- 2 Ağustos 2024
- 1.043
- 1.071
- 48
- 26
- Konu Sahibi Panikli anne
-
Ben de öyle derdim vallaBastığında ay iyi oldu erken geldiğin gel senle devam edeyim diyecektin ki aklı bulanıp sana odaklanırdı hahxhs şaka bir yana utanılacak bir şey değil böyle durumlarda ezilip büzülmek yerine aslanlar gibi eveeet yaptıım sen de yapıyorsun biliyorum bu bir ihtiyaç zırlama demen lazım ki abartmasın kocan
Aman sanki sevişirken örtülü mü görüyor seni sen de kendi içinde büyütme eşin belki sana yetemiyor gibi bi hisse kapılmıştır ama evde yokmuş napalım bir şey olmaz sen büyüttükçe o da büyütecek yokmuş yaşanmamış gibi davran rahat olÖyle yapıyorum zaten lafımı sokuyorum ama içten içe utanıyorum da zamanı geri alsam keşke öyle görmese diye rahatsız oldum çünkü yani örtü bile yoktu üstümde puff yapacak birşey yok artık
Yani atla deve değil alt tarafı masturbasyon yahu. Sanki başkasıyla basmış gibi tepkiye gerek yokBen de öyle derdim vallaçok rahatız çünkü cinsel konularda konuşabiliyoruz diğer türlüsü çok zor. Eşimizle de rahat olamayacaksak napalım
Yani nerdeydin bu saate kadar nelere muhtaç ettin beni diyip geçelimYani atla deve değil alt tarafı masturbasyon yahu. Sanki başkasıyla basmış gibi tepkiye gerek yok
Ya evet bende okurken buna takıldım, çocuklu evde kulaklık takma lüksü çok yanlış.cocuklu insanlar evde tekken - ikinci bir yetiskin yokken kulaklik takma lüksüne sahipler mi? bana ilginc geldi. 2,5 yasindaki cocuk aglayabilir, besikten - sandalyeden dusebilir, tirmanmaya calisirken üstüne dolap dusurebilir. ayrica 2,5 yasinda cocuk uyanıp annesinin yanina da gidebilir. gayet büyük bir yas.
normal mi cidden su olanlar?
sesini kis kapini kilitle öyle yap ne yapacaksan. cok sorumsuz bir davranis.
ese karsi da utanmaya gerek yok. o utanıyor mu siz annenize gidince actigi videolardan?
Mastürbasyon bile sayılmaz aslında yani içime birşey soktuğum yokki uyarıyorum sadece kendimi ama inatla bana travma oldu bende gözümden gitmiyor o görüntü diyor sinir stres oldum sayesinde
Çocuğumu yeni yatırmıştım derin uyuyor kalkması zordu ve yatağı zaten benim odamdaydı o yüzden uyandırmamak ve o sesi dışarı vermemek için taktım kulaklığı anlabilirsiniz ki :))cocuklu insanlar evde tekken - ikinci bir yetiskin yokken kulaklik takma lüksüne sahipler mi? bana ilginc geldi. 2,5 yasindaki cocuk aglayabilir, besikten - sandalyeden dusebilir, tirmanmaya calisirken üstüne dolap dusurebilir. ayrica 2,5 yasinda cocuk uyanıp annesinin yanina da gidebilir. gayet büyük bir yas.
ese karsi da utanmaya gerek yok. o utanıyor mu siz annenize gidince actigi videolardan?
Çocuğumu yeni yatırmıştım derin uyuyor kalkması zordu ve yatağı zaten benim odamdaydı o yüzden uyandırmamak ve o sesi dışarı vermemek için taktım kulaklığı anlabilirsiniz ki :))cocuklu insanlar evde tekken - ikinci bir yetiskin yokken kulaklik takma lüksüne sahipler mi? bana ilginc geldi. 2,5 yasindaki cocuk aglayabilir, besikten - sandalyeden dusebilir, tirmanmaya calisirken üstüne dolap dusurebilir. ayrica 2,5 yasinda cocuk uyanıp annesinin yanina da gidebilir. gayet büyük bir yas.
nasil yani cocugunuz sizin odanizdayken mi yaptiniz ? normalde derin uyur ama cocuk bu irkilir kalkar yani nasil risk aldiniz?Çocuğumu yeni yatırmıştım derin uyuyor kalkması zordu ve yatağı zaten benim odamdaydı o yüzden uyandırmamak ve o sesi dışarı vermemek için taktım kulaklığı anlabilirsiniz ki :))
Oda kapkaranlık neyi nasıl görsün çocuk eşim gelip hol'ün ışığını açınca kendisi öyle farketmiş zaten yoksa imkansız o karanlıkta görmesinasil yani cocugunuz sizin odanizdayken mi yaptiniz ? normalde derin uyur ama cocuk bu irkilir kalkar yani nasil risk aldiniz?
bir de anladigim kadarıyla yorgan altinda da degil apacik yapiyordunuz. çünkü yorgan altinda olsa elinizi cikartirdiniz gecer biterdi adam basmazdi suphelenirdi sadece.
ne bileyim ya cok sasirdim. yapmayın böyle seyler.
cocuk sizin odada uyuduysa siz baska odaya gecin, sesi kisip kapiyi kapatip yapin ne yapıyorsanız ama büyük risk aliyorsunuz. bir cocuk neden annesini böyle uygunsuz sekilde görsün ki?
uyanmaz uyanmaz ama hadi uyandi - bilincaltindan nasil silecek?
Güzel yorum.Hata sizde . Ooo yiğidim hoş gelmişsin hayrına bi el atıver de şu işi halledek . Deseydiniz utanılacak bi sorun kalmazdı
İzlemem değil de öyle açık saçık kendimi ellerken görünce rahatsız oldu örtü örtmem gerekiyordu, bende o yüzden utandım ya aslında kendi anama bile söyleyemem böyle birşeyi o yüzden buraya günah çıkartmaya geldim :)))Bu konuda açıklama yapmanıza gerek yok, arzularımızı yok edemeyiz değil mi ? Birlikte izler misiniz peki ?
Ya aslında öyle görünce adamın da üzerinize atlaması gerekiyorduİzlemem değil de öyle açık saçık kendimi ellerken görünce rahatsız oldu örtü örtmem gerekiyordu, bende o yüzden utandım ya aslında kendi anama bile söyleyemem böyle birşeyi o yüzden buraya günah çıkartmaya geldim :)))
Adamda tık yok demek ki çoğu erkeğin dayanabileceği bişey değilYa aslında öyle görünce adamın da üzerinize atlaması gerekiyordu
Yyaaa bir de dalga geçiyor kelebek gibi açmışsın o neydi öyle diye iyice yerin dibine sokuyor beni o anı hafızasından silmem mümkünde değil kahretsinYa aslında öyle görünce adamın da üzerinize atlaması gerekiyordu
Şok geçirdi aslında bir an yoksa gece öcünü aldıAdamda tık yok demek ki çoğu erkeğin dayanabileceği bişey değil
Neden arı gibi sokmadın deseydiniz ya, sanki o işi yaparken normalde kelebek gibi açmıyorsunuzYyaaa bir de dalga geçiyor kelebek gibi açmışsın o neydi öyle diye iyice yerin dibine sokuyor beni o anı hafızasından silmem mümkünde değil kahretsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?