Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

kızlar akşam eve gidince çoğumuz makarna yiyecek anlaşılan. bende çok severim ne zamandır yapmıyordum akşam sıkışınca 1 çeşitte makarna olsun dedim.

ben de sanırım 1.5 aydır falan ne makarna ne de pilav yemediğimi hatırladım şimdi..ben de soslu makarnayı çok severim..

ben de sanırım 1.5 aydır falan ne makarna ne de pilav yemediğimi hatırladım şimdi..ben de soslu makarnayı çok severim..

ben makarna yapicam, youghurt + domatesli soganli sos, yagsiz yicem sosa azcik zeytinyagi koyabilirim...yanina da turp-havuc salatasi..offf aciktimm

ben makarna yapicam, youghurt + domatesli soganli sos, yagsiz yicem sosa azcik zeytinyagi koyabilirim...yanina da turp-havuc salatasi..offf aciktimm
acayip acıktım. bende şimdi çorba söyledim yanınada mısır ekmeği bir iki dilim.
Ben de kaçtım şekerler akşama misafirim var

iyi akşamlar canım. misafirler var diye fazla kaçırmamaya dikkat et

off en sevdiğimden...turbu sevmem ama..ben salatasız da yerim o olasun yeter..ama bu hafta salatacıyım ben..sana afiyet olsun canım..

kalemity kilonu koruyormusun şuan kaç kilosun.

Merhaba evet kilomu 5 yıldır koruyorum sadece son iki aydır 2 kiloda gidip geldim ,ancak dediğim gibi yemeden ziyade hayatınıza su içmeyi ve belli zararlı şeylerden uzak durabilirseniz kilonuzu rahatlıkla korursunuz.kilo vermeden önce 75 verdikten sonra 62 kiloya düştüm.boyum 1.73 ayrıca

canım sen bu diyeti yaparken çalışıyor muydun bana sanki evde yapılacak bir diyet gbi geldi

Bu diyeti yaparken çalışıyordum canım :) Ancak son 4 gün itiraf etmeliyim ki evdeydim :)Tabi çok zorlanmıştın ilk birkaç gün..İnsan kendi kendine ben ne kadar iradeliyim desede,bi anlık zaafla kopabiliyo :) ilk 3 günü evde uygulayın ardından zaten bi şekilde uyum sağlıyosunuz.

Gunaydiiin hanimlar...
Malumunuz dun aksam makarna yedim...Karides sosluydu...karides cok klorili bir yiyecek, bu yuzden uzgunum...Yaninda da kola zero ictim...Off bgn gunah cikartma yemegi yemek sart oldu...Ara ogun olarak yogurt aldim, tarcinli yogurt yicem, o tok tutuyor.
Sabah 2 dilim ekmek, 1 ucgen peynir+salatalik+cay
Simdi bitki cayi iciyorum...

Benim gunluk kalori ihtiyacim 1700 cikti, 1200 alirsam gunluk, zayiflarim. 1200 de iyi bir rakam, ac birakmaz yani...Saymaya baslicam bugunden itibaren.

Günaydın bayanlar. Sohbet almış başını gitmiş yine. Dün akşam kızımın hamburger krizi tuttuğu için eşimle kızım hamburger yemeye gittiler. Ben de kendime çorba yaptım. 1 kase çorba ve yoğurt yedim. 1 dilim de ekmek. Sonraaaaaa patlamış mısır yedim. Slim İn 6 yaptım 20 dakika, 30 tane mekik çektim. Biraz telafi etmişmidir mısırı. Sonra müziği açtım,10 dakika oynadım. Kızımdan grip bulaştı galiba gece çok hastalandım boğazım tıkandı, başım ağrıdı, uyuyamadım. Sabah sirkeli su da içemedim. Hala çok iyi hissetmiyorum kendimi. Sabah 1 dilim ekmek, çok az peynir, 3 zeytin yedim. Su içmeye çalışıyorum şimdi de.(Ne kadar uzun oldu demi)

Gecmis olsun cnm, bu arada bende sirkeli su icmeyi unuttum. :26:

Günaydın kızlar;

akşam her zamanki gibi salatamı yedim.

3 lt suyumu da içtim

evde kondisyon bisikletim var birde onu yapabilsem iyi olacak ama çok üşeniyorum

günaydın kızlar
akşam 1 dilim ekmek 1 kaşık yemek ve salata yedim ve 25 dk yürüdüm
sabah 2 bardak ılık su içtim
1 dilim çavdar,1 dilim peynir,1 domates ve slatalık 5 adet zeytin ve şekersiz çayımı içtim :80:

kızlar bişey sorucam size
kollarım kalın ve beni çok rahatsız ediyor aslında üst tarafım ince alt tarafım var ama kollarımı bi türlü inceltemiyorum
lastik bant varmış galiba kol egzersizleri için aranızda kullanan varmı yada başka bişeyler yapıyormusunuz :93:

günaydın bayanlar dün ofisteki bilgisayarların bakım günüydü çok uzadı ben giremedim o yüzden geçmişi okuyacağım
bu arada form plus çayından çok memnunum dayanamadım tartıldım sabah 57.2 çıktım bende inanamadım bugun lapaya başladım bakalım ne olacak lapa yoğurtla yendiğinde kabızlık yapıyormuş ben bol salata yaptım karabiber kırmızı biber döktüm az da limon ofise de getirdim 2 gün böyle bakalım ne sonuç çıkıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…