Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

fsh yuksek olup tup te basarili olan varmi arkadaslar

evet canım hamileyim:) dondurulmuş ile denedik bu sefer tuttu Allaha şükür,sen nerelerdesin tedaviye başladınmı canım?

çok sevndm senn adına ben henüz tedaviye baslayamadım biz ev aldık kocam sağolsun borcu sevmediği için bütün parayı eve peşinata vermiş tüp bebek parasını ayırmamış bile...bizde şu anlık duraklama dönemindeyiz

merhaba kızlar... nasılsınız? ben bu sabah kötüydüm. karın ağrılarım, mide bulantısı... öğleden sonra druma gittim. bebeğimin beyninde gördüğü kistler geçmiş:)) herhangi bir problem yok dedi. yaşadığımız ağrılar normalmiş. karında kasılma(karında gerginlik olup sonra gevşemesi) erken doğum belirtisiumiş. büyük ihtimal böbrekler de genişliyor seni rahatsız ediyor dedi. ev işi yapma, kendini yorma dedi. bebeği sıkıntıya sokuyormuş. kistlerin geçmesine çok sevindim. jellybonsdf canım sen de merak etme. geçiciymiş. bu arada ben de eve temizlik için bir destek almaya karar verdim. gerçekten çok yoruluyorum. hem iş hem ev işleri... ne kendimle ne kızımla ilgilenemiyorum.

kızlarrrrr benimde ikizlerim olacak Allah izin verirse,kalp atışlarınıda duyduk çok şükür..tedavi gören arkadaşlarım dualarım sizinle herzaman ,vazgeçmeyin olmadı diye olana kadar devam ,bugün doktorum bize teşekkür etti, ocak ayından beri uğraşıyoruz beraber ,siz vazgeçmediniz sonuca ulaştık ,bazı hastalarımız ilk denemede olmayınca küsüp gidiyolar tabiri caizse diyor.bizim kadar doktorumda sevindi Allahım herkesi sevindirsin inşallah..

merhaba kizlaaar... nasilsiniz??? ben coook yogun bir donemden gectim yazamadim size... saglik problemimiz cok sukur yok ama uyku problemimiz coook...ve kontrole gidecegim gelismeleri merak ediyorum..yeni yeni kilo almaya basladim...son olaraaak bizim bi pasamizz olacaaaakkkk insaaalllahhh

kızlar benide mayıs hamilelerine yazaarmısınız? bende sebebsiz infertite nedeniyle istanbul fertijin de tüpbebek yaptırdım. ilk denememde rabbim nasip etti. şimdi 19 haftalık hamileyim. oğlum olacak inşallah.

maşaallah tebrik ediyorum canım. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin. ikiz olması çok iyi olmuş bence. ama kendine çok dikkat et. ikiz daha zor oluyor. bol bol dinlen canım. hamileliğinin tadını çıkar... darısı bütün topik arkadaşlarımızın ve isteyenlerin başına olsun inş amin.

hoşgeldin canım. cinsiyeti belli olmuş. tebrik ediyorum. kısa sürede hızlı kilo alımı oluyor hiç merak etme canım.

kızlar benide mayıs hamilelerine yazaarmısınız? bende sebebsiz infertite nedeniyle istanbul fertijin de tüpbebek yaptırdım. ilk denememde rabbim nasip etti. şimdi 19 haftalık hamileyim. oğlum olacak inşallah.
canım tebrikler... Allah bağışlasın, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

Jasmin40
Çok sevindim canım. Allah sağlıkla ve hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin.
Aysum
Merhaba canım allah oğluna uzun ömür versin hayırlı evlat kılsın. Her şeyin yolunda olmasına sevindim.
Bebek-dostuu
Inan çok mutlu oldum ya. Darısı sedefin başına inşallah. Bundan sonra her şeyin yolunda gitmesini dilerim. O kıza iyi bak canım kıtlık var topikte biliyorsun :)))

Hoş geldin canım. Yarın listeye eklerim seni. Allah sağlık ve mutlulukla kucakladigin günleri de gosterir inşallah. Hoş geldin tekrar :))

Çok ama çok sevindim arkadaşım. Yardımcı meselesine gelince ben daha hamile bile olmadan destek almaya başladım. Bir daha mı geleceğiz dünyaya, yorma kendini...

Canım ben kış temizliğini yaptırdım gundelikciye. 15 günde bir de gelip temizligimi yapmaya devam edecek. Yoksa ev pislik içinde kalıyor. Egilemiyorsun ovalayamiyorsun. Hem bal dok yala oluyor her yer. Hem içine siniyor. Tavsiye ederim kesinlikle. Öpüyorum seni ve kizceni...

Gözün aydın canım çom sevindimm..benim de ayrıntılı usg vardı bugün çom şükür iyiymiş kızım..ben de akşamları gerginlik oluyor karnım taş hibi oluyor sonra geçiyor gaz problemimde oluyor akşamları ben ona yoruyodum ama dr um takip et öyle olduğunda gel erken doğum belirtisi olabilir dedi aynen korktum biraz..ben de saçma sapan iş yapıyorum bazen yapmıcam artık..

Benim karnımda taş gibi ve gergin canım.ama benimki hamile kaldığımdan beri öle geçmiyo hiç:) korkma bişey olmaz allahımın izniyle.yapma iş güç kalsın boşver.bak arkadaşlarda hep aynı fikirde.al evine haftalık birini süpürüp sildir tamamdır.

benim de karnım geceleri taş gibi. çok gergin. bu sabah hala hiç yumuşamadı. kaç gündür de bende de gaz problemi var. ama en kötüsü dün sabah bacağımda kötü bir krampla uyandım. hamileleri daha iyi anlamaya başladım:)) ağrısı uzun süre devam etti. dikkat edin kızlar... canım kesinlikle yapma. kendimize bebeklerimize eziyet ediyoruz yazık valla. ben daha birini bulamadım ama bakınıyorum.

Gel ikiz anne adayı kardeşim:)sen tekmi bakacan kuzularına.ben tek bakmak istiyorum inş rabbim kuvvet verirde.ikisiylede kendim ilgilenmek istiyorum.başka topiklerdede geziyom çoğu kişi yalnız bakıyo.elbette zor olcak ama başedecez:)

merhaba canım. senin ve bebeğin adına çook sevindim.
heyyooo bi ikiz anası daha. aramıza hoş geldin. 2014 ikiz annelerine de gel
canım hayırlı olsun. Allah oğlunu hayırlı evlat etsin
tebrikleeeer. Allah tamamına erdirsin
gözün aydın canım

Nasilsiniz guzeller...
Kizlar benim bi sorum var size ozellikle daha once kist sorunu yasayanlara.Bu ignelerden dolayi bende kucuk bi kist olusmustu negatiften beri doktora gitmedim.Once sag tarafta vardi sanirim suan soldada var ayni hafif batma hissi ordada var.
Daha reglime 10 gun var cok hafif kahverengi leke geliyo bu leke kistlerden dolayi olabilirmi?

Kistten dolayıdır canım benimde çikolata kistim vardı adetten önce öyle lekelenme oluyodu

Geldim bacim :)) ilk üç ay annemle bakacağız sekiz aylıkken de işe başlamak zorundayım üst katimda bir abla var bebek bakıcısı ben isteyken o bakacak allah o günleri görmeyi nasip ederse. Ama evde olsam ben bakardim tek başıma. Bir akrabam ucuzlerini tek başına büyüttü. Bence bakarsın ilk aylarında zorlanirsin biraz ama sistemi oturtunca rahatlarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…