Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

ığğğğ iğrenç yazın herkes daracık kotun içine girerken sen kotun düğmesini bile kapatamıcan göbek fışkıracak üstten onu kapatmak için bol gömlek gicen o da hiç hoş durmayacak ama mecbur kalcan giymeye. ahhh ahhh diceksin keşke 2 ay önce kızları dinleseydim de şu ağzıma dur deseydim dicen ama iş işten geçmiş olacak (motive olamana biraz yardımcı oldum mu :))))

:KK1::KK1::KK1:akşam akşam güldürdün beni çido çok iyi motive ediyorsun aynı benim rutin olarak yaşadıklarımı yazmışsın:KK9:

ığğğğ iğrenç yazın herkes daracık kotun içine girerken sen kotun düğmesini bile kapatamıcan göbek fışkıracak üstten onu kapatmak için bol gömlek gicen o da hiç hoş durmayacak ama mecbur kalcan giymeye. ahhh ahhh diceksin keşke 2 ay önce kızları dinleseydim de şu ağzıma dur deseydim dicen ama iş işten geçmiş olacak (motive olamana biraz yardımcı oldum mu :))))

Acayip motive oldum bak şimdi. :))) Üç gün yemeden dururum artık bu gazla. ŞAka bir yana dediklerin doğru, yazın nasıl denize gireceğim?????????

şesağol canım.şkersiz olduğunu biliyorum da içinde bir sürü madde vardır muhakkak:44:. hem çok da tatlı. neyse zaten kola sevmem. yılda bir kere içerim.

sağolasın tatlım.
yediklerine bakıpta pişmanlık yaşama . olan oldu :KK76:. hem birşey kaybetmiş değilsin. o yediklerin 2-3 gün sonra yağ kilo olarak dönecektir sana. sende 2-3 gün içinde hareketlerini artır biraz.
bide dar gelen kıyafetlerini çıkar. içlerinden en beğendiğine hep görebileceğin yere as. ona baktıkça kendinde motive olacaksın eminim :81:

Evet olan oldu, akşam oğlan uyuduktan sonra mekik çekeyim de biraz kendi kendimi affedeyim bari.

evet ama arkadaşlar doğru dediklerim dimi. kısa kısa giyemiyoruz. oranı kapat buranı kapat koyu renkler giy. karnını içine çek. hepimizin yaşadığı şeyler. inşallah yaza hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz. nisanda başladık haziranda forma girmiş oluruz inşallah.

slm kızlar öğlen fazla kaçırdım
pilav üstü kuru yedim 1 tabak ve çorba içtim
nefret ediyorum kendimden :84:
moralim bozuldu akşama sadece salata yiyeyim bari :63:

şimdi bir elma yedim.

birşey soracağım. misafirler için eşim cocacolanın zero varya ondan almış. her zamanki gibi kalori kısmına baktım. genelde orası yüksek rakam veriyorsa içmiyorum. ama zero da 100 gr da 0,02 cal yazmışlar. kalorisi yokmu yani bu içeceğin :44:

Kalorisini bilemem ama kolanın normalide diyet olanıda çok zararlı bence bu tür gazlı içecekleride hayatınızdan çıkar. Arkadaşlarla yemeğe gittik birgün herkes yemeğin yanına kola istedi ben şalgam suyu.Sanki ben kroymuşum gibi güldüler nasıl içiyorsun diye. Halbuki kendi içtikleri kola okadar sağlıksızki şalgam ise hem kalorisi çok az hem çok faydalı.Şalgam,ayran, su içelim biz.

hafta sonu fırında kabak mücver yaptım. sadece borcama biraz yağ döktüm. malzemenin içine bol sebze doldurdum. çok da güzel oldu. hemde hafif. ama gelenler yemedi :KK1: beğenmediler. keyfiniz bilir dedim bende onlara :63: nasıl iyi demişmiyim :nazar:

Kalorisini bilemem ama kolanın normalide diyet olanıda çok zararlı bence bu tür gazlı içecekleride hayatınızdan çıkar. Arkadaşlarla yemeğe gittik birgün herkes yemeğin yanına kola istedi ben şalgam suyu.Sanki ben kroymuşum gibi güldüler nasıl içiyorsun diye. Halbuki kendi içtikleri kola okadar sağlıksızki şalgam ise hem kalorisi çok az hem çok faydalı.Şalgam,ayran, su içelim biz.

katılıyorum arkadaşım sana. ama şalgamda pek masum değil çok faydalı ama bir ara kalorsi yüksek diye duymuştum en azından koladan kat kat iyidir.ayran tercihimdir benimde böyle yemeklerde.

yok canım zaten kolayı yılda bir kez içerim. o kadar nadir yani. en son geçen yıl içtim herhalde. bende senin gibi ayran şalgam içerim. Allahtan eşimde hiç içmez kolayıda eve almaz.

hafta sonu fırında kabak mücver yaptım. sadece borcama biraz yağ döktüm. malzemenin içine bol sebze doldurdum. çok da güzel oldu. hemde hafif. ama gelenler yemedi :KK1: beğenmediler. keyfiniz bilir dedim bende onlara :63: nasıl iyi demişmiyim :nazar:

süper demişsin misafir umduğunu değil bulduğunu yer şekerim :KK66:

her iki saatde bir bir şeyler atıştırın. bu midenin çalışmasına ve enzim salgılmasına sebeb olur. sonra da aldığınız az besinler yzunden vucuttaki yağlardan çekmeye başlar

vicik vicik yag yiyin deseydin....az bile demissin.

her iki saatde bir bir şeyler atıştırın. bu midenin çalışmasına ve enzim salgılmasına sebeb olur. sonra da aldