Önce doktorun büyük protez koymaktan yana olduğunu düşünmüştüm ama emzirme, sarkmadan dolayı 350 koymuş ki bence çok anormal değil. 425 koyduğu arkadaşın boyu uzun, kaburga ve omuz yapısı geniş mi acaba zayıf olsa da bu sebeplerden küçük görünüyor olabilir. 425 bence gayet büyük sana psikolojik olarak da küçükmüş gibi geliyor olabilir. Bir de kas altı olabilir arkadaşın, kaslar zamanla eziyor ya..
Göğüs dokun azmış bence önce orantı halledilmeli ve dikleştirme yapılmalı çok küçük olmamalı bu eziyete değsin diyorsan. ''boyum kemiğimden 23 cm aşağıda normali 14 ila 19 cm miş'' demişsin onu anlamadım ne ölçüsü bu duymamıştım daha önce.
Aynı hastanede aynı doktora mı olacaksın 2.ameliyatı? İsim falan vermeyelim, gerçi ameliyat olduğun hastanede 3 tane plastik cerrah var ve hiç birinin adını duymadım. Kahreden bir durumdur eminim. Para pul ayır, önce kendini sonra çevreni ikna et, bayıl, ayılacak mısın o da risk, hadi gözünü açtın elini kolunu kullanama, ağrılar çek, 2 ay sonra daha beter olsun.. 2.ameliyata para verecek misin bir de?
İşte ben de doktorla daha ilk görüşmede içe sinmeyince ortak noktada buluşmayınca düşünceler, korktum.. Yani tamam doktor ameliyatta deniyor ama hastanın kafasından çok uzakta bir şey de koymaması lazım. Çift taraflı memnuniyet olmalı, ama daha çok hasta memnun olmalı ki, o taşıyacak göğsünde senelerce..
Neyse ki senin kapsülünü, miyomunu, Allah korusun kanserini konuşmuyoruz.
Fotoğraf göster bence sevgili hlykr06. Göğüslerim şöyle olsun de ki bir daha hata yapılmasın. İlerleyen yaşlarda ağırlığını taşıyabileceğin (yer çekimi, kilo artışı) bir protez taktır.. Dediğim gibi bunların çaresi var....Allah şifanı versin, gönlüne göre olsun......