Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Merhaba canım.20. haftadan sonra hissedersin yavaş yavaş.benimde iştahım çok açıldı ilk zamanlar çok yiyememiştim kilo vermiştim.şimdi alıyorum ama yavaş yavaş.23. haftadayım toplamda 5 kilo aldım ben.bende öpüyorummmm :KK54::KK54:

şekerim nerdesin sen sana ulaşamıyorum özel kutundan mesela :KK9::KK9::KK9:

Merhaba kızlarr.ben hala hareket hissetmiyorumm bi iki kere hissettim o kadar..haftaya ayrıntılı ultrasonum var..dayanamafım kızıma bi iki şey aldı :) bu arada ben başta öide bulantısından çom kg almadım ama son ay çom yemememe rağmen birden aldım..şimdiye kadar kaç kg aldınız benim 4 kg oldu..
Öpüyorum sizi ve bebişlerii..

Prensesin gule gule giyer inşallah cicilerini :)) ben de şimdiye kadar 6 kilo aldım hala hiçbir şey yiyememe rağmen almışım. Marifet çok kilo almak değil zaten. Bebekler normal gelisiyorsa sorun yok canım:KK34:

Merhaba kızlarr.ben hala hareket hissetmiyorumm bi iki kere hissettim o kadar..haftaya ayrıntılı ultrasonum var..dayanamafım kızıma bi iki şey aldı :) bu arada ben başta öide bulantısından çom kg almadım ama son ay çom yemememe rağmen birden aldım..şimdiye kadar kaç kg aldınız benim 4 kg oldu..

Ben ikiz olduğu için sürekli hissediyorum hareketlerini:)4 kilo almışım bende canım catlak olmasında kilo önemli değil verilir:)

Teşekkür ederiz:) benim korkum çok kg almak birden alınca korktum:) sizin ikiz olduğu için hakkınız daha fazla:) ay ne güzell ben de hissederim tekmeleri inşallah yakında..

iyi akşamlar arkadaşlar,transfer günü bebiş 2 haftalık olarak mı hesaplanıyor biyerde okudum doğrumu acaba sizler nasıl hesapladınız ben daha doktora gitmedim merak ediyorum kaçıncı haftadayım 26 ağustos transfer tarihim..

iyi akşamlar arkadaşlar,transfer günü bebiş 2 haftalık olarak mı hesaplanıyor biyerde okudum doğrumu acaba sizler nasıl hesapladınız ben daha doktora gitmedim merak ediyorum kaçıncı haftadayım 26 ağustos transfer tarihim..

canım benim doktorum son adet tarihini esas alıyor. herkes o tarihi esas alıyor. bence sen de öyle yap:)

canım ben de çok hissetmiyorum daha doğrusu içeride bişeyler oluyor ayırt edemiyorum. bir kaç kez böyle hissettim. sonra olmadı. bu defa acaba bişey mi oldu neden hşssetmiyorum diye sıkıntı oluyor. ben de mide bulantılarından almamıştım. aynen senin dediğin gibi çok yemememe rağmen birden karnım büyüdü ve 5 kilo aldım. her gece aynaya baktığımda göbeğim acayip büyük geliyor. şimdiden bu kadarsa bir iki ay sonra ne olacak diye ciddi ciddi endişeleniyorum. ama şu an kafamda olan tek şey detaylı usg. Allah ın izniyle ultrason sonuçlarımız temiz çıksın canım inş. kızlarımız bizi daha çok tekemeler:))) ben de öpüyoum seni ve bebişini...

Son düzenleme:
Selam kızlar :)) bugün ders programımiz belli oldu. Bebeklerimizin şansına sadece 22 saat ders vermişler. Ayrıca çarşamba ve Cuma günü dersim yok haftada sadece üç gün çalışacağım :)))

Merhaba bayanar mide bulantım başladı 1 buçuk haftadır çok fenayım bişey yiyemiyorum Bu arada tsh 3.500 çıkınca ilaç tedavisi başlandı sabah aç karnına yarım saat sonra yemek gerekiyor Yemek yeme düşüncesi bile benim midemi harekete geçiriyor doktorumu aradım premesis tablet verdi günde 2 tablet hatta 3 tane alabilirsin dedi içeriğe baktım genelde vitaminler var 3 gündür alıyorum ama hiç faydası yok artık almayı da düşünmüyorum :KK43:( sanırım doktorum vitamin hapı verip beni kandırmak istedi Bebeğin beslenmemesi gibi bir durum yok zaten o depodan karşııyordur ama ben keyifsiz oluyorum, yemek yemek ne kadar önemliymiş şimdi anlıyorum inşallhh çok yakın bir zamanda biter Bu arada Menac ve diğer öğretmen arkadaşlarımın yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun Menaccm çok sevindim adına miniklerin şansına rahat edersin bu yıl umarım sonuçta 2-3 aydan sonra izne ayrılırsın Bizim anasınıfı olduğu için yeni bıcırıklar kaygılı gözler biraz yorucu olcak bu hafta uyum haftasını yaptık asıl zor iş gelecek hafta 5 saat anelerinden uzak kalacaklar umarım çabucak alışırlar Mide bulantısı ve halsizlik performansımı düşürmesini istemiyorum Sizlerin ne kadar sürdü MİDE BULANTISI

