- 8 Temmuz 2021
- 707
- 959
- 53
- 29
- Konu Sahibi Panikli anne
-
Kendisi yapinca utanmıyor yakıştırıyor kendine sen yapinca yakıştıramıyormu? Ne saçmaArkadaşlar dün akşam çocukları uyuttuktan sonra video açıp mastürbasyon yaptım evet tuaf geliyor çoğu kişiye ama eşim geç geliyor ve bazen hormonlarımı kontrol edemiyorum doğurgan zamanlarda olunca,dünde öyle bir gündü neyse oda karanlık açtım o malum videodu kendimi tatmin ederken eşim gelmiş farkında değilim kulaklık kulağımda videoya odaklanmışım girmiş ne yaptığımı farketmiş sanırım,geldi biri bacağıma dokununca irkildim korktum kapattım hemen üstümü eşim tabi utandı yüzü düştü gitti içeri,bende aşırı utandım ve rezil oldum normalde böyle erken gelmez geleceği tuttu haberde vermedi yakalandım yani anlayacağınız, insanlık hali bazen böyle şeylere ihtiyaç duruyor kadın olsun erkek olsun ben çocuklarla annemlere gidince de eşim yapıyor bunu çok iyi biliyorum ve onu anlıyorum onunda beni anlaması lazım bence ama,seni öyle gördüm tuaf oldum gözümden gitmiyor o görüntün diyip beni dahada utandırıp yerin dibine sokuyor,bende farkındayım ve hala aklıma geldikçe o halim aşırı utanıyorum ama oldu işte yüzüne bakarken aklıma geliyor içim rahat etmedi size içimi dökmek istedim başka kimseye açıklayamam çünkü sizce haklı mı hata mı ettim
Oluyoruz aslında ama bazen yeterli gelmiyor sanırımAyri ayri yapacaginiza birlikte niye olmuyorsunuz? Tatmin olsaniz buna ihtiyaciniz olmaz zaten.
O öyle yakalayınca bende aşırı utandım yaa bide yüzüme vurunca kötü oldumKendisi yapinca utanmıyor yakıştırıyor kendine sen yapinca yakıştıramıyormu? Ne saçma
İhtiyaç bu ola bilir normal birşey mast yapmak utanmanı gerektirecek birşey yapmadın rezil olmak ne alaka yani.Drama queenlik yapmış eşinde.
Sen beni öyle görmedin ama ben seni öyle gördüm gözümden gitmiyor o görüntü diyor bende öyle gördüğü için yerin dibine girdim yaa öff canımı sıktı niye erken geldiyse kaç gün hatırlatıp durur artık ://Kendin yaparken sıkıntı yoktu, ben yapınca mı gözünün önünden gitmiyor diye soramıyor musunuz? Onun utanmadığından siz neden utanıyorsunuz? Erkeklerin hakkı mı bir tek rahatlamak?
Yakalayıverin görün o zaman şartlar eşitlensin.Sen beni öyle görmedin ama ben seni öyle gördüm gözümden gitmiyor o görüntü diyor bende öyle gördüğü için yerin dibine girdim yaa öff canımı sıktı niye erken geldiyse kaç gün hatırlatıp durur artık ://
İşte ben annemgillere gidince yapıyor evde tekken,çünkü arama geçmişine bakınca neler neler çıkıyor izliyor yani e napim ihtiyaç diyor ben evdeyken yakalamak zor yani :))Yakalayıverin görün o zaman şartlar eşitlensin.
Herkesin yaptığı normal bir şey için ne bu tepki deseydin.sanki aldatırken yakalamış.dediği şey ne kadar komik.gözünün önünden gitmiyormuşmuş.Arkadaşlar dün akşam çocukları uyuttuktan sonra video açıp mastürbasyon yaptım evet tuaf geliyor çoğu kişiye ama eşim geç geliyor ve bazen hormonlarımı kontrol edemiyorum doğurgan zamanlarda olunca,dünde öyle bir gündü neyse oda karanlık açtım o malum videodu kendimi tatmin ederken eşim gelmiş farkında değilim kulaklık kulağımda videoya odaklanmışım girmiş ne yaptığımı farketmiş sanırım,geldi biri bacağıma dokununca irkildim korktum kapattım hemen üstümü eşim tabi utandı yüzü düştü gitti içeri,bende aşırı utandım ve rezil oldum normalde böyle erken gelmez geleceği tuttu haberde vermedi yakalandım yani anlayacağınız, insanlık hali bazen böyle şeylere ihtiyaç duruyor kadın olsun erkek olsun ben çocuklarla annemlere gidince de eşim yapıyor bunu çok iyi biliyorum ve onu anlıyorum onunda beni anlaması lazım bence ama,seni öyle gördüm tuaf oldum gözümden gitmiyor o görüntün diyip beni dahada utandırıp yerin dibine sokuyor,bende farkındayım ve hala aklıma geldikçe o halim aşırı utanıyorum ama oldu işte yüzüne bakarken aklıma geliyor içim rahat etmedi size içimi dökmek istedim başka kimseye açıklayamam çünkü sizce haklı mı hata mı ettim
Eee hangi yüzle sana böyle şeyler söylüyor o zaman.bu ne tutarsızlık.bu arada ne güzel ikiniz de istekliymişsiniz.birbirinizi bulmuşsunuz.İşte ben annemgillere gidince yapıyor evde tekken,çünkü arama geçmişine bakınca neler neler çıkıyor izliyor yani e napim ihtiyaç diyor ben evdeyken yakalamak zor yani :))
Aslında kapı görüş alanımdaydı ama videoya o kadar konsantre olmuşum ki afedersin bir an önce olsun bitsin diye :))) bide karanlık ondan farkedemedim demekkiAyy nasıl teselli etsem bilemedim.
Ben de çok utanırdım :)
Bir daha kapı görüş alanınızda olsun.
Ama eşinin bozuk atması çok anlamsız ve can sıkıcı olmuş ya.
Sanırım öyle o halde kendimi afedersin okşarken görmek travma etkisi yaptı adamda :)) bende ondan utandım ya zaten o vaziyette görünmek benide rezil etti ://Herkesin yaptığı normal bir şey için ne bu tepki deseydin.sanki aldatırken yakalamış.dediği şey ne kadar komik.gözünün önünden gitmiyormuşmuş.
Ya istekliyizde fırsat olmuyor ki eşimin işleri ve çocuklar derken birbirimizi ihmal ediyoruz farkında olmadan o yüzden bu yollara başvuruyor insan bazen :/Eee hangi yüzle sana böyle şeyler söylüyor o zaman.bu ne tutarsızlık.bu arada ne güzel ikiniz de istekliymişsiniz.birbirinizi bulmuşsunuz.
Bu eşinle seks yaparken bile yapılabilecek bir eylem.hatta güzel fantazi oluyor.hiç empati yapamadım valla.seks yaparken de neler yapıyoruz.kimse seni nasıl o halde gördüm falan demiyor.Sanırım öyle o halde kendimi afedersin okşarken görmek travma etkisi yaptı adamda :)) bende ondan utandım ya zaten o vaziyette görünmek benide rezil etti ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?