Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

günaydın kızlar... nasılsınız? pazartesi sendromuyla haftaya başladık. inş çok çabuk geçer bu hafta(

:)4-5 aylık olana kadar giyecekleri herşey hazır.beşikleri nevresimleri tamam.bakım ürünlerini alcam haftaya şampuan sabun pişik kremi falan

canım bebek odası mı aldın? aldığın beşik nasıl? bazı arkadaşlar park yatak iyi diyorlar. ben henüz hiçbir şey almadım. büyük bir sabırsızlıkla almayı bekl,iyorum ama bana engel oluyorlar. acaba neler alsam? nasıl olsa?

Yok canım oda almadım.hem ewim küçük hemde gerek yok bence.ben 2 sene falan yanımda yatırmayı düşünüyorum...altları çekmeceli olan beşiklerden aldık.en az 4 sene rahat yatılır..

Yok canım oda almadım.hem ewim küçük hemde gerek yok bence.ben 2 sene falan yanımda yatırmayı düşünüyorum...altları çekmeceli olan beşiklerden aldık.en az 4 sene rahat yatılır..

benim de evim küçük. eşimin odasına göz diktim ama bilmiyorum. gerçi oda kullanılmayacak ama en azından dolap almalıyım gibi geliyor. kıyafetleri eşyaları için ama karar veremiyorum. dediğin gibi 2 yaşına kadar anneyle olmaları gerekiyor.

Kıyafetleri içinde şifonyer alcam canım seneye taşıncaz biz daha büyük bi ewe idare ederim o zamana kadar.bencede iki yaşına kadar ayrılmamalı odaları

Tüp bebek serüvenim bitmiştir.negatif...
ne oldu canım? senin test tarihine daha vardı diye biliyorum. bişey mi oldu anlatsana. şimdi gördüm ve çok şaşırdım. topiği açarken test tarihini hatırlamaya çalışıyordum. 10 yada 11 ekim değil mi?

kizlaarrrr dun kocaman olmus karnima bakarken ilk defa bebegimin tekmesini gordummmm sok oldum... RABBİM NOLUURRR BU GUZEL DUYGUYU İSTEYEN HER KULUNA HAYİRLİSİ İLE TATTİR AMİİİİİİİİN

buseden...
canim senin test tarihine daha yok muydu?? lutfen biseyler yazzz ...oyle hemen pes etme noluuur.. bana gittigim doktorlardan cocugun olmaz diye bile olmustu ama mucadeleyi birakmadim lutfen sen de birakma hemen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…