çidocum bence kendini dinle. aç değilsen de zorla yemenin anlamı yok benim fikrim.
iyi akşamlarrrrr ben kaçtımmmm hey heyy heeyyyyy
iyi akşamlarrrrr ben kaçtımmmm hey heyy heeyyyyy
kızlar akşam eve gidince çoğumuz makarna yiyecek anlaşılan. bende çok severim ne zamandır yapmıyordum akşam sıkışınca 1 çeşitte makarna olsun dedim.
ben de sanırım 1.5 aydır falan ne makarna ne de pilav yemediğimi hatırladım şimdi..ben de soslu makarnayı çok severim..
acayip acıktım. bende şimdi çorba söyledim yanınada mısır ekmeği bir iki dilim.ben makarna yapicam, youghurt + domatesli soganli sos, yagsiz yicem sosa azcik zeytinyagi koyabilirim...yanina da turp-havuc salatasi..offf aciktimm
Ben de kaçtım şekerler akşama misafirim var
ben makarna yapicam, youghurt + domatesli soganli sos, yagsiz yicem sosa azcik zeytinyagi koyabilirim...yanina da turp-havuc salatasi..offf aciktimm
kalemity kilonu koruyormusun şuan kaç kilosun.
günlük ortalama kaç kalori almamız gerekiyo bilen varmı.
canım sen bu diyeti yaparken çalışıyor muydun bana sanki evde yapılacak bir diyet gbi geldi
Günaydın bayanlar. Sohbet almış başını gitmiş yine. Dün akşam kızımın hamburger krizi tuttuğu için eşimle kızım hamburger yemeye gittiler. Ben de kendime çorba yaptım. 1 kase çorba ve yoğurt yedim. 1 dilim de ekmek. Sonraaaaaa patlamış mısır yedim.Slim İn 6 yaptım 20 dakika, 30 tane mekik çektim. Biraz telafi etmişmidir mısırı. Sonra müziği açtım,10 dakika oynadım. Kızımdan grip bulaştı galiba gece çok hastalandım boğazım tıkandı, başım ağrıdı, uyuyamadım. Sabah sirkeli su da içemedim. Hala çok iyi hissetmiyorum kendimi. Sabah 1 dilim ekmek, çok az peynir, 3 zeytin yedim. Su içmeye çalışıyorum şimdi de.(Ne kadar uzun oldu demi)