canımmmm 3 gündür oğluşumla yalnızız pazar günüde eşimin acil işe gitmesi gerekti büyük oğlan okula kardeşimin nişanlısı geldi tabii haberi yok benim cicişlerdenonlarda gitti derken bir baktım küçük aşkımla ben yanlız kaldık pazartesi salı herkes işte okulda derken anlayacağın ikimiziz arada birşeyler istiyor yapıyorum sonra gelip yazıyorumçok şükür Allahıma çok iyiyim pazar günü yemek yaptım hemde kızartma şansıma firütözüm bozuldu biraz uğraştırm anlayacağın dün sporcu sütyene geçtim durup durup aynaya bakıyorum sütyen çok güzel durdu önden fermuarı bile var hemde desteksiz:)))))))))))şaka bir yana cidden değişik duygudayım arada unutuyorum bile setlik devam ediyor canım hafif yumuşama var ama bugün 4.gün öyle aa tammam şekli oturdu diyemiyorum vücudumda ödem olmadı ama cicişlerde var kıs kocaman kocaman benimkinler birde fıransız ihtilali kadınlarının göğüsleri gibi bombeli bombeli duruyorlar gerçi doktorum inicek şeklini alıcak dedi ayy ne yalan söyleyim bu bile hoşuma gidiyor ama tabiiki şeklini alması gerek
sanırım aynı sutyenden bende de var suanda.onden fermuarlı.evet benım doktorumda ınecek seklını alcak dedı kı bence ınmesı gerekıyor zaten :) cok sert ve havada gıbı duruyor..bende hala ınanmıyorum gezgıncık ama ıcımde cıddı bı mutluluk var..inşallah zamanla daha guzel olurlar sonrada guzel guzel alısverısler yaparız :) pekı senın 3. ve 4. gun agrın oldu mu hıc?