günaydın kızlar! nasılsınız? serin bir sonbahar sabahından güzel bir güne başlamış olalım hep beraber inş... kendinize iyi bakın kızlar...
buseden nasıl gidiyor canım? kontroller, iğnelerle aran nasıl seni merak ediyorum. kendine iyi bak canım.
Her mevsimi severim ama Sonbaharı ayrı severim. Havalar güzel de ben çok zorlanıyorum arkadaşım. Ayaklarim şişiyor ders anlamak öğrencilerle uğraşmak zor geliyor. Yarın kuzucuklarimi göreceğim inşallah bir nebze unuturum o mutlulukla olumsuzlukları. Öpüyorum sizi :))
merhabalarrrr... cici teyzelerimiz :) bugun ilk tetenoz ignemizi vurulduk bakalim..24. haftada bi tane daha vurulacagiz insaallah... karnim buyuyor ve zaman zaman gergin oluyor.. gece uyaniyorum saga sola donmekten :) ama olsun uykusuzluga alismak lazim galiba :)
merhabalarrrr... cici teyzelerimiz :) bugun ilk tetenoz ignemizi vurulduk bakalim..24. haftada bi tane daha vurulacagiz insaallah... karnim buyuyor ve zaman zaman gergin oluyor.. gece uyaniyorum saga sola donmekten :) ama olsun uykusuzluga alismak lazim galiba :)
Kızlar 20.haftamdayım bende bazen sancım oluyor iki büklüm yapıyor sonrasında hemen geçiyor ama merak ettim sizde de oluyor mu???
Aaa yorulunca mı oluyor bi dikkat ediyim benimkide mi öyle oluyor diye ondan oluyorsa yormam kendimi şimdi en önemli işimiz bebeklerimiz nede olsa:))Oluyo canım olmazmı bende sadece bende oluyo sanıyodum.dinlendiğim zaman olmuyo yorulunca oluyo.o yüzden günüm yatmakla geciyo ewişini falan bıraktım artık.napalım bebekler iyi olsunda
Aaa yorulunca mı oluyor bi dikkat ediyim benimkide mi öyle oluyor diye ondan oluyorsa yormam kendimi şimdi en önemli işimiz bebeklerimiz nede olsa:))
Saol canım dikkat ederim artık.Tabiki canım.ayakta kalma uzun süre.yat dinlen
canım hayırlı olsun. inş kolay ve güzei bir tedavi olur. inş pozitif sonucunu da bize müjdelersin. bol dua et canım. beslenmene de dikkat et. inş. bu tedaviyle yavruna kavuşursun.Arkadaş lar yarın uludağ üniversitesi tüp bebek bölümündeki randevum var.
Inşallah iyi haberlerle gelirim.
ben de cuma günü ilk aşımı yaptım. erken mi yaptırdım diye düşünürken senin tarihine baktım hemen hemen aynıyız. benim de karnım çok gergin. geceleri hep dönüyorum ve dönüşlerim ağrılı. her tarafım uyuşuyor geceleri. dediğin gibi bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da önemli değil. inş isteyen herkese Rabbim bu güzel duyguyu yaşatır.merhabalarrrr... cici teyzelerimiz :) bugun ilk tetenoz ignemizi vurulduk bakalim..24. haftada bi tane daha vurulacagiz insaallah... karnim buyuyor ve zaman zaman gergin oluyor.. gece uyaniyorum saga sola donmekten :) ama olsun uykusuzluga alismak lazim galiba :)
canım bu ağrılar normalmiş. bende de oluyor. doktorum da istirahat et ve herşeyi yavaş yavaş yap dedi. rahim büyüyor ve kaslar geriliyor. böbrekler büyüyor. bunlar hep ağrılı oluyormuş. endişelenme ama kendini de yorma canım.Kızlar 20.haftamdayım bende bazen sancım oluyor iki büklüm yapıyor sonrasında hemen geçiyor ama merak ettim sizde de oluyor mu???
Aah o gerginlik.dik duramıyorum gerginlikten.benimki hep gergindi hamile kaldığımdan beri.aşı zor oldumuacıdımı.bende ekim başında olcam
selam canım! nasılsın? bebişler nasıl?selam kızlaaaar
merhaba kızlar.... topiğimiz nerelere kaybolmuş böyle? zor buldum valla. ne alemdesiizsesiniz çıkmıyor hiç;(