- 25 Ocak 2011
- 4.267
- 12.264
- 408
Selam canım. Öncelikle çok geçmiş olsun, rabbim yavrularını sana seni de onlara bağışlasın inşallah sağlıcakla hayırla...Forever07 merhaba yazılarınızın her harfini tek tek okudum aglaya aglaya . Masal cok güçlü bir kız olacak öylede olmus neler atlatmıs . Mucize bebek.
Bende bir prematüre annesiyim 27+2 de dogum yaptım iki kız bir erkek. Bugün 47 . Günümüz ce oğlum da hidrosefaliden ameliyat oldu oda minicik bedeni ile tıpkı masal gibi savasıyor . İnşallah masalımızın kaderi gbi şanslı olur benim yavrularımda .
Sizinle konusmak dertleşmek isterim .
Mevlam bizleri sevmiş ki evlatlarımız ile imtihan ediyor. Ben hep mukafatım yavrumun sağlığı olsun dedim dualarımda ve hep hayırlısını istedim. bugünlerimize çok şükür.
Senin yavruların için de sabrının mükafatı inşallah onların sağlığı sıhhati olsun bitanem. Zordur ana olmak hele böylesi kat be kat... mevlam kolaylaştırsın inşallah.
Masalım 7 ay savaş verdi, hiç ummadığım şeylerden imtihan oldum birde insanlar üstüne ayrı imtihan...
Bir ara masal için de hidrosefali teşhisi koymuşlardı ameliyatlık durum olmadı şükür kendinden düzeldi. umuyorum oğluşuna ameliyat şifa olur hiçbir hasatlıktan eser bırakmasın mevlam.
Dua edicez kuzum...
Dua istiycez isimlerine bol bol...
Rabbim şifası ile bol bol şifalandırsın, doktorlarının hemşirelerinin ellerini fatma annemizin elleri gibi şifalı kılsın inşallah.
Özelden yazabilirsin numaramı verebilirim her zaman yanındayım kardeşim kader arkadaşım...
İnşallah sende yavrularınla evde saglıcakla kavuşacaksın her zaman iyi düşün olur mu