- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 40
Kızlar orkide dün bebeklerini doğurmus 34.haftadaydi lütfen dualarinizi esirgemeyin. Kızının kilosu az biraz. Topigkmizin ilk annesine dua edelim
MaşallahKızlar orkide dün bebeklerini doğurmus 34.haftadaydi lütfen dualarinizi esirgemeyin. Kızının kilosu az biraz. Topigkmizin ilk annesine dua edelim
çok şaşırdım. 1-2 haftayı daha geçirir diyordum. Rabbim yavrularına şifa versin. inş hemencecik sağlıklı birşekilde taburcu olurlar.Kızlar orkide dün bebeklerini doğurmus 34.haftadaydi lütfen dualarinizi esirgemeyin. Kızının kilosu az biraz. Topigkmizin ilk annesine dua edelim
Kızlar orkide dün bebeklerini doğurmus 34.haftadaydi lütfen dualarinizi esirgemeyin. Kızının kilosu az biraz. Topigkmizin ilk annesine dua edelim
Grip oldum arkadaslar yorgan dosek yatiyorum...yavrucagim icimde ne halde Allah bilir
Grip oldum arkadaslar yorgan dosek yatiyorum...yavrucagim icimde ne halde Allah bilir
herkescikler iyi mi bi selam vereyim dedim...
Arkadaslar burayada yazayım dedim.
Bugün dr kontrolum var.
Kısmet bakalım dr ne diyecek.
Inşallah bir sure daha benimle kalır bebeğim.
Arkadaslar burayada yazayım dedim.
Bugün dr kontrolum var.
Kısmet bakalım dr ne diyecek.
Inşallah bir sure daha benimle kalır bebeğim.
iyiyiz canım sen ve mucizen nasılsınız, ne zaman geliyormuş kızçen doğum tarihin belli mi, öpüyoruz sizi
biz iyiyiz canım şükürler olsun.. doğum tarihi net degil. ne zaman gelirse o zaman alacaz kucagımıza..20 ocaktan sonra bekliyoruz erken gelmezse...senin ne zaman?ikiz olduğu için daha önce geleceklerdir tahminim
hımmmm normal doğum yapacaksın o zaman Allahın izniyle ne güzelevet canım Allah kısmet ederse bizim de 10 ocak olacak, sizden küçüğüz ama daha erken geleceğiz Allah hepimize zamanında ve sağlıklı doğum nasip etsin
inşallah canım, güzel haberlerini bekliyoruz, ama benim içime 38.haftada doğuracaksın gibi doğuyor rahat ol, öptüm çok
Erken doğum riskinmi vardı senin canım?
çok tırsmama ragmen normal düşünüyorum bakalımm..bebişlerin isimleri belli mi?senin de az kalmış