- 13 Mart 2013
- 629
- 2
hoş geldin canım, şubatta ben de negatif aldım, daha doğrusu kimyasal gebelik yaşadım seni anlıyorum ama artık önümüze bakıyoruz, umutları yeniden yeşertiyoruz, bilgilerini yazarsan listeye eklerim, bu arada biz sağlıklı beslenmeye, düzenli uyku uyumaya ve stresten uzak durmaya çalışıyoruzönerilere açığız
cnm ayrıntısını bilmiyorum bir arkadaş ile sohbet ederken açılmıştı konu..ilkinde yada ikincisindede negatif görmüş bir bayana doktorunun önerisi ile yapılmış sanırım,rahme atılan çentikten bahsetmişti,ama ben senin için internette bakıyorum..bu arada hatching diyede birşeye rastladım buda embriyo üzerinde çentik atmaktan bahsediyor,lazerle inceltilip embriyonun dış tabakasının tutunmayı kolaylaştırdığından bahsediyor Assisted Hatching nedir? - Bakimliyiz.Comhic duymamistim daha once,,, rahme centik atmak... inan hic duymadim... nasil oluyorki detay verebilirmisin
çok geçmiş olsun cnm demekki zamanı değilmiş inşallah birlikte çıktığımız bu tedavide olur hayırlısını8 dileyelim geç olsun güzel olsuncanim evet ilkini yeni yaptim bugun normalde test günümdü ama ondan önce adet oldum....yani pozitifi göremedim...benim bildigim yok gibi bi sorun yok diyor doktorlar(
cnm ayrıntısını bilmiyorum bir arkadaş ile sohbet ederken açılmıştı konu..ilkinde yada ikincisindede negatif görmüş bir bayana doktorunun önerisi ile yapılmış sanırım,rahme atılan çentikten bahsetmişti,ama ben senin için internette bakıyorum..bu arada hatching diyede birşeye rastladım buda embriyo üzerinde çentik atmaktan bahsediyor,lazerle inceltilip embriyonun dış tabakasının tutunmayı kolaylaştırdığından bahsediyor Assisted Hatching nedir? - Bakimliyiz.Com
çok geçmiş olsun cnm demekki zamanı değilmiş inşallah birlikte çıktığımız bu tedavide olur hayırlısını8 dileyelim geç olsun güzel olsun
cnm ayrıntısını bilmiyorum bir arkadaş ile sohbet ederken açılmıştı konu..ilkinde yada ikincisindede negatif görmüş bir bayana doktorunun önerisi ile yapılmış sanırım,rahme atılan çentikten bahsetmişti,ama ben senin için internette bakıyorum..bu arada hatching diyede birşeye rastladım buda embriyo üzerinde çentik atmaktan bahsediyor,lazerle inceltilip embriyonun dış tabakasının tutunmayı kolaylaştırdığından bahsediyor Assisted Hatching nedir? - Bakimliyiz.Com
ne degisik olaylar varmis benim ilk kez haberim oluyor.. doktoruma gittigimde danisacagim.. eger o da uygun gorurse neden yapilmasinki..
ilk denememde tutmadiginda neden tutmadi demistim doktora.. hersey cok guzel gelisti, ben sadece tek embriyo transferimizden dolayi tutmadi diye dusunuyorum dedi.. insanin akli karisiyor hep.. sadece sebep bumuydu.. hep bu soruyu sordum kendime.. belkide sigara ictigimden tutmadi.. hersey olabilir...
