Gunaydin cnm.O sarki 2006yilinda cikmisti benim dilime pelesenk olmustu.Linet severmisin Bir Muslum sarkisi soylemis sahane...
günaydın canım Linet'in Aslan Gibi şarkısını çok severim bende :)))
benim 3. olucak inş..da son olurrr..
sen hangi merkezde yapıcaksın ..
İyi akşamlar arkadaşlar, anne adayları :)))
Çok canım sıkkın, işte o kadar stres dolu günler yaşıyorum ki. Günlerdir üzülmekten yoruldum(
Akıntım çamur gibi devam edıyor bu yüzden. Sıkıldıkça da arttı. Çok huzursuzum cok.Tam da güzel bir tedavi aşamasına girmişken herşey sakince ilerlesin isterken tam tersi oldu.
Umarım herkes iyidir?
İyi akşamlar arkadaşlar, anne adayları :)))
Çok canım sıkkın, işte o kadar stres dolu günler yaşıyorum ki. Günlerdir üzülmekten yoruldum(
Akıntım çamur gibi devam edıyor bu yüzden. Sıkıldıkça da arttı. Çok huzursuzum cok.Tam da güzel bir tedavi aşamasına girmişken herşey sakince ilerlesin isterken tam tersi oldu.
Umarım herkes iyidir?
Menac canim iyi aksamlar.Senden bi ricam olucak ilk sayfadaki listemizi ismlerimizin basina numaralandurabilirmisin kac kisi oldugumuzu gormek icin...Bide bisey dikkatimi cekti sen topigi actiginda tarih 13.3.2013 mus ucuzlerimiz ikizlerimiz olur insallah.
kizlar merhaba
negatif sonuc aldiktan kacgün sonra kanamaniz basladi?????
hemen 12. gün mü???
kizlar merhaba
negatif sonuc aldiktan kacgün sonra kanamaniz basladi?????
hemen 12. gün mü???
Arkadaslarim herkeslere merhaba.Nasilsiniz?Gununuz guzel olsun...Ben aksamlari gec saatte pek yazamicam galiba.Esim triplere girmeye basladi."koca adam bebek gibi"kiskaniyomu ne benim arkadaslarimi:)))
iş yerimin zorlugu yok canım, öğretmenım ben. Okulda eğitimden başka herşey dönüyor koskoca ınsanlar neler neler oluyor, cok sıkıntılı bır ortamdayım.Iyi aksamlar canim.Her serde bir hayir vardir bizim bilmedigimiz.uzme kendini hemen endiseye kapilma...Is yerin biraz zor galiba ben de daha once hastane acil serviste bilgi islem de calistim.kazalar yaralilar bi sure sonra bagisiklik kazaniyo insan.adetin gelirse tedaviye baslicakmisin bu ay?
canım lütfen sakin ol ve moralini bozma her şeyin hayırlısı, bak benim de tam her şey yolundaydı nur topu gibi iki kistim çıktı önce üzüldüm tabi sonra bunda davar bir hayır dedim, kafanı boşalt ve rahatla kimi şeyler kaderdir ve kimse önüne geçemez, adetinin o şekilde olması senin elinde miydi, hayır... Güle oynaya zaömanın gelmesini bekleyelim, gerisi Allaha kalmış
Onları da anlamak lazım sıkılıyorlar ya ondan canım. Ben de progestan kullanıyorum cok halsizim yazmazsam kusura bakmayın olur mu