Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

gunaydiiiiiin.... bugun insaallah hayirlara vesile olsun mujdeler ve guzel haberlerle dopdolu olsuuuun.... amiiiiiiin

Slm.canim nasilsin?Okullar acildi tatil bitti is basladi ondan galiba kimseler ugramiyor...
iyiym canım sağol. tatilden sonra çok zor oluyor başlamak. ben de pazartesi sendromu yaşıyorum. gece hiç uyuyamadım. çok zor kalktım

canım iyiyim sağolasın. bebekler de iyi çok şükür. 20 gündür göremedim yavrularımı. çok özledimsen nasılsın, yavrun nasıl bebiş dostu
biz de iyiyiz canım. sağol. yalnız 3 gündür sağ böbreğimde çok ağrı var. sende de var mı? böbrekler büyüor ama bu kadar mı oluyor? çok rahatsız ediyor beni. belki dra giderim bugün.

gunaydiiiiiin.... bugun insaallah hayirlara vesile olsun mujdeler ve guzel haberlerle dopdolu olsuuuun.... amiiiiiiin
aminnnn inş canım. hepimiz için güzel bir gün olur umarım:)

arkadaşlarr bebişlerden biri kesin erkek diğeri göstermedi.kanama yerim de baya küçülmüş.bayramdan sonra perinotoloji uzmanına gidicez öle işte :)

geçmiş olsun canım. ben de yok öyle bi ağrıı canım. ama benim de kasılmalar var biraz.
arkadaşlarr bebişlerden biri kesin erkek diğeri göstermedi.kanama yerim de baya küçülmüş.bayramdan sonra perinotoloji uzmanına gidicez öle işte :)

gözün aydın canım

Bendede böbreklere doğru bi ağrı var canım.doktora gidersen yaz buraya bende merak ettim

Arkadaşlar bugün acilrn doktora gittim sabah altıda başlayan sanci (keskin bıçak gibi bir sanci) gecmeyince okul yolundan dönerek hastaneye gittim. Ntsye bağladılar bir şey yok tabi :)) doktor gaz sancisi cekiyorsun dedi neyse bari gitmisken kalbimde çarpıntı da vardı kardiyolojiye de gittim orda da bir şey çıkmadı allahtan :) ama yine de şu zimbirtidan taktı 24 saat boyunca ritmi ölçen. Öyle işte odum koptu önce ama şimdi komik geliyor. Kocaman öpüyorum hepinizi

Kocişe sırtını ovalat kuzumayaklarını sıcak tut üşütme

herkese günaydınnnnn! geleceğin güzel anneleri ve anne adayları nasılsınız? bu yağmurlu sonbahar sabahından selam, sevgi ve dua'm ile...

herkese selamlar kızlar....

Uzun zaman oldu topiğe girmeyeli.

Annelik nasıl gidiyor. Bebişlerinize neler aldınız?

Selam arkadaslar size guzel haberlerim var ben ayrintili ultrasona girdim ve cok sukur Rabbime yavrum gayet saglikliymis :)
menaccim sayfaya ekle canim Rabbim nasip ederse benimde oglum olacakmis :)

Selam arkadaslar size guzel haberlerim var ben ayrintili ultrasona girdim ve cok sukur Rabbime yavrum gayet saglikliymis :)
gözün aydın canım. çok sevindim. kendine ve oğluşuna iyi bak:))

merhabalar
dun biz de girdik ayrintili ultrasona hamdolsun pasamiz gayet saglikliymis....
ama annesini vajinadan muayene eden doktoru cok feci mantar olmussun dedi fitil ve krem verdi.
aman kizlar azicik bi kasintiniz bile olsa sakin ihmal etmeyin ben gebelige bagli zannetmistim meger mantarmis... akintimda tuhaflik olmadigindan anlayamamisim...:18:

Canim gozun aydin olsun ne guzel yavrun saglikliymis Rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin benimde kasintim var ben yurt disinda yasadigim icin doktorum beni ebeye yonlendirdi ebeye sordum benim kasintim var diye oda aile doktorundan randevu yap git dedi ama ben gitmek istemedim eczaneden mantarlara iyi gelen bir krem aldim biraz iyi geldi cok sukur ama simdi sen boyle diyince bende korktum :18:

canım gözünaydın. maşallah paşana inş hep böyle sağlıkla devam eder.
bbenim de ne zamandır kaşıntıdan ziyade böyle çok tahriş olmuş bir hali var. çok acıyor, zonkluyor. sabunla yıkamaya çalıştıkça ağlıyordum resmen. su bile acıtıyordu. crinone jelden sonra gelişti ve hala geçmedi. dr alerjiye benziyor dedi ama nafile. 2-3 gündür kaşıntı var. bariz bir akıntı değişikliği yok. şaşırdım artık ne yapacağım diye. ne ilaç verdi sana. belirtilerin benimki gibi mi?

kızlar her ikinizin de gözü aydın. aysum geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…