Merhaba bayanlar bende mayısta tedaviye başlıyorum daha doğrusu tedaviye kaldığım yerden mayıs ayında devam ediyorum. Az önce biraz Bahçeci topiğine baktımda maşallah topik coşmuş baya bi hamile var bende Bahçecideyim umarım bende onların arasına katılırım :))
mrb canim hayirli olsun tedavin simdiden.....insallah bizlerede nasip olur:)
Amin canım amin inşallahh... Bol bol dua edelim kızlar. çünkü Rabbim istemezse biz ne yaparsak yapalım maalesef boşuna olur((
hosbulduk canim.....evet aynen öyle yola devam pes etmek yok ben cok kötü oldum esimi daha da üzmemek icin aglayamadim bile güclu durmaya calisiyoruz iste(( kisaca anlatayim kendimi:)
yas:27
neden:sebebsiz
deneme:2
yer:frankfurt
Merhaba arkadaşım, hepinize güzel güzel sonuçlar diliyorum. Tablona beni de eklersen sevinirim.
20 Martta ilk negatif sonucumu aldım. Kısmetse Nisan Mayıs gibi ben de 2.yi denemeyi düşünüyorum. cuma günü kontrolüm var. Bakalım doktorum ne diyecek, ben ara vermeyi düşünmüyorum, hemen derse hemen denemeye hazırım :) çok şükür dondurulmuş embriyomuz da var. Yaşım 31, Çevre Hastanesinde yaptırıyorum, doktorum Ümit ÖZekici sorun tek tüpüm yok ve de PKO var.
şimdiden teşekkürler :)
kaydettim canım, hayırlı uğurlu olsun, göbeğin bebişle dolsun
Ekledim canım hayırlı uğurlu olsun, Allah gönlündekini hayırlı kılıp verir inşallahhh
hadi kızlar yok mu başka
menac beni eklememişsin yaş 27.... 3.deneme.... azospermi... fertijin tüp bebek merkezi başarılar diliorum
Bende varim benide alin araniza 25 yasindayim esimde spermde hareketlilik sorunu var mayisda ilk tup bebegim yapilacak simdi randevulara gidiyoruz allah hepimizin yardimcisinolsun sadece kendime degil hepimize istiyorum saglikli minicikler
Selam kızlarrrrr
Ama böyle bir günde 7-8 sayfa ilerlemişsiniz, nasıl takip edeceğim ben sizi, işyerinde mümkün değil bakamıyorum zaten akşam bi geliyorum dolmuş sayfalartabi işin şakası bi yana gittikçe çoğalıyoruz, Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah...
cnm en başta kısmet nasip değilmiş ondan tutmadı,nasip olcaksa ztn kendiliğindende oluyor,evet ya ben tek transfere karşıyım,çünki 2 kez çift transferim oldu ikisindede teki tuttu...yani oran bence artıyor,kesinlikle konuş doktorunla çift koysun,inşallah bir daha hiç negatif yaşamayız..kimseye yaşatmasın rabbim,inşallah tutacak,sigara tabi büyük olumsuzluk,kesinlikle içmemek lazım,sen zaten dikkat ettikten sonra rabbimde ol dedikten sonra olmaması için hiçbir sebep yok,sen gönlünü ferah tut,kendini suçlama sigara içinde,nasip işi bucnm ayrıntısını bilmiyorum bir arkadaş ile sohbet ederken açılmıştı konu..ilkinde yada ikincisindede negatif görmüş bir bayana doktorunun önerisi ile yapılmış sanırım,rahme atılan çentikten bahsetmişti,ama ben senin için internette bakıyorum..bu arada hatching diyede birşeye rastladım buda embriyo üzerinde çentik atmaktan bahsediyor,lazerle inceltilip embriyonun dış tabakasının tutunmayı kolaylaştırdığından bahsediyor Assisted Hatching nedir? - Bakimliyiz.Com
ne degisik olaylar varmis benim ilk kez haberim oluyor.. doktoruma gittigimde danisacagim.. eger o da uygun gorurse neden yapilmasinki..
ilk denememde tutmadiginda neden tutmadi demistim doktora.. hersey cok guzel gelisti, ben sadece tek embriyo transferimizden dolayi tutmadi diye dusunuyorum dedi.. insanin akli karisiyor hep.. sadece sebep bumuydu.. hep bu soruyu sordum kendime.. belkide sigara ictigimden tutmadi.. hersey olabilir...