Masaj yaptiran var mi?

Valla hiç görünmüyor bize soracağınıza google dan araştırın masaj salonlarını.
Bir googledan arastirir misin ne cikiyor? Ben duzgun es ile gidilebilecek bir yer biliyor musunuz diye sormusum? Googleda ciksa zaten sormam. Merak etme 32 yasinda muhendis biri olarak aklim calisiyor cogu seye

Bence o konuya girme o konu çok derin ve anlamlı

Bir googledan arastirir misin ne cikiyor? Ben duzgun es ile gidilebilecek bir yer biliyor musunuz diye sormusum? Googleda ciksa zaten sormam. Merak etme 32 yasinda muhendis biri olarak aklim calisiyor cogu seye
Sayın mühendis hanım siz diyorsunuz ki eşimle masaja gidiceğiz yükseldiğimiz anda ilerisini yapcaz eee yer niye araştırıyorsunuz internetten eskort tutun 4 lü yine aynı

Sayın mühendis hanım siz diyorsunuz ki eşimle masaja gidiceğiz yükseldiğimiz anda ilerisini yapcaz eee yer niye araştırıyorsunuz internetten eskort tutun 4 lü yine aynı
Ayy gerçekten böyle mi anlamalıyız yoksa ben halen masum köylü

düzgün eşli gidilen yerler başlangıç seviyesi işte. MAS101 Güzel otellerin spalarında aynı odada çift masajı yapılıyor. İlerisini ben görmedim.
eşiniz bulsun orayı da artık. Bulursanız bize de söyleyin.

Z Zorundamiyim bunu yanıtlar misin lütfen çok merak ettim
Tabiki cevaplarim. Esinizle hic masaj yaptirdiniz mi cift olarak yan yana? Oncelikle bunu sordum. Yaptirilan yerler varmis. Bilemedigim icin sordum.

Ikincisi, esim fantazi olarak isin obur boyutunu yani iki kisi masaja gitsek mutlu sonlu olarak bir kac kere konu acti. Ama standart bir zamanda degil ikimiz de yuksekken. Sevisme arifesinde, on sevismede gibi.. bunun icin onu da soruyorum cinsellik platformunda. Bunu yukarida da belirttim esasinda. Bilemiyorum aciklama yeterli mi? Ha bir arkadas acikca swingerlik mi diye sormus, tesekkur ediyorum en guzel cevabi o verdi. Ben de ona soft olarak evet olabilir diyorum. Turkiye sinirlari icerisinde boyle elit duzgun guvenilir mekanlar var mi?

Sen ne yapacan gıı bize soylemese de olur ama söylesin merak ettim varmıdır öyle yerler

Tesekkur ediyorum, otel spalarinda cift olarak ayni oda okey yani? Hani sormak da zor degil ama garipsenmesin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…