Mastürbasyon yaparken kocam yakaladı rezil oldum çok utandım

Ben de öyle derdim valla çok rahatız çünkü cinsel konularda konuşabiliyoruz diğer türlüsü çok zor. Eşimizle de rahat olamayacaksak napalım

Öyle yapıyorum zaten lafımı sokuyorum ama içten içe utanıyorum da zamanı geri alsam keşke öyle görmese diye rahatsız oldum çünkü yani örtü bile yoktu üstümde puff yapacak birşey yok artık
Aman sanki sevişirken örtülü mü görüyor seni sen de kendi içinde büyütme eşin belki sana yetemiyor gibi bi hisse kapılmıştır ama evde yokmuş napalım bir şey olmaz sen büyüttükçe o da büyütecek yokmuş yaşanmamış gibi davran rahat ol

cocuklu insanlar evde tekken - ikinci bir yetiskin yokken kulaklik takma lüksüne sahipler mi? bana ilginc geldi. 2,5 yasindaki cocuk aglayabilir, besikten - sandalyeden dusebilir, tirmanmaya calisirken üstüne dolap dusurebilir. ayrica 2,5 yasinda cocuk uyanıp annesinin yanina da gidebilir. gayet büyük bir yas.
normal mi cidden su olanlar?
sesini kis kapini kilitle öyle yap ne yapacaksan. cok sorumsuz bir davranis.
ese karsi da utanmaya gerek yok. o utanıyor mu siz annenize gidince actigi videolardan?

Ya evet bende okurken buna takıldım, çocuklu evde kulaklık takma lüksü çok yanlış.

Mastürbasyon bile sayılmaz aslında yani içime birşey soktuğum yokki uyarıyorum sadece kendimi ama inatla bana travma oldu bende gözümden gitmiyor o görüntü diyor sinir stres oldum sayesinde

Hiç mi oral yaptırırken masturbasyon yapmadınız, hem eşiniz cinsellik yaşadığınız biri sizi öyle gördü diye niye utanıyorsunuz ki.

Çocuğumu yeni yatırmıştım derin uyuyor kalkması zordu ve yatağı zaten benim odamdaydı o yüzden uyandırmamak ve o sesi dışarı vermemek için taktım kulaklığı anlabilirsiniz ki :))

Çocuğumu yeni yatırmıştım derin uyuyor kalkması zordu ve yatağı zaten benim odamdaydı o yüzden uyandırmamak ve o sesi dışarı vermemek için taktım kulaklığı anlabilirsiniz ki :))

nasil yani cocugunuz sizin odanizdayken mi yaptiniz ? normalde derin uyur ama cocuk bu irkilir kalkar yani nasil risk aldiniz?
bir de anladigim kadarıyla yorgan altinda da degil apacik yapiyordunuz. çünkü yorgan altinda olsa elinizi cikartirdiniz gecer biterdi adam basmazdi suphelenirdi sadece.
ne bileyim ya cok sasirdim. yapmayın böyle seyler.
cocuk sizin odada uyuduysa siz baska odaya gecin, sesi kisip kapiyi kapatip yapin ne yapıyorsanız ama büyük risk aliyorsunuz. bir cocuk neden annesini böyle uygunsuz sekilde görsün ki?
uyanmaz uyanmaz ama hadi uyandi - bilincaltindan nasil silecek?

Oda kapkaranlık neyi nasıl görsün çocuk eşim gelip hol'ün ışığını açınca kendisi öyle farketmiş zaten yoksa imkansız o karanlıkta görmesi

Bu konuda açıklama yapmanıza gerek yok, arzularımızı yok edemeyiz değil mi ? Birlikte izler misiniz peki ?
İzlemem değil de öyle açık saçık kendimi ellerken görünce rahatsız oldu örtü örtmem gerekiyordu, bende o yüzden utandım ya aslında kendi anama bile söyleyemem böyle birşeyi o yüzden buraya günah çıkartmaya geldim :)))

Ya aslında öyle görünce adamın da üzerinize atlaması gerekiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…