum.Rabbim diğer yavrusunu sağlıkla ona kavuştursun inşallah..Allah başka kayıp yaşatmasın inşallah

Selam canim nasilsin? uzun zaman oldu seni buralarda gormeyeli.. neler yapiyosun tedaviye devam ediyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…