Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Ben de 168 . 13 Nisan da 70'tim sonra 67 oldum. 1 Haziran kontrol var son halimi o zaman göreceğim :)

Slm kızlar. bende ofis mağduruyum :KK43: sabah 8 akşam 18:30 çalışıyorum basenlerım vardı ama ıyıce genısledı spora gidecek vaktim olmuyor. boyum 1.68 kilom 64 üst bedenim ince ama altım fark edilecek kadar genişledi. Akşam gıdınce acıkmış oluyorum yemeden yatmak pek mumkun olmuyor. napcam bılmıyorum mayıs gıbıde sözüm olacak fenalardayım :KK43:

Saatte bir (enazından) masanızdan kalkıp dolaşın tuvalete gidin ya da bahçeye çıkın ya da terasa vb.
Merdivenleri ikişer ikişer çıkın ( topuklu giymiyorsanız tabii :)) )
oturduğunuz pozisyonu sık değiştirin
yemeğinizi bir gün önceden akşamdan yapın ben öyle yapıyorum
sonra eve gidiyorum evde oluşum 5,5 6 . bir şeyler atıştırıp ( azıcık, çünkü spor aç karnına yapılmaz) egzersizlerimi yapıyorum , evde tabi
sonra yemeğimi yiyorum
bir daha bir şey yemiyorum diyemem yiyorum ama meyve, kuru kayısı kuru üzüm vb. şeyler
bu şekilde bir düzen oluşturabilirsiniz

Saatte bir (enazından) masanızdan kalkıp dolaşın tuvalete gidin ya da bahçeye çıkın ya da terasa vb.
Merdivenleri ikişer ikişer çıkın ( topuklu giymiyorsanız tabii :)) )
oturduğunuz pozisyonu sık değiştirin
yemeğinizi bir gün önceden akşamdan yapın ben öyle yapıyorum
sonra eve gidiyorum evde oluşum 5,5 6 . bir şeyler atıştırıp ( azıcık, çünkü spor aç karnına yapılmaz) egzersizlerimi yapıyorum , evde tabi
sonra yemeğimi yiyorum
bir daha bir şey yemiyorum diyemem yiyorum ama meyve, kuru kayısı kuru üzüm vb. şeyler
bu şekilde bir düzen oluşturabilirsiniz

Ben de aynen dediğin gibi yapıyorum. Bir de bol bol su içiyorum ofiste. Yarım saatte bir wc' ye koştur.
Sigara içmediğim için dışarı çıkma ve mola vermeyi unutuyorum. Ama sık sık tuvalete gitmek bile hareket oluyor.
Akşamları 7 gibi yiyorum yemeğimi, sonra 9 gibi yeşil çay. 11 gibi de uyku.
Sabahları da 05:50' de uyanış.

Ben de aynen dediğin gibi yapıyorum. Bir de bol bol su içiyorum ofiste. Yarım saatte bir wc' ye koştur.
Sigara içmediğim için dışarı çıkma ve mola vermeyi unutuyorum. Ama sık sık tuvalete gitmek bile hareket oluyor.
Sabah cok erken uyanıyormussun ama :)

Sırf bu sebepten su içmeyi bıraktım, sürekli wc ye gitmek işyerinde sıkıntı oluyor

Slm kızlar. bende ofis mağduruyum :KK43: sabah 8 akşam 18:30 çalışıyorum basenlerım vardı ama ıyıce genısledı spora gidecek vaktim olmuyor. boyum 1.68 kilom 64 üst bedenim ince ama altım fark edilecek kadar genişledi. Akşam gıdınce acıkmış oluyorum yemeden yatmak pek mumkun olmuyor. napcam bılmıyorum mayıs gıbıde sözüm olacak fenalardayım :KK43:

aynı durumdayız inan ki :KK70:

arkadaşlar prenet zayıflama mamasını kullanan var mı evlenmeden önce dukan yapmıştım ve 13 kg verdim evlendikten sonra dengesiz beslenmekten daha dogrusu film izlerken yenen abur cuburlardan 3-4 kg aldım..iş yerinde arkadasım prenetle 3 ayda 15 kg verdi ama korktum bir ara herbalife başlamıştım ve bıraktım bi işe yaramamıştı yardımlarınızı bekliyorumm

bir arkadaşım kullanmış çok memnun kalmış ben de merak ediyorum sadece bir kişinin deneyimi ile başlamak istemiyorum çünkü hem parama yazık hem de sonuçta ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz deneyimleyen olmuş mu? :/

aynı durumdayız inan ki :KK70:

basenler için spor şart gibi ama zaman yok nasıl gidecek bunlar yaa off :KK43:

X