- 7 Şubat 2012
- 6.082
- 44
Geldim bacim :)) ilk üç ay annemle bakacağız sekiz aylıkken de işe başlamak zorundayım üst katimda bir abla var bebek bakıcısı ben isteyken o bakacak allah o günleri görmeyi nasip ederse. Ama evde olsam ben bakardim tek başıma. Bir akrabam ucuzlerini tek başına büyüttü. Bence bakarsın ilk aylarında zorlanirsin biraz ama sistemi oturtunca rahatlarsin.
Anladım kuzum.isteyince yapılır aslında inş bende beceririm:)tatlım senin göbek ne alemde.benimki büyüklüğünü geçtim sert.seninkide ölemi
Bakarsın canım :)) gobegim goguslerime kadar uzanıyor ve taş gibi sert canım. Hele yemek yiyince ortadan ikiye catlayacagindan korkuyorum :))
Meraba menac.beni hatirladinmi.mayis ta tedavi olmustum.olmamisti.simdi tekrar basladim.faha dogrusu transferim oldu.blastosist trsnsferi
Kızlar tüp bebek tedavisinde yumurtası erken çatlayıp tedavisi ertelenen var mı?
Ahh ah cok kızıyorum ben böyle doktorlara!!yumurtanın erken çatlamaması için bi iğne verliyo tatlım.ben kullanmıştım sana vermedimi doktorun?sürekli seni gözetim altında tutması gerekirdi.
Güzelim o iğneyi verdi ve güya ben pazar günü vurulacaktım ama erken çatladı öyle hissediyorum. Bu durum canımı sıktı açıkçası...
HAYIRLISI OLSUN CANIM TEDAVİN BEN HATIRLIYORUM SENİ..
RABBİM BU DEFA YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR İNŞALLAH.HAMİLEYİM DİYE YAZArsın
Sagolasin.insallah.menac bisey sorucam.transferden 5 gun sonra biraz kanamam oldu.carsida gezmistim elimde de biraz yuk vardi.
Kızlar tüp bebek tedavisinde yumurtası erken çatlayıp tedavisi ertelenen var mı?
Tatlım ben de öyle sanmıştım sumuksu akintim çoktu ondan hareketle catladiklarini düşünmüştüm. Ama catlamiyorlar sen merak etme. Öptüm. ..
Canım benim hatırlıyorum tabi :)) hayırlı olsun. İnşallah çok güzel bir sonuç alırsın. İnşallah yerleşme kanamasidir. Dikkat et kendine. Ağır kaldırma dinlen ayakta çok durma. Öpüyorum kocaman. ..
Gunesli (nadiren) bir gurbet sabahindan gunaydin.
Nasilsiniz kizlar?
BUSEDEN tedavin hayirli olsun canim...
ZERIS Insaallah guzel haberler verirsin bize...
AYYY INSAALLAH BU TOPICTE HERKES HAMILE KALACAK TEKER TEKER....
Arkadaslar merhaba
Şükürler olsun korkarak ta olsa 22 haftayı bitirdik.
Rabbim ileriki haftalarda nasip eder inşallah.