Kizimi kucagima aldigimdan beri daha cok icim aciyor yasadiklarini okurkenSen hayallerle alırsın... kızıma çok yakışıcak eldivenleri dersin! Ütülersin seversin (!) o pamuk ellere geçirirsin bir güzel... Sonra damar yolu şu yolu bu yolu acı izleri ile tutuştururlar eline "kan oldu annesi" bebeğim prensesim bu eldivenlerden bu izler zor çıktığı gibi yüreğimden de silinmez bu acıların... Ama sana hepsini unutturucam annecim. Sen bir mucizesin bitanem Rabbimizin bize armağan ettiği mucize bir mucize daha yazabilirsin Gül kızım benim Allah'ın izni ile sağlıcakla tez vakit inşallah... Nolur Allah'ım ya ŞAFİ ... Çok çok çokkk özlüyorummm
#duaduaduaile
Canim benim Rabbim yavrunu sana bağışlasın. ..Sen hayallerle alırsın... kızıma çok yakışıcak eldivenleri dersin! Ütülersin seversin (!) o pamuk ellere geçirirsin bir güzel... Sonra damar yolu şu yolu bu yolu acı izleri ile tutuştururlar eline "kan oldu annesi" bebeğim prensesim bu eldivenlerden bu izler zor çıktığı gibi yüreğimden de silinmez bu acıların... Ama sana hepsini unutturucam annecim. Sen bir mucizesin bitanem Rabbimizin bize armağan ettiği mucize bir mucize daha yazabilirsin Gül kızım benim Allah'ın izni ile sağlıcakla tez vakit inşallah... Nolur Allah'ım ya ŞAFİ ... Çok çok çokkk özlüyorummm
#duaduaduaile
Sen hayallerle alırsın... kızıma çok yakışıcak eldivenleri dersin! Ütülersin seversin (!) o pamuk ellere geçirirsin bir güzel... Sonra damar yolu şu yolu bu yolu acı izleri ile tutuştururlar eline "kan oldu annesi" bebeğim prensesim bu eldivenlerden bu izler zor çıktığı gibi yüreğimden de silinmez bu acıların... Ama sana hepsini unutturucam annecim. Sen bir mucizesin bitanem Rabbimizin bize armağan ettiği mucize bir mucize daha yazabilirsin Gül kızım benim Allah'ın izni ile sağlıcakla tez vakit inşallah... Nolur Allah'ım ya ŞAFİ ... Çok çok çokkk özlüyorummm
#duaduaduaile
Sen hayallerle alırsın... kızıma çok yakışıcak eldivenleri dersin! Ütülersin seversin (!) o pamuk ellere geçirirsin bir güzel... Sonra damar yolu şu yolu bu yolu acı izleri ile tutuştururlar eline "kan oldu annesi" bebeğim prensesim bu eldivenlerden bu izler zor çıktığı gibi yüreğimden de silinmez bu acıların... Ama sana hepsini unutturucam annecim. Sen bir mucizesin bitanem Rabbimizin bize armağan ettiği mucize bir mucize daha yazabilirsin Gül kızım benim Allah'ın izni ile sağlıcakla tez vakit inşallah... Nolur Allah'ım ya ŞAFİ ... Çok çok çokkk özlüyorummm
#duaduaduaile
Kıyamam ben o bal yanaklıya bu gün Doğum günüm dileklerimden biride mumları üflerken minik prensesine kavuşman olucak . Çok az kaldı çok bu kış karın yağışını kızınla birlikte izleyeceksiniz inşallah sıcacık evinizdeMasal kızım 6 aylık
Annem annecim yüreği yaralım... Özlemimle kavruluyorsun bitanem. Annecim benden ümidini hiç kesme olur mu! Bak yeniyorum mikropları bir bir... Kavuşacağım yine sana şevkatli kucağına süt kokuna mis yatağıma. Bugün makineden ayrıldım annecim yine gelişinle bir hareketler ama bu sefer mutluluk gözyaşların. İkinci kez makineden ayrılma serüvenimiz... Allah Teala ne çok seviyor bizi annem. Bak bir yetmiyor iki kez aynı şeylerle sınıyor. Hamd olsun. Ve yine beni yaradanın gücü ile yeniyorum zorlukları. Umudunu kestiğin anlarda oldu dimi annişim, baygındım çok halsizdim gözlerimi açıpta bakamadım güç veremedim sana. Bu mikroplar çok ağır geldi minik bedenime. Ama bak yeniyorum hepsini. Senin duaların, adıma edilen dualar ile... Bize bu imtihanı yazan yüce rabbimizin izni ile...
Biliyorum sabrın azaldı 6 aylık oldum bugün. Ve yalnızca 1 ayı beraber idik. 5 ayım Küvözde geçti... Az daha büyüyünce annem sığmam ki ben bu camlara.. Ama kavuşalım tez vakit evimize gidelim inşallah
6. Ayım sağlıcakla gelsin annişim hediye şapkamı getirmeyi unutma olur mu. Seni çok seven Masal kızın Elif kızın bal kızın herbişeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?