- 3 Nisan 2014
- 148
- 10
- 68
- Konu Sahibi Mavi__Kelebek
-
evet canım hayırlsı bakalım ayarlıcaz bi şekilde.
detaylarıda tahlil günü görüşücem
sen ne yaptın gittinmi başka yere
Yok ama bir iki isim var aklımda yine HacettepedenZaten o gün Figen Hocayla görüşmediğime bin pişmanım sorma...
Yok ama bir iki isim var aklımda yine HacettepedenZaten o gün Figen Hocayla görüşmediğime bin pişmanım sorma...
ama haldun bey hastalar illa şunu istiyorum derse yapıyorum dedi.
sende syle illa böyle olsun diye
sende paranı muaynelere bitirme sakın 125 tl verdim içim acıdı Valla
ama haldun bey hastalar illa şunu istiyorum derse yapıyorum dedi.
sende syle illa böyle olsun diye
sende paranı muaynelere bitirme sakın 125 tl verdim içim acıdı Valla
Gönülsüz yenen aş, ya karın ağrıtır ya baş. Doktorun kafasında olan şeyi yaptıktan sonra çıkardığı sonuçla hasta istiyor diye yaptığı ameliyattan çıkan sonuç aynı olmaz ki bunu kendisi söyledi bana. Neyi istiyorum desem "yaparız ama hoş durmaz, yaparız ama 2. ameliyat olmak isteyeceksin" derse nasıl o kadar para verip, narkoz yiyip, uyandıktan sonra gönül rahatlığıyla kalkarım o sedyeden? Üstelik fiyat konusunda 500 liralık (kimi için çok, kimi için hiç, benim için fazlasıyla taksit kapatacak kadar çok) meblağ farkı meselesi de var. Bana 5000 den biraz fazla derken sana ve aynı gün muayene olan diğer arkadaşa 4500 civarı olacak denirse, kişiye gore fiyat uygulaması var derim. Kısaca doktor-hasta memnuniyeti karşılıklı olmalı sonuçta bademcik ameliyatı olmuyorum olacaksa 1 defa olsun, ömürlük olsun.
hostes yakınım çok araştırdı ama his kaybı falan oluyor diye vazgeçti göğüs büyütmekten
Gönülsüz yenen aş, ya karın ağrıtır ya baş. Doktorun kafasında olan şeyi yaptıktan sonra çıkardığı sonuçla hasta istiyor diye yaptığı ameliyattan çıkan sonuç aynı olmaz ki bunu kendisi söyledi bana. Neyi istiyorum desem "yaparız ama hoş durmaz, yaparız ama 2. ameliyat olmak isteyeceksin" derse nasıl o kadar para verip, narkoz yiyip, uyandıktan sonra gönül rahatlığıyla kalkarım o sedyeden? Üstelik fiyat konusunda 500 liralık (kimi için çok, kimi için hiç, benim için fazlasıyla taksit kapatacak kadar çok) meblağ farkı meselesi de var. Bana 5000 den biraz fazla derken sana ve aynı gün muayene olan diğer arkadaşa 4500 civarı olacak denirse, kişiye gore fiyat uygulaması var derim. Kısaca doktor-hasta memnuniyeti karşılıklı olmalı sonuçta bademcik ameliyatı olmuyorum olacaksa 1 defa olsun, ömürlük olsun.
sen figen hanım da irsin dedinmi ameliyata belki o yuzden fiayt farklıdır.
sen figen hanım da irsin dedinmi ameliyata belki o yuzden fiayt farklıdır.
Yok konusu bile açılmadı..
7 ay önce gögüs büyütme mini karın germe ve karın liposakşın ameliyatı oldum.ama gögüslerimden hiç memnun değilim.
Valla bilemedim ki canım
İnan ben de bilemedim canım
Sigaraya başladım sinirimden sorma, sırf ameliyat hevesinden bırakmıştımm
İnan ben de bilemedim canım
Sigaraya başladım sinirimden sorma, sırf ameliyat hevesinden bırakmıştımm
aaaaa olmazki ama sigara içmee nasip herşey
ben daha imkansız bakarken ameliyat ünü aldım. canını sıkma lütfen
Hostes arkadaşın için hayırlısı olsun tabii herkesin sebebi farklı..
aaaaa olmazki ama sigara içmee nasip herşey
ben daha imkansız bakarken ameliyat ünü aldım. canını sıkma lütfen
Sağolasın canım çok incesin..
Tek tük içiyorum öyle aklıma bu mevzu geldikçe...
senin için de hayırlısı olsun mutlaka sebebi vardır tabi his kaybını da ameliyat olanlara sormak lazım
oldum canım muayne.
ameliyat günü aldım 17 haziran. 4500-4600 tutar dedi. bakalım biraz para ayarlamam lazım.:44::44:
bana boyunu dedi bakalım tahlilere gittiğimde detayları sorucam
17 haziran olmasını sen mi istedin yoksa anca o zamana mı randevu verebiliyormuş Haldun bey bilgin var mı canım?
17 haziran olmasını sen mi istedin yoksa anca o zamana mı randevu verebiliyormuş Haldun bey bilgin var mı canım?
ben okullar kapandıktan sonra olmasını istedim mayıs da yer varmı bilmiyorum haftada 2 gün ameliyat yapıyomuş. önce 27 haziran dedi bana ama sonra 17 yi ayarladık.
neden memnun değilsiniz şikayetiniz nedir acaba göğüslerden. nerde oldunuz ameliyatınızı:26:
neresinden memnun değilsiniz boyutundan mı yoksa dalgalanma sorunu mu yaşıyorsunuz? bende ödemler gittikçe çoook küçük gelmeye başladıı ortasının ayrıklığı da cabası...! hayalimde olan görüntüden çokkk farklılar çook moralim çok bozuk küçükken bile göğsüm bu kadar sorun etmemiştim( yağ enjekte felan yaptırmak istiyorum
Çok üzüldüm.. Neden memnun değilsin, doktorun kimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?