Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Her mevsimi severim ama Sonbaharı ayrı severim. Havalar güzel de ben çok zorlanıyorum arkadaşım. Ayaklarim şişiyor ders anlamak öğrencilerle uğraşmak zor geliyor. Yarın kuzucuklarimi göreceğim inşallah bir nebze unuturum o mutlulukla olumsuzlukları. Öpüyorum sizi :))

Anacım iyisin valla sen nasıl çalışıyosun.ben ewin içinde biraz ayakta kalınca sırt ağrımdan duramıyorum

merhabalarrrr... cici teyzelerimiz :) bugun ilk tetenoz ignemizi vurulduk bakalim..24. haftada bi tane daha vurulacagiz insaallah... karnim buyuyor ve zaman zaman gergin oluyor.. gece uyaniyorum saga sola donmekten :) ama olsun uykusuzluga alismak lazim galiba :)

Aah o gerginlik.dik duramıyorum gerginlikten.benimki hep gergindi hamile kaldığımdan beri.aşı zor oldumuacıdımı.bende ekim başında olcam

Merhaba cnm..
geçmiş olsun ilk aşıyı olmuşsun.ben pazartesi 2 . dozu olucamm.
tabi karınımız büyüdükçe geriliyo ben arkama yaslanmadan oturamıyorum bile zorlanıyorum
gecede öyle kaç kere uyanıyorum bi sağa bi sola dönüyorum son aylarda hiç uyuyamıycağız.
alıştırma yapacağız tabiiiii zaten bebiş doğunca uyku filan kalmıycakkkk
ama olsun yeterki sağlıklı gelişinde yavrummmmmm ben razıyımmm:26::26::26:

Kızlar 20.haftamdayım bende bazen sancım oluyor iki büklüm yapıyor sonrasında hemen geçiyor ama merak ettim sizde de oluyor mu???

Kızlar 20.haftamdayım bende bazen sancım oluyor iki büklüm yapıyor sonrasında hemen geçiyor ama merak ettim sizde de oluyor mu???

Oluyo canım olmazmı bende sadece bende oluyo sanıyodum.dinlendiğim zaman olmuyo yorulunca oluyo.o yüzden günüm yatmakla geciyo ewişini falan bıraktım artık.napalım bebekler iyi olsunda

Oluyo canım olmazmı bende sadece bende oluyo sanıyodum.dinlendiğim zaman olmuyo yorulunca oluyo.o yüzden günüm yatmakla geciyo ewişini falan bıraktım artık.napalım bebekler iyi olsunda
Aaa yorulunca mı oluyor bi dikkat ediyim benimkide mi öyle oluyor diye ondan oluyorsa yormam kendimi şimdi en önemli işimiz bebeklerimiz nede olsa:))

Arkadaş lar yarın uludağ üniversitesi tüp bebek bölümündeki randevum var.
Inşallah iyi haberlerle gelirim.
canım hayırlı olsun. inş kolay ve güzei bir tedavi olur. inş pozitif sonucunu da bize müjdelersin. bol dua et canım. beslenmene de dikkat et. inş. bu tedaviyle yavruna kavuşursun.

ben de cuma günü ilk aşımı yaptım. erken mi yaptırdım diye düşünürken senin tarihine baktım hemen hemen aynıyız. benim de karnım çok gergin. geceleri hep dönüyorum ve dönüşlerim ağrılı. her tarafım uyuşuyor geceleri. dediğin gibi bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da önemli değil. inş isteyen herkese Rabbim bu güzel duyguyu yaşatır.

canım bu ağrılar normalmiş. bende de oluyor. doktorum da istirahat et ve herşeyi yavaş yavaş yap dedi. rahim büyüyor ve kaslar geriliyor. böbrekler büyüyor. bunlar hep ağrılı oluyormuş. endişelenme ama kendini de yorma canım.

canım bu ağrılar normalmiş. bende de oluyor. doktorum da istirahat et ve herşeyi yavaş yavaş yap dedi. rahim büyüyor ve kaslar geriliyor. böbrekler büyüyor. bunlar hep ağrılı oluyormuş. endişelenme ama kendini de yorma canım.[/QUOTE]
Dünden beri hala ara ara oluyor belki üşütmüşümdür ayaklarımı diye ne var ne yok giyindim bugün ister istemez endişeleniyorum ama sizlerden böyle normal olabiliri duyunca rahatlıyorum vallahi:)

günaydın kızlar... bugün hepimiz çok mutlu, umutlu ve huzurlu olalım. bir de sağlıklı olalım tabi:)Rabbim isteyen herkese anneliği tattırsın, küçük mucizelerini göndersin inş.

Selam kızlar, bugün kontrolüm vardı benim de... Bizim minnoş bayağı büyümüş iyice belli ediyordu artık kendini :) herşeyi de normalmiş çok şükür. Yalnız plasentam rahim ağzına çok yakınmış, marjinal plasenta previa deniyormuş. Zaten dün de gaz sancısı gibi sancım olmuştu, bugün de tam doktora gidecekken hafif açık kahve akıntım oldu. Neyseki doktora gidiyorum diye telaşlanmadım. Zaten doktor da ultrasonla bakar bakmaz gördü. Çok telaş yapmadı, tamamen kapalı olursa daha büyük sorunmuş. Şimdilik takip edicez zamanla yukarı da çıkabilir gebelik ilerledikçe dedi. Ama ben biraz endişelendim tabii ani hareketler yapmamaya fazla eğilip kalkmamaya çalışacağım artık biraz forumları okuyunca benzer sorunu olan arkadaşları da gördüm, onlar da öyle yazmışlar...İnşallah hayırlısıyla iyi gider her şey hepimiz için...

Aah o gerginlik.dik duramıyorum gerginlikten.benimki hep gergindi hamile kaldığımdan beri.aşı zor oldumuacıdımı.bende ekim başında olcam

yok canim igne vurulurken aci olmadida aksaminda kolum agrimaya basladi hala agriyor..sol kolumun uzerine yatamiyorum uzun sure

merhaba kızlar.... topiğimiz nerelere kaybolmuş böyle? zor buldum valla. ne alemdesiizsesiniz çıkmıyor hiç;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…