- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 40
Merhaba arkadaşlar, ben geldim doktordan.
Meğer adet olmuşum. martın 17sinde olmuştum, bır de nisan başında. Ayda 2 kez regl oldum yanı. Yumurtalıkların normal oldugunu söyledi doktorum. Tedavıye başlamak ıcın uygun dedı ama ıstersenız de dogum kont.hapı verırım dıger ay başlarız dedı. Her ıkı durum ıcınde uygun hersey deyınce ben beklemeyelım başlayalım dedım.
İğnelerımızı aldık. Sanırım ilk tedavıye başlayan ben olacagım. Arada nisan başlığına da kayabılırım tecrube edınebılmek acısından, ama tabı burasıı ılk göz ağrım.terketmem.
Bu akşam 150lik iğnemı yapmaya baslıyorum, 4 gun yapıyorum. Pazartesı yıne dr. yolunda olacagız.
Bir kere bıle olsun, benım ıcın dua edebılır mısınız? Bir ihlas okuyup göndermenız bıle yeter, insanın başka biri için ettıgı dua daha cabuk kabul olurmuş.
Ben de size edecegım. İnş. güzel haberlerı ılk vermek bana nasıp olur. Sonra hepımız, heerkes inş. rabbim
Hayırlı olsun tedavinn.
ilk tedaviye başlayan olarak ilk hamişte sen olursun inş..bizde geliriz arkadandann..
dularımın hepimiz için..herzaman dualarımdasınız.:26::26::26:
benim şimdiden okuduğum yasin ve meryem surelerim var tesbihlerim var ben o zaman hepiniz için dua ediyorumm..:26: