- Konu Sahibi Mavi__Kelebek
Dual plan,damla protez,300cc civari olur ama son karari ameliyat sirasinda veriyorm dedi bi kac boy deniyomus cunku..4500-5000 tl de ucreti olucak..
hayırlısı bakalım ben de bi muaynemi oluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dual plan,damla protez,300cc civari olur ama son karari ameliyat sirasinda veriyorm dedi bi kac boy deniyomus cunku..4500-5000 tl de ucreti olucak..
Muayne isin en kolay kismiymis 😳 Doktorunuz kim?hayırlısı bakalım ben de bi muaynemi oluyum
canım hakkında hayırlısı olsun. bak bakalım başka doktorları gez.
birde muayne nasıl oluyor soyunup mu doktora çıkılıyo yoksa onun yanında sütyeni kaldırıp filan bakıyo. yanlızmı oluyo başkalarıda oluyormu
Muayne isin en kolay kismiymis 😳 Doktorunuz kim?
Soyunuyorsun bnde ılk sutyenı kaldrdım öle gosterdım doktorum guldu sen pek utangac cıktın komple cıkar camasırını bi görmem lazım dedi :) ondna sonra zatn her kontrole gıttın mı utanamdan acıyorsun alsıyo ınsan[/QU
ilk muayneyi atlatsaydım bi
haldun beye gidceğim:26:
Haldun bey fan clup gibiyiz valla 😊😊😊
Soyunuyorsun bnde ılk sutyenı kaldrdım öle gosterdım doktorum guldu sen pek utangac cıktın komple cıkar camasırını bi görmem lazım dedi :) ondna sonra zatn her kontrole gıttın mı utanamdan acıyorsun alsıyo ınsan[/QU
ne yaptın canım nasıldı muayenen haberler iyidir inşallah ?
Atlatırsın mrk etme bn bu zmana kdr anneme bıle vucudumu gostememıs ınsanım düşün. o an gozun gormuyo doktora gıttııgn ıcın mecbur acıyorsun iki dkka bakıyo o dkr zaten
ne yaptın canım nasıldı muayenen haberler iyidir inşallah ?
oldum canım muayne.
ameliyat günü aldım 17 haziran. 4500-4600 tutar dedi. bakalım biraz para ayarlamam lazım.:44::44:
bana boyunu dedi bakalım tahlilere gittiğimde detayları sorucam
Atlatırsın mrk etme bn bu zmana kdr anneme bıle vucudumu gostememıs ınsanım düşün. o an gozun gormuyo doktora gıttııgn ıcın mecbur acıyorsun iki dkka bakıyo o dkr zaten
geçti canım ilk muayne atlattım sonunda. anlaştık bakalım doktorla
oldum canım muayne.
ameliyat günü aldım 17 haziran. 4500-4600 tutar dedi. bakalım biraz para ayarlamam lazım.:44::44:
bana boyunu dedi bakalım tahlilere gittiğimde detayları sorucam
Hadi çok sevindim adına. Az bişey daha eklemen lazım o konuştuğumuz paraya bak. Hem detay da vermemişsin nelere karar verdiniz?
Boyunu mu dedi? Onu da anlamadım canım? :44:
mrb ben ameliyat olup mutsuz olanlardanım haziran 11 de yeniden ameliyata giricem:2:
7 ay önce gögüs büyütme mini karın germe ve karın liposakşın ameliyatı oldum.ama gögüslerimden hiç memnun değilim.
Hadi çok sevindim adına. Az bişey daha eklemen lazım o konuştuğumuz paraya bak. Hem detay da vermemişsin nelere karar verdiniz?
Boyunu mu dedi? Onu da anlamadım canım? :44:
damla olur dedi. meme altı kessi dedi orta halii bişey olur dedi.
damla olur dedi. meme altı kessi dedi orta halii bişey olur dedi.
İçine sindiyse mesele yok artık tek mesele geri kalan ücreti denkleştirmek. Haydi bakalım hayırlısı olsun canım.
7 ay önce gögüs büyütme mini karın germe ve karın liposakşın ameliyatı oldum.ama gögüslerimden hiç memnun değilim.
İçine sindiyse mesele yok artık tek mesele geri kalan ücreti denkleştirmek. Haydi bakalım hayırlısı olsun canım.
evet canım hayırlsı bakalım ayarlıcaz bi şekilde.
detaylarıda tahlil günü görüşücem
sen ne yaptın gittinmi başka yere