- 6 Haziran 2016
- 87
- 57
- 8
- 32
inşallah bu son sıkıntısıdır masal prensesinin. Rabbim acil şifalar versin tez zamanda.Ay canım gözlerim doldu, kalbinin gğzelliğine
Allah razı olsun, tek ihtiyacımız dua onu da ediyorsunuz hissediyoruz inşallah
Hastanedeyiz henüz teyzelericiddi bir durum yok inşallah hamd olsun
Kanda kreatin değeri yüksek, kullanılan antibiyotikler sebebi ile
onu düşürmeye çalışıyorlar, günlerim gel gitli, bir hüzünlü bir mutlu geçiyor
hastane psikoloji fena
dualarınızı eksik etmeyen herkesten Allah razı olsun
en kısa zamanda hayırlı haberler veririm inşallah
Masal kızım ikinci ameliyatını oldu teyzeleri
Ve yine küvözde
Yine ince bağırsakNeden oldu canim
Yine ince bağırsak10 cm daha alındı
İnşallah Allahım aminnnÇok uzuldum inanki rabbim tez zamanda sifa versin bu son ameliyati olsun İnşaAllah
Rabbim acil şifalar versin canım.İnşallah Allahım aminnn
Rabbim acil şifalar versin canım.
rabbim acil şifalar versin inşallahhhForever07
tez zamanda guzel haberlerini almak nasip olsun bize ,
mavidenizbebegim
violin35 MinikPiranha L Light Of God
Masal kızımın duacısı olan herkesten Allah razı olsun...
Yazdıklarınızı okudum ama biraz beklemek istedim cvp için. Daha doğrusu sizlere güzel haberlerden bahsetmek için bekledim.
3 ameliyat oldu bebeğim. Son 2 ameliyatı bir hafta içinde oldu. Sıkıntımız malum ince bağırsakkaldı elimizde 50 cm ince bağırsak hamd olsun yine de Allah'a, bugünlerimize. Son ameliyatını Bayram'ın ilk günü olduk ilk ameliyatını da babasının doğum gününde oldu... Masal kızım benim ömrümün biriciği... O iyi olsun sağlıklı olsun da ne Mutlu günler tarihler doğum günleri Bayram'lar yaşarız yazarız inşallah. Ameliyat sonrası bağırsak ağızlaştırıldı yani dışarı alındı. Kakasını açılan bu bölgedeki torbaya yapacak. Kilo alıp inşallah sağlıcakla toparladğnda bir ameliyat daha olacağız...
Şu anda önemli olan bağırsaklarda sıkıntı olmadan ileostomi dediğimiz bu sistemin çalışması. 5 cc 10 15 derken gittikçe artıyor beslenmemiz. Bunlar güzel haber inşallah teyzeleri
Masal kızımın daha güzel hayırlı sağlıklı haberlerini de yazarım inşallah tez Zaman'da.
Dualarınızı eksik etmeyin, Allah razı olsun...
Ne zaman senin yazdığına dair bildirim gelse yüreğim ağzımda "Allahım inşallah güzel haberdir" diyerek okumaya başlıyorum...
Dualarımız sizinle canım. Inşallah size rabbim öyle güzel günler nasip etsin ki bu günlerin bir saniyesi bile aklınıza gelmesin bir daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?