Merhaba canım.20. haftadan sonra hissedersin yavaş yavaş.benimde iştahım çok açıldı ilk zamanlar çok yiyememiştim kilo vermiştim.şimdi alıyorum ama yavaş yavaş.23. haftadayım toplamda 5 kilo aldım ben.bende öpüyorummmm
şekerim nerdesin sen sana ulaşamıyorum özel kutundan mesela
Merhaba kızlarr.ben hala hareket hissetmiyorumm bi iki kere hissettim o kadar..haftaya ayrıntılı ultrasonum var..dayanamafım kızıma bi iki şey aldı :) bu arada ben başta öide bulantısından çom kg almadım ama son ay çom yemememe rağmen birden aldım..şimdiye kadar kaç kg aldınız benim 4 kg oldu..
Öpüyorum sizi ve bebişlerii..
Merhaba kızlarr.ben hala hareket hissetmiyorumm bi iki kere hissettim o kadar..haftaya ayrıntılı ultrasonum var..dayanamafım kızıma bi iki şey aldı :) bu arada ben başta öide bulantısından çom kg almadım ama son ay çom yemememe rağmen birden aldım..şimdiye kadar kaç kg aldınız benim 4 kg oldu..
iyi akşamlar arkadaşlar,transfer günü bebiş 2 haftalık olarak mı hesaplanıyor biyerde okudum doğrumu acaba sizler nasıl hesapladınız ben daha doktora gitmedim merak ediyorum kaçıncı haftadayım 26 ağustos transfer tarihim..
canım ben de çok hissetmiyorum daha doğrusu içeride bişeyler oluyor ayırt edemiyorum. bir kaç kez böyle hissettim. sonra olmadı. bu defa acaba bişey mi oldu neden hşssetmiyorum diye sıkıntı oluyor. ben de mide bulantılarından almamıştım. aynen senin dediğin gibi çok yemememe rağmen birden karnım büyüdü ve 5 kilo aldım. her gece aynaya baktığımda göbeğim acayip büyük geliyor. şimdiden bu kadarsa bir iki ay sonra ne olacak diye ciddi ciddi endişeleniyorum. ama şu an kafamda olan tek şey detaylı usg. Allah ın izniyle ultrason sonuçlarımız temiz çıksın canım inş. kızlarımız bizi daha çok tekemeler:))) ben de öpüyoum seni ve bebişini...Merhaba kızlarr.ben hala hareket hissetmiyorumm bi iki kere hissettim o kadar..haftaya ayrıntılı ultrasonum var..dayanamafım kızıma bi iki şey aldı :) bu arada ben başta öide bulantısından çom kg almadım ama son ay çom yemememe rağmen birden aldım..şimdiye kadar kaç kg aldınız benim 4 kg oldu..
iyi akşamlar arkadaşlar,transfer günü bebiş 2 haftalık olarak mı hesaplanıyor biyerde okudum doğrumu acaba sizler nasıl hesapladınız ben daha doktora gitmedim merak ediyorum kaçıncı haftadayım 26 ağustos transfer tarihim..
cnm hamile msn 2.ye mi yaptırdın tüp bebek
Merhaba bayanar mide bulantım başladı 1 buçuk haftadır çok fenayım bişey yiyemiyorum Bu arada tsh 3.500 çıkınca ilaç tedavisi başlandı sabah aç karnına yarım saat sonra yemek gerekiyor Yemek yeme düşüncesi bile benim midemi harekete geçiriyor doktorumu aradım premesis tablet verdi günde 2 tablet hatta 3 tane alabilirsin dedi içeriğe baktım genelde vitaminler var 3 gündür alıyorum ama hiç faydası yok artık almayı da düşünmüyorum( sanırım doktorum vitamin hapı verip beni kandırmak istedi Bebeğin beslenmemesi gibi bir durum yok zaten o depodan karşııyordur ama ben keyifsiz oluyorum, yemek yemek ne kadar önemliymiş şimdi anlıyorum inşallhh çok yakın bir zamanda biter Bu arada Menac ve diğer öğretmen arkadaşlarımın yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun Menaccm çok sevindim adına miniklerin şansına rahat edersin bu yıl umarım sonuçta 2-3 aydan sonra izne ayrılırsın Bizim anasınıfı olduğu için yeni bıcırıklar kaygılı gözler biraz yorucu olcak bu hafta uyum haftasını yaptık asıl zor iş gelecek hafta 5 saat anelerinden uzak kalacaklar umarım çabucak alışırlar Mide bulantısı ve halsizlik performansımı düşürmesini istemiyorum Sizlerin ne kadar sürdü MİDE BULANTISI
Selam kızlar :)) bugün ders programımiz belli oldu. Bebeklerimizin şansına sadece 22 saat ders vermişler. Ayrıca çarşamba ve Cuma günü dersim yok haftada sadece üç gün çalışacağım :)))
menacım çok sevindim ne güzel ayarlamışlar programını..Banada 3 sınıf verecekler 4 saat 10 sınıf matematik 6 saat iki tane 9 . sınıf matematik dersine gireceğim o kadar.16 saat derse gireceğim inşallah.büyük ihtimal bende 3 gün okula giderim gibi..herşey yolunda giderse zaten 2. dönem okulda olmayacağız..sen ücretsiz izin almayı düşünüyormusun sonrasında..
Merhaba kızlar
Herkesler düzenini oturtmuş ne guzel. Arada gırıyorum. Ne var ne yok ögrenıp cıkıyorum. Meslektaşlarım derslerini az az ayarlamış bebekten dolayı ne guzel. Ben haftada 30 saat derse gırecegım. Hiç boşluğum yok, tabi ki bebiş olmadığı için kendimi işe vereceğim..
En son hazıranda regl olmuştum, diğer reglimi eylülde olabıldım duphaston sayesınde tabi.Koca yaz regl olmadan geçti.
Çocuk işi ise rafa kaldırıldı. Tarihi olmayan bi erteleme söz konusu. Ne eşim ne ben konuyu açmıyoruz bile...
Dualarınızı eksik etmeyin, görüşmek üzere
Canım arkadasım, dert ortagim nerelerdesin yaw çok özledim seni