Selam canim nasilsin? uzun zaman oldu seni buralarda gormeyeli.. neler yapiyosun tedaviye devam ediyormusun?
canım ne yapayım aynı sorunun soruların içinde yaşıyorum.tayinim çıktı. bir süre ara verdim tedaviye.doktorumdan ayrılınca ne yapacağımı bilemedim ve sonunda onun önerdiği bir profla başladım tekrar bu ay. Fakat yeni şeyler çıktı karşıma.dr çok temkinli davranıyor.önce çeşitli muayeneler yapmam lazım ocak da yapalım tüp bebek dedi. İkinci muayenemde polip denilen et parçası old.söyledi bir sonraki ay histeroskopi olacağım. eğer bir sorun olmazsa şubata kaldı tüp bebek işi. üçüncü muayenem salı günü detaylı ultrasound çekecekmiş bebeği kaç cm uzağa yerleştirmeliyim diye. bilmiyorum taksit taksit bilgi veriyor,kafam karışmasın diyeymiş.çok yoruldum ama hayırlısı olsun tabi...sürekli rüyamda görüyorum ben de ne yapacağımı bilmiyorum canım ya....canım kusura bakma uzun oldu.meğer ne kadar dolmuşum:))sizi hep takip ediyorum seni özellikle.çünkü biz seninle aynı zamanda almıştık haberlerimizi ve ikimizde de endometriomadan muzdaribiz.senin her şey yolundadır umarım canım benim