- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi Mavi__Kelebek
Hayırlısı olsun canım.. İçine sinmesi,doktorla anlaşabilmek önemli bence..Belki zamanı var daha,belki bu hayırlısı değil.Bende araştırma yaptıgım dönemlerde ameliyat olmayı çok istiyordum ama hep hayırlısını istedim Rabbimden.Hayırlısı olmayacaksa nasip etme,engeller çıkart karşıma dedim hep.. Nitekimde araştırma sürecim uzundu :)) Sonunda tamam dediğim bir doktor çıkmıştı karşıma,parasal olarakta herşey hallolmuştu.İçin rahat,huzurlu bir şekilde ameliyat gününü alıyorsun öyle olunca,ben hissetmiştim yani..Doktorla anlaşamadık.. Tasarladığım, hayal ettiğim hiçbir şeyde hemfikir olamadık..
Uzun uzun yazmak çok önemli değil de, kazalar ,işten çıkış saatleri, doğa bile hiç kesmediği yağmuru ve yarattığı seliyle el ele verdi bugün, muayeneye saatinde yetişemeyeyim diye .. Nasip diye bir şey var gerçekten !
Ben; Yuvarlak , kas altı , göğüs altı 3 cm kesi dedim,
Doktor; Damla, hem kas üstü hem kas altı , 4,5 cm kesi olur dedi.
Cc ile ilgili fikrini ameliyattan 1 gün önce yapacağı ölçümlerle söyleyebilirmiş.
Dekolte duruşu istiyorum deyince, ısrarla söylediği damla fikri değişmese de, o zaman dekolte kesin istiyorsan yaparım ama hoş olmayacağını şimdiden söyleyeyim dedi..
Kariyerimi belirleyecek 3 önemli sınavın olacağı zaman Haziran-Temmuz.. Ve maalesef o zamana ameliyat günü vereceğini söyledi, ve dahi ücretin de 5000-5200 civarı olacağını ...
Tatil ve sınavlardan sonra konuyla ilgilenmek üzere diyorum şuan.. Zira tekrar o araştırmalara hiç giremeyeceğim şu zamanda..
Defaatle söylüyorum, kaliteli ve ne istediğini bilen bir doktor. Şimdilik biz anlaşamadık.
Belki olması gereken bu,
Belki de benim isteklerim yanlış..
Seninde öyle günlerin olacak ben eminim Sabret,hayırlısını iste canım benim ..