Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Merhaba arkadaşlar, ben geldim doktordan.
Meğer adet olmuşum. martın 17sinde olmuştum, bır de nisan başında. Ayda 2 kez regl oldum yanı. Yumurtalıkların normal oldugunu söyledi doktorum. Tedavıye başlamak ıcın uygun dedı ama ıstersenız de dogum kont.hapı verırım dıger ay başlarız dedı. Her ıkı durum ıcınde uygun hersey deyınce ben beklemeyelım başlayalım dedım.
İğnelerımızı aldık. Sanırım ilk tedavıye başlayan ben olacagım. Arada nisan başlığına da kayabılırım :KK1: tecrube edınebılmek acısından, ama tabı burasıı ılk göz ağrım.terketmem.
Bu akşam 150lik iğnemı yapmaya baslıyorum, 4 gun yapıyorum. Pazartesı yıne dr. yolunda olacagız.
Bir kere bıle olsun, benım ıcın dua edebılır mısınız? Bir ihlas okuyup göndermenız bıle yeter, insanın başka biri için ettıgı dua daha cabuk kabul olurmuş.
Ben de size edecegım. İnş. güzel haberlerı ılk vermek bana nasıp olur. Sonra hepımız, heerkes inş. rabbim

Hayırlı olsun tedavinn.
ilk tedaviye başlayan olarak ilk hamişte sen olursun inş..bizde geliriz arkadandann..
dularımın hepimiz için..herzaman dualarımdasınız.:26::26::26:
benim şimdiden okuduğum yasin ve meryem surelerim var tesbihlerim var ben o zaman hepiniz için dua ediyorumm..:26:

Merhaba arkadaşlar, ben geldim doktordan.
Meğer adet olmuşum. martın 17sinde olmuştum, bır de nisan başında. Ayda 2 kez regl oldum yanı. Yumurtalıkların normal oldugunu söyledi doktorum. Tedavıye başlamak ıcın uygun dedı ama ıstersenız de dogum kont.hapı verırım dıger ay başlarız dedı. Her ıkı durum ıcınde uygun hersey deyınce ben beklemeyelım başlayalım dedım.
İğnelerımızı aldık. Sanırım ilk tedavıye başlayan ben olacagım. Arada nisan başlığına da kayabılırım :KK1: tecrube edınebılmek acısından, ama tabı burasıı ılk göz ağrım.terketmem.
Bu akşam 150lik iğnemı yapmaya baslıyorum, 4 gun yapıyorum. Pazartesı yıne dr. yolunda olacagız.
Bir kere bıle olsun, benım ıcın dua edebılır mısınız? Bir ihlas okuyup göndermenız bıle yeter, insanın başka biri için ettıgı dua daha cabuk kabul olurmuş.
Ben de size edecegım. İnş. güzel haberlerı ılk vermek bana nasıp olur. Sonra hepımız, heerkes inş. rabbim

Ne güzel yavaş yavaş tedaviler başlıyor inşallah senin güzel haberlerinide alırız

Arkadaşlar bende geçen hafta başlıycaktım ama eşim rahatsızlandı gidemedim inşallah öbür hafta başlıycaz
Bizden üçüncü olduğu için kromozom testi istiyceklermiş aranızda yaptıran varmı benim hiç bir bilgim yok bu konuda

Ne güzel yavaş yavaş tedaviler başlıyor inşallah senin güzel haberlerinide alırız

Arkadaşlar bende geçen hafta başlıycaktım ama eşim rahatsızlandı gidemedim inşallah öbür hafta başlıycaz
Bizden üçüncü olduğu için kromozom testi istiyceklermiş aranızda yaptıran varmı benim hiç bir bilgim yok bu konuda

demek sende başlıyosunn ne güzell..benimde başlayasım geldii:KK1::KK1:
bizim ilk tüpte eşimin kromozon testlerini yaptırmıştık.benimkileride 2 negatiften sonra yaptırdımm.
şimdi 3. ye başlıycam inş.
eşimin kromozon testlerini..2006 da emre bakırcıoğlunun yönlendirmesiyle bi laboratuvarda yaptırmıştık.
benimkileride zeynep kamiilde yaptırdım 2 haftada çıktı sonuçlar..

demek sende başlıyosunn ne güzell..benimde başlayasım geldii:KK1::KK1:
bizim ilk tüpte eşimin kromozon testlerini yaptırmıştık.benimkileride 2 negatiften sonra yaptırdımm.
şimdi 3. ye başlıycam inş.
eşimin kromozon testlerini..2006 da emre bakırcıoğlunun yönlendirmesiyle bi laboratuvarda yaptırmıştık.
benimkileride zeynep kamiilde yaptırdım 2 haftada çıktı sonuçlar..

