- 31 Ocak 2021
- 21
- 7
- 33
-
- Konu Sahibi Zorundamiyim
Yani?Önceki konusunda bir arkadasiniz sizin dekolteli halınızı suzdumu sorusuna arkadaşımın eşi suzmustu yazmıştı
Valla hiç görünmüyorAy yemlemekteki amac ne olabilir merak ettim? Oncelikle normal masaj yaptirabilecegim yer var mi diye sordum. Sonra da cinsellige acmaktaki sebebimi soyledim. Cevap vermezsin olur biter
Yoo elestirebilirsin tabiki de bazi kavramlari karistirip ne demek istedigini anlamadim. Ben yazdim acikca esasinda ne sordugumu. Yemleyip ne elde edebilirim bu durumdan?Elestirmiyim diyorum da resmen dalga geçiyor sahip. Yuh yani
Yanisi bu masaj konusunda ciddi olmadığınizi düşündüm veya erkek veya dalga ne bilim bı kadın eşini paylaşır mi ?
Z Zorundamiyim bunu yanıtlar misin lütfen çok merak ettimPeki bizim anladığımız gibi mi yoksa yanlış mı anlamisiz onu çok merak ettim
Bir googledan arastirir misin ne cikiyor? Ben duzgun es ile gidilebilecek bir yer biliyor musunuz diye sormusum? Googleda ciksa zaten sormam. Merak etme 32 yasinda muhendis biri olarak aklim calisiyor cogu seyeValla hiç görünmüyorbize soracağınıza google dan araştırın masaj salonlarını.
Bence o konuya girme o konu çok derin ve anlamlıBurda biri viks sürmüştü eşi yanlislikla o aklıma geldi sonuçta ikisi de havalandiriyor ha at kestanesi ha viks birinin sonu mutfaktaki tabakta bitmişti salata tabağı çok dalga geçilmişti okuyan varsa anlar beni
Sonra tekrar kullanıyorum annemden hatıra diyerek çok linç yemiştiAy evet onu ben de hatırladım.Salata tabağı
Ben halen buradayımZ Zorundamiyim bunu yanıtlar misin lütfen çok merak ettim
Sayın mühendis hanım siz diyorsunuz ki eşimle masaja gidiceğiz yükseldiğimiz anda ilerisini yapcaz eee yer niye araştırıyorsunuz internetten eskort tutun 4 lü yine aynıBir googledan arastirir misin ne cikiyor? Ben duzgun es ile gidilebilecek bir yer biliyor musunuz diye sormusum? Googleda ciksa zaten sormam. Merak etme 32 yasinda muhendis biri olarak aklim calisiyor cogu seye
Ayy gerçekten böyle mi anlamalıyız yoksa ben halen masum köylüSayın mühendis hanım siz diyorsunuz ki eşimle masaja gidiceğiz yükseldiğimiz anda ilerisini yapcaz eee yer niye araştırıyorsunuz internetten eskort tutun 4 lü yine aynı
Sayın mühendis hanım siz diyorsunuz ki eşimle masaja gidiceğiz yükseldiğimiz anda ilerisini yapcaz eee yer niye araştırıyorsunuz internetten eskort tutun 4 lü yine aynı
Bir googledan arastirir misin ne cikiyor? Ben duzgun es ile gidilebilecek bir yer biliyor musunuz diye sormusum? Googleda ciksa zaten sormam. Merak etme 32 yasinda muhendis biri olarak aklim calisiyor cogu seye
Dedikleri ona çıkıyor vallaAyy gerçekten böyle mi anlamalıyız yoksa ben halen masum köylü
Fırtına öncesi sessizlik buDedikleri ona çıkıyor valla
Tabiki cevaplarim. Esinizle hic masaj yaptirdiniz mi cift olarak yan yana? Oncelikle bunu sordum. Yaptirilan yerler varmis. Bilemedigim icin sordum.Z Zorundamiyim bunu yanıtlar misin lütfen çok merak ettim
Sen ne yapacan gıı bize soylemese de olur ama söylesin merak ettim varmıdır öyle yerlerdüzgün eşli gidilen yerler başlangıç seviyesi işte. MAS101Güzel otellerin spalarında aynı odada çift masajı yapılıyor. İlerisini ben görmedim.
eşiniz bulsun orayı da artık. Bulursanız bize de söyleyin.
Tesekkur ediyorum, otel spalarinda cift olarak ayni oda okey yani? Hani sormak da zor degil ama garipsenmesin de.düzgün eşli gidilen yerler başlangıç seviyesi işte. MAS101Güzel otellerin spalarında aynı odada çift masajı yapılıyor. İlerisini ben görmedim.
eşiniz bulsun orayı da artık. Bulursanız bize de söyleyin.