Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Kızlar orkide dün bebeklerini doğurmus 34.haftadaydi lütfen dualarinizi esirgemeyin. Kızının kilosu az biraz. Topigkmizin ilk annesine dua edelim:KK16:

Evt cnm orkide doğum yaptı dün bende yazacaktım buraya aslında..
Ahmetin kilosu iyi maaşallah bugün hatta görücekti bebişleri
ama Zeynep kalıcak biraz daha
inşallah kısa zamanda düzelirler evlerine sağlıkla dönerler.:26:

Kızlar orkide dün bebeklerini doğurmus 34.haftadaydi lütfen dualarinizi esirgemeyin. Kızının kilosu az biraz. Topigkmizin ilk annesine dua edelim:KK16:
Maşallah:nazar: Allah saglıkla buyutmeyı nasip etsın ınş.
Aslında ikiz olmalarına ragmen gayet iyi bir haftada dunyaya gelmışler.

çok şaşırdım. 1-2 haftayı daha geçirir diyordum. Rabbim yavrularına şifa versin. inş hemencecik sağlıklı birşekilde taburcu olurlar.

ayyy ne kadar güzel.allah sağlık versin.yavrularıyla birlikte bir ömür huzurla geçsin .darısı sizlerin başına inşallah kızlar:)daha dün gibi sanki, hep beraber tedaviye başladık,heyecanla sonuçları bekledik ve şimdi heyecanla doğumları bekliyoruz.herkese hayırlı doğumlar inşallah.öpüyorum hepinizi

Grip oldum arkadaslar yorgan dosek yatiyorum...yavrucagim icimde ne halde Allah bilir :KK5:

geçmiş olsun canım, kendine dikkat et ve endişelenme ağır bir gribal enfeksiyon olmadığı müddetçe birşeycik olmaz kuzuna , Allah şifa versin...

Arkadaslar burayada yazayım dedim.
Bugün dr kontrolum var.
Kısmet bakalım dr ne diyecek.
Inşallah bir sure daha benimle kalır bebeğim.

Arkadaslar burayada yazayım dedim.
Bugün dr kontrolum var.
Kısmet bakalım dr ne diyecek.
Inşallah bir sure daha benimle kalır bebeğim.

inşallah canım, güzel haberlerini bekliyoruz, ama benim içime 38.haftada doğuracaksın gibi doğuyor rahat ol, öptüm çok:KK16:

iyiyiz canım sen ve mucizen nasılsınız, ne zaman geliyormuş kızçen doğum tarihin belli mi, öpüyoruz sizi:KK16:

biz iyiyiz canım şükürler olsun.. doğum tarihi net degil. ne zaman gelirse o zaman alacaz kucagımıza.. :-) 20 ocaktan sonra bekliyoruz erken gelmezse...senin ne zaman?ikiz olduğu için daha önce geleceklerdir tahminim

biz iyiyiz canım şükürler olsun.. doğum tarihi net degil. ne zaman gelirse o zaman alacaz kucagımıza.. :-) 20 ocaktan sonra bekliyoruz erken gelmezse...senin ne zaman?ikiz olduğu için daha önce geleceklerdir tahminim

hımmmm normal doğum yapacaksın o zaman Allahın izniyle ne güzel:KK52: evet canım Allah kısmet ederse bizim de 10 ocak olacak, sizden küçüğüz ama daha erken geleceğiz:KK34: Allah hepimize zamanında ve sağlıklı doğum nasip etsin:KK16:

hımmmm normal doğum yapacaksın o zaman Allahın izniyle ne güzel:KK52: evet canım Allah kısmet ederse bizim de 10 ocak olacak, sizden küçüğüz ama daha erken geleceğiz:KK34: Allah hepimize zamanında ve sağlıklı doğum nasip etsin:KK16:

çok tırsmama ragmen normal düşünüyorum bakalımm..bebişlerin isimleri belli mi?senin de az kalmış :-)

inşallah canım, güzel haberlerini bekliyoruz, ama benim içime 38.haftada doğuracaksın gibi doğuyor rahat ol, öptüm çok:KK16:

Erken doğum riskinmi vardı senin canım?

Ben 15+1 de seerklaj uygulanan ve rahim agzi yetmezligi yuzunden erken dogum riski olan bir hastayım.
Ama bugünlere geldim çok şükür.

Menac
Bugüne geldim ya çok şükür.
Bende 37 den once olsun istemiyorum ama kısmet artık

merhaba güzel anneler...

ben de hasta olup yatak döşek yatanlardanım çok şükür geçti ama...

dün kontrolümüz vardı 32+4 üz bugün tam.. bebeklerin biri 2000 öbürü 1900 gr. olmuslar..

yalnız aşırı derecede göbeğim kaşınıyor kızlar durmadan bebek yağımı sürüyorum ama bana mısın demiyo bugün eşim pudra aldı bakalım bir de onu deneyeceğim...ama çok sinirim bozuluyo...zaten çatladı artık orasında değilim yeter ki kaşınmasın..:KK43:

canımcım senin doğum tarihin iyi maşaallah

benim doktorum 36 yi göreceğiğz diyor o da ocak ortasına geliyor... yine de belli olmaz dedi belki de yılbaşında olur dedi o bebeklerin ve senin durumuna göre değişir dedi kesin tarih vermedi...

hatta dedi 34 haftada biri doğum yapmş bebekler yoğunbakımda imiş ... moralimi bozdu kadın öyle dedi..inşaallah rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasib eder...yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik...

bu arada orkide de inşaallah iki bebeğini de sağlıkla büyütür...

çok tırsmama ragmen normal düşünüyorum bakalımm..bebişlerin isimleri belli mi?senin de az kalmış :-)

Olsun canım tirsma epidural yapıyorlar normal doğumu daha kolay oluyor ve tabi sağlıklı. Benim kuzularin ismi Adar ve Şiyar olacak Allah in izniyle:KK16:

X