Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Geldim bacim :)) ilk üç ay annemle bakacağız sekiz aylıkken de işe başlamak zorundayım üst katimda bir abla var bebek bakıcısı ben isteyken o bakacak allah o günleri görmeyi nasip ederse. Ama evde olsam ben bakardim tek başıma. Bir akrabam ucuzlerini tek başına büyüttü. Bence bakarsın ilk aylarında zorlanirsin biraz ama sistemi oturtunca rahatlarsin.

Anladım kuzum.isteyince yapılır aslında inş bende beceririm:)tatlım senin göbek ne alemde.benimki büyüklüğünü geçtim sert.seninkide ölemi

Anladım kuzum.isteyince yapılır aslında inş bende beceririm:)tatlım senin göbek ne alemde.benimki büyüklüğünü geçtim sert.seninkide ölemi

Bakarsın canım :)) gobegim goguslerime kadar uzanıyor ve taş gibi sert canım. Hele yemek yiyince ortadan ikiye catlayacagindan korkuyorum :))

Bakarsın canım :)) gobegim goguslerime kadar uzanıyor ve taş gibi sert canım. Hele yemek yiyince ortadan ikiye catlayacagindan korkuyorum :))

Normal yani sertlik ve gerginlik.aynen akşam yemekten sona hemen uzanmak yatmak istiyorum.dik duramıyorum resmen karnımın gerginliğinden.demek seninde öyle.henüz çok yukarda değil karnım.doktor normal dedi.

Meraba menac.beni hatirladinmi.mayis ta tedavi olmustum.olmamisti.simdi tekrar basladim.faha dogrusu transferim oldu.blastosist trsnsferi

Meraba menac.beni hatirladinmi.mayis ta tedavi olmustum.olmamisti.simdi tekrar basladim.faha dogrusu transferim oldu.blastosist trsnsferi

HAYIRLISI OLSUN CANIM TEDAVİN BEN HATIRLIYORUM SENİ..
RABBİM BU DEFA YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR İNŞALLAH.HAMİLEYİM DİYE YAZArsın :KK49::KK49:

Kızlar tüp bebek tedavisinde yumurtası erken çatlayıp tedavisi ertelenen var mı?

Ahh ah cok kızıyorum ben böyle doktorlara!!yumurtanın erken çatlamaması için bi iğne verliyo tatlım.ben kullanmıştım sana vermedimi doktorun?sürekli seni gözetim altında tutması gerekirdi.

Ahh ah cok kızıyorum ben böyle doktorlara!!yumurtanın erken çatlamaması için bi iğne verliyo tatlım.ben kullanmıştım sana vermedimi doktorun?sürekli seni gözetim altında tutması gerekirdi.

Güzelim o iğneyi verdi ve güya ben pazar günü vurulacaktım ama erken çatladı öyle hissediyorum. Bu durum canımı sıktı açıkçası...

Güzelim o iğneyi verdi ve güya ben pazar günü vurulacaktım ama erken çatladı öyle hissediyorum. Bu durum canımı sıktı açıkçası...

Hayırlısı olsun canım sıkma canını.gıcık bi durum ama napalım:)yeni tedavin ne zaman başkıyo öbür aymı?

Sagolasin.insallah.menac bisey sorucam.transferden 5 gun sonra biraz kanamam oldu.carsida gezmistim elimde de biraz yuk vardi.

Canım benim hatırlıyorum tabi :)) hayırlı olsun. İnşallah çok güzel bir sonuç alırsın. İnşallah yerleşme kanamasidir. Dikkat et kendine. Ağır kaldırma dinlen ayakta çok durma. Öpüyorum kocaman. ..

Kızlar tüp bebek tedavisinde yumurtası erken çatlayıp tedavisi ertelenen var mı?

Tatlım ben de öyle sanmıştım sumuksu akintim çoktu ondan hareketle catladiklarini düşünmüştüm. Ama catlamiyorlar sen merak etme. Öptüm. ..

Tatlım ben de öyle sanmıştım sumuksu akintim çoktu ondan hareketle catladiklarini düşünmüştüm. Ama catlamiyorlar sen merak etme. Öptüm. ..

Evet o akıntının çatlama belirtisi olduğunu zannediyordum bende. Kasıklarda ağrı da olunca çatlıyo dedim. Tabi soluğu doktorda aldım heyecanla. O da çatladığını zannetmiyorum ama kontrol edelim dedim. Yumurtalar henüz çatlamamış. Bugünde çatlamasın diye iğne vuracağım nasipse. Daha bu süreçte kimbilir neler öğreneceğiz:)))))....

Gunesli (nadiren) bir gurbet sabahindan gunaydin.
Nasilsiniz kizlar?
BUSEDEN tedavin hayirli olsun canim...
ZERIS Insaallah guzel haberler verirsin bize...
AYYY INSAALLAH BU TOPICTE HERKES HAMILE KALACAK TEKER TEKER....

Gunesli (nadiren) bir gurbet sabahindan gunaydin.
Nasilsiniz kizlar?
BUSEDEN tedavin hayirli olsun canim...
ZERIS Insaallah guzel haberler verirsin bize...
AYYY INSAALLAH BU TOPICTE HERKES HAMILE KALACAK TEKER TEKER....

Arkadaşım ben hamile kalmayı değilde yumurtaları sağ salim versem onada şükredecem:)))). Birde sizlerden ricam var; bu süreci lütfen burda anlatın. Forumları okuyan insanlar öğrensin. Gerçi en iyi öğrenme tecrübe ile oluyor ama:)))). Ama doktorların anlatımından sa sizlerin anlatımı daha anlaşılır olur diye düşünüyorum...Sevgili arkadaşlarım tüp bebek tedavimin başındayım netice belki olumlu, belki olumsuz olacak ama Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin.Hepinizi çok seviyorum. İyiki varsınız....NİL'CİM BÜTÜN GÜZEL DUALARIN SENİNDE BAŞINA GELSİN İNŞALLAH...

Arkadaslar merhaba :KK3:
Şükürler olsun korkarak ta olsa 22 haftayı bitirdik.
Rabbim ileriki haftalarda nasip eder inşallah.

günaydın kızlar! nasılsınız? serin bir sonbahar sabahından güzel bir güne başlamış olalım hep beraber inş... kendinize iyi bakın kızlar...
buseden nasıl gidiyor canım? kontroller, iğnelerle aran nasıl seni merak ediyorum. kendine iyi bak canım.

Arkadaslar merhaba :KK3:
Şükürler olsun korkarak ta olsa 22 haftayı bitirdik.
Rabbim ileriki haftalarda nasip eder inşallah.

Allah 38leri de göstersin canım. Korkular bitmiyor hayatım. Sağ salim kucagimizda göreceğimiz güne dek. Allah bebeklerimizi bize bagislasin. Bebek hasreti çeken tüm arkadaşlarımiza sağlıklıve hayırlı evlatlar nasip etsin.

X