Merhaba bayanar mide bulantım başladı 1 buçuk haftadır çok fenayım bişey yiyemiyorum Bu arada tsh 3.500 çıkınca ilaç tedavisi başlandı sabah aç karnına yarım saat sonra yemek gerekiyor Yemek yeme düşüncesi bile benim midemi harekete geçiriyor doktorumu aradım premesis tablet verdi günde 2 tablet hatta 3 tane alabilirsin dedi içeriğe baktım genelde vitaminler var 3 gündür alıyorum ama hiç faydası yok artık almayı da düşünmüyorum
( sanırım doktorum vitamin hapı verip beni kandırmak istedi Bebeğin beslenmemesi gibi bir durum yok zaten o depodan karşııyordur ama ben keyifsiz oluyorum, yemek yemek ne kadar önemliymiş şimdi anlıyorum inşallhh çok yakın bir zamanda biter Bu arada Menac ve diğer öğretmen arkadaşlarımın yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun Menaccm çok sevindim adına miniklerin şansına rahat edersin bu yıl umarım sonuçta 2-3 aydan sonra izne ayrılırsın Bizim anasınıfı olduğu için yeni bıcırıklar kaygılı gözler biraz yorucu olcak bu hafta uyum haftasını yaptık asıl zor iş gelecek hafta 5 saat anelerinden uzak kalacaklar umarım çabucak alışırlar Mide bulantısı ve halsizlik performansımı düşürmesini istemiyorum Sizlerin ne kadar sürdü MİDE BULANTISI