- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.831
- 30
- Konu Sahibi Zorundamiyim
Loveitred seri kahkahalarla geliyorsun mübarekSwingerin elitliği mi olur de get alla sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Loveitred seri kahkahalarla geliyorsun mübarekSwingerin elitliği mi olur de get alla sen
Bugün bunun aynısını youtube'da okudum ciğer sökme filanYemin ederim bir yaşıma daha girdim
Hakan dur ciğerimi söktün
Konu sahibi körfez ülkelerden birindeydik yazmıs o dıkkatımı cektı. Ulan arap yarımadasının sucu ne karşimHaykırdım allah kahretmesin seni
Abla kurban olayım git sen varken annem izliyor gibi hissediyorumBugün bunun aynısını youtube'da okudum ciğer sökme filan
Ay evet bu zaten ordan esinlenmeBugün bunun aynısını youtube'da okudum ciğer sökme filan
Ben konuya bıraz sonradan vakıf oldum. Tam otelden yola cıkacaktım bı baktım sivingııırrr, tek kaldıgım otel balayı otelı ve ben yalnızım fölörtömee koşacam aksamaLoveitred seri kahkahalarla geliyorsun mübarek
Niye nannnn çekinme rahat olAbla kurban olayım git sen varken annem izliyor gibi hissediyorum
Acabamı dedim yani aynı kişimiAy evet bu zaten ordan esinlenme
Koş koş durduğun hataBen konuya bıraz sonradan vakıf oldum. Tam otelden yola cıkacaktım bı baktım sivingııırrr, tek kaldıgım otel balayı otelı ve ben yalnızım fölörtömee koşacam aksama
Abla ciğerden çok daha fazlası var burdaAcabamı dedim yani aynı kişimi
Ben sadece seyirciyim ablaAcabamı dedim yani aynı kişimi
Akşamı bekliyorum tükkanı kapatmadık dahaKoş koş durduğun hata
Dur alışıyorum sanki az kaldıNiye nannnn çekinme rahat ol
Tükkan dedıysem ıcınde bebelerın oldugu tükkan haa ıcınde masaj falan yok öğlen uykusu var 1saatAkşamı bekliyorum tükkanı kapatmadık daha
Yağlar var varda varAbla ciğerden çok daha fazlası var burda
Okurum yazmam diyon yaniBen sadece seyirciyim abla
Haa gayretDur alışıyorum sanki az kaldı
Okurum yazarım uygulamamYağlar var varda var
Okurum yazmam diyon yani
Haa gayret
AynenOkurum yazarım uygulamam
Lacivert çok elit bir renkB..e masaj topu gelmiş lacivert. Bence boşa masraf onlardan birkaç tane alıp evde TV karsisinda oh mis istediğin masajı yap
Sonu travmatik değil travmatikten daha da beter olabilir. Eğer midesi geniş değil ve eşini kaybetmemek için yapıyorsa o ab cinnet geçirip bir anlık gafletle cinayet bile işleyebilir.Ben gerçekten isteyip istemediğine emin olamıyorum. Hala soft moft diyor. Ya gerçekten saf ya da üstü kapalı konuşuyor. Benim endişem istemediği bir durum içerisinde bulabilir kendisini ve ayrıntıya girmek istemiyorum ama sonu travmatik olur.