Merhaba bayanar mide bulantım başladı 1 buçuk haftadır çok fenayım bişey yiyemiyorum Bu arada tsh 3.500 çıkınca ilaç tedavisi başlandı sabah aç karnına yarım saat sonra yemek gerekiyor Yemek yeme düşüncesi bile benim midemi harekete geçiriyor doktorumu aradım premesis tablet verdi günde 2 tablet hatta 3 tane alabilirsin dedi içeriğe baktım genelde vitaminler var 3 gündür alıyorum ama hiç faydası yok artık almayı da düşünmüyorum :KK43:( sanırım doktorum vitamin hapı verip beni kandırmak istedi Bebeğin beslenmemesi gibi bir durum yok zaten o depodan karşııyordur ama ben keyifsiz oluyorum, yemek yemek ne kadar önemliymiş şimdi anlıyorum inşallhh çok yakın bir zamanda biter Bu arada Menac ve diğer öğretmen arkadaşlarımın yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun Menaccm çok sevindim adına miniklerin şansına rahat edersin bu yıl umarım sonuçta 2-3 aydan sonra izne ayrılırsın Bizim anasınıfı olduğu için yeni bıcırıklar kaygılı gözler biraz yorucu olcak bu hafta uyum haftasını yaptık asıl zor iş gelecek hafta 5 saat anelerinden uzak kalacaklar umarım çabucak alışırlar Mide bulantısı ve halsizlik performansımı düşürmesini istemiyorum Sizlerin ne kadar sürdü MİDE BULANTISI

Merhaba canım :)) mide bulantilarim hala var ama artık yediklerimi cikarmiyorum tabi haliyle yemek de yiyebiliyorum. 15.haftadan itibaren bitti sayılır. Birddogsunlar öyle bir yemek yiyeceğim ki. Her şeyi yiyemedigim için kendimi çok aç hissediyorum :)) inşallah kolaylıkla geçirirsin okul günlerini ve öğrencilerin hicccc yaramazlık yapmazlar canım. Öpüyorum hepinizi :))

Selam kızlar..Ne güzel cinsiyetler belli olmuş..Bebişler hissedilmeye başlanmış ve cicişler alınmaya başlamış..Rabbim burdan hep güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah...
Bende bugün doktora gittim.Çok şükür herşey normalmiş..10 gün sonra gideceğim.Benim bebiş biraz iri oluyor bir hafta önde gidiyor hep..Doktor bir sorun yok ama önden gittiği için 3 lü testi yapmak istiyorum dedi..normalde ikili test temiz çıkınca yapmıyorum dedi.inşallah bir problem çıkmaz..çok şükür hamileliğim boyunca ne midem bulantı ne beslenmemde sıkıntı oldu hiç kilo vermedim ve etinden balığından meyve sebze kuruyemiş süt ürünleri herşeyi çok düzenli aldım.zaten hayatımda hamile olmadanda düzenli beslenirdim..belkide bebişim o yüzden biraz büyüktür olamazmı..neyse 3 lü testi yaptıralımda içimiz rahat etsin inşallah..
Bu arada ben daha 2.5 kilo falan aldım..ve sadece göbüşüm çıktı o kadar..
Cinsiyetimizi daha önce öğrenmiştik bugün netleşti oğlumuz olacakmış inşallah..menacım listeye yazarsan sevinirim..
Babamız baştan kızım olsun diyordu oğlu olacağını duyuncada çok sevindi..şimdiden top oynuyor, yüzme öğretiyor, boğuşuyor çoçukla hayalinde..ben nasıl başa çıkarım artık onlarla bilmiyorum....
Benden haberler bu kadar..Oğluşuma cici cici kıyafetler almak için sabırsızlanıyorum..Bide ben daha oğlumu hissedemiyorum galiba..sankii çok hafif içeriden dokunma gibi şeyler hissediyorum ama emin değilim...ilk nasıl hissettiniz siz..

Selam kızlar :)) bugün ders programımiz belli oldu. Bebeklerimizin şansına sadece 22 saat ders vermişler. Ayrıca çarşamba ve Cuma günü dersim yok haftada sadece üç gün çalışacağım :)))

menacım çok sevindim ne güzel ayarlamışlar programını..Banada 3 sınıf verecekler 4 saat 10 sınıf matematik 6 saat iki tane 9 . sınıf matematik dersine gireceğim o kadar.16 saat derse gireceğim inşallah.büyük ihtimal bende 3 gün okula giderim gibi..herşey yolunda giderse zaten 2. dönem okulda olmayacağız..sen ücretsiz izin almayı düşünüyormusun sonrasında..

menacım çok sevindim ne güzel ayarlamışlar programını..Banada 3 sınıf verecekler 4 saat 10 sınıf matematik 6 saat iki tane 9 . sınıf matematik dersine gireceğim o kadar.16 saat derse gireceğim inşallah.büyük ihtimal bende 3 gün okula giderim gibi..herşey yolunda giderse zaten 2. dönem okulda olmayacağız..sen ücretsiz izin almayı düşünüyormusun sonrasında..

Ben de 16.haftada içerden hafif dokunma gibi hissetmistim hsreketlerini, gün geçtikçe kuvvetleniyor hareketler. Dün gece gülme krizine girdim sağlı sollu öyle bir gidikladilar ki içerden:))) senin program daha güzelmiş dediğin gibi zaten bir dönem. Ücretsiz izin almayı şimdilik düşünmüyorum istanbuldayken zor. Yazın küçük bir yere tayin isteyecegiz o zaman ayrilabilirim. Ben de daha hic bir şey almadım bebislere altıncı ayı doldurmadan almayacagim. Şimdi telden giriyorum sonra eklryecegim listeye canım. Allah oğlunu analı babalı buyutmeyi nasip etsin. Önde gitmesinde problem yok ayrıca arkadaşımın da öyleydi. Bebek uzun boylu ve kiloluydu ondan canım. Öpüyorum seni ve bebisi...

Merhaba kızlar:KK54:
Herkesler düzenini oturtmuş ne guzel. Arada gırıyorum. Ne var ne yok ögrenıp cıkıyorum. Meslektaşlarım derslerini az az ayarlamış bebekten dolayı ne guzel. Ben haftada 30 saat derse gırecegım. Hiç boşluğum yok, tabi ki bebiş olmadığı için kendimi işe vereceğim..
En son hazıranda regl olmuştum, diğer reglimi eylülde olabıldım duphaston sayesınde tabi.Koca yaz regl olmadan geçti.
Çocuk işi ise rafa kaldırıldı. Tarihi olmayan bi erteleme söz konusu. Ne eşim ne ben konuyu açmıyoruz bile...
Dualarınızı eksik etmeyin, görüşmek üzere :KK19:

Merhaba kızlar:KK54:
Herkesler düzenini oturtmuş ne guzel. Arada gırıyorum. Ne var ne yok ögrenıp cıkıyorum. Meslektaşlarım derslerini az az ayarlamış bebekten dolayı ne guzel. Ben haftada 30 saat derse gırecegım. Hiç boşluğum yok, tabi ki bebiş olmadığı için kendimi işe vereceğim..
En son hazıranda regl olmuştum, diğer reglimi eylülde olabıldım duphaston sayesınde tabi.Koca yaz regl olmadan geçti.
Çocuk işi ise rafa kaldırıldı. Tarihi olmayan bi erteleme söz konusu. Ne eşim ne ben konuyu açmıyoruz bile...
Dualarınızı eksik etmeyin, görüşmek üzere :KK19:

En iyisini yapmışsın canım. Geçen sene ek dersim çok olsun biraz birikim yaparız hem yorgunluktan düşünmeye zamanım olmaz demiştim. Eğer rafa kaldırma sebebiniz psikolojikse bu durumu aşmaya çalışın derim. Daha ilk denemede bu karamsarlık ve ümitsizlik çok fazla bence. Ayrıca dört ayda bir adet olan bir akrabam 5.yilinda kendiliğinden hamile kaldı. İnşallah senin de böyle bir haberini en kisa zamanda duyarız.

Canım arkadasım, dert ortagim nerelerdesin yaw çok özledim seni :KK43:

Buralardayim Zuzuum...ben arada merak ediyorum seni diger kizlari..ve tabi bebisleri gelismeleri takip ediyorum...
Size anlatacak guzel bi gelisme olmadigi icin okuyup cikiyorum..
Sen nasilsin canim.Insaallah her sey yolundadir...ogluslarini opuyorum muckkk...

X