Cnm ücret alınıyomu acaba.
Sen ne zaman başlıycaksın bak ikimizinde üçüncü denemeymiş bu sefer inşallah bebişlerimizi alıp gelirizzzz:KK16::KK16::KK16::KK16:

Ay benim dunurum halsizmi dusmus..amanda aman :)))hadi arkadasim sira sende ikinci tedavi senden olsun hayirlisi ile...

galiba en son ben başlayacağım dünürüm:KK1: çünkü bu adetimde değil bir dahakinde başlamak zorundayım kistlerin gitmesi için, Mayıs ortasında başlayacağım... Hani benim kız senin oğlandan büyük olaydı iyiydi aslında evlerinin bereketi olurdu, ama böyle de iyi kızın oğlandan küçük olması beklenir ya o bakımdan:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: bu arada benim kız 8 aylık sayılır, çünkü benim tedavim dondurulmuşlarla yapılacak :KK1:

Son düzenleme:

Hayirli ugurlu olsun insallah hic sıkıntı yaşamadan bebeğini kucağına alırsın. Kromozom testini bu ay yaptık eşimle benim 415 lira tuttu ve 2haftada çıktı bu fiyat özel hastane fiyatı canım...

galiba en son ben başlayacağım dünürüm:KK1: çünkü bu adetimde değil bir dahakinde başlamak zorundayım kistlerin gitmesi için, Mayıs ortasında başlayacağım... Hani benim kız senin oğlandan büyük olaydı iyiydi aslında evlerinin bereketi olurdu, ama böyle de iyi kızın oğlandan küçük olması beklenir ya o bakımdan:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: bu arada benim kız 8 aylık sayılır, çünkü benim tedavim dondurulmuşlarla yapılacak :KK1:

Canim gec olsunda guc olmasin.Bak ne guzel buz bebekinde varmis.gelinim usurmu ki acaba ?Canim benimkide gec olcak galiba.Cunku UZUN PROTOKOL.Adetim 27 Nisan.Tedavi 5 6 hafta surse ancak hazirana ogrenirim ben sonucu.Allah kismet ederse....

Canim gec olsunda guc olmasin.Bak ne guzel buz bebekinde varmis.gelinim usurmu ki acaba ?Canim benimkide gec olcak galiba.Cunku UZUN PROTOKOL.Adetim 27 Nisan.Tedavi 5 6 hafta surse ancak hazirana ogrenirim ben sonucu.Allah kismet ederse....

Sonu guzel olsun da bekleriz canım bu kadar bekledik biraz daha bekleriz ne olacak. Allah bir daha negatifi yasatmasin. Kalp sesini duymayi kucagimiza almayi nasip etsinnn

Cnm ücret alınıyomu acaba.
Sen ne zaman başlıycaksın bak ikimizinde üçüncü denemeymiş bu sefer inşallah bebişlerimizi alıp gelirizzzz:KK16::KK16::KK16::KK16:

eşimin kromozon analizini özelde yaptırdığımız için ona ücret ödemiştik ama tabi kaç sene oldu..
ama benim testlerimi zeynep kamilde yaptırdığımız için hiç bi
ücret ödemedik..sen nerde oturuyosun cnmm..istanbuldamısın.
ben en kısa zamanda başlıycam inşallahhhh..Rabbim nasip ederse.
inş cnmmm bu sefer bebişleri alırızzzz göbüşlerimizeee:KK16::KK16::KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tsk heyecanla mayısı beklıyoruz

Merhaba cnm.iyi geceler.insaallah bu yasadiklarimiz birer ani olarak kalir.Heyacanimiz mutlu sonla biter...Ve mucizelerimize kavusuruz..Bunu yasamayan bilemez.oyle bi hasret ki bu insanin umudu ve korkusu hic bitmiyo...

Bizde kacalim bari bebisler icin uyku lazim dimi ama.iyi geceler tatli ruyalar..

kizlar mayis ayinda tüp bebek icin doktorunuzmu dedi yoksa sizmi o ay olmak istiyorsunuiz
bende istiyorum almanyadayim ama hangi asamalardan gececem kisaca anlatirmisiniz lütfen

kizlar mayis ayinda tüp bebek icin doktorunuzmu dedi yoksa sizmi o ay olmak istiyorsunuiz
bende istiyorum almanyadayim ama hangi asamalardan gececem kisaca anlatirmisiniz lütfen

canım kimimizin 2. 3. 4.denemesi ve her deneme arasında 2 adet dönemi olması gerekiyor ve adetimiz mayısa denki geliyor, kimimiz kendini mayısa göre ayarlıyor örneğin ancak para biriktiriyor, ancak işinden izin alabiliyor, yani evet biraz da planlı:KK34:, neden sordun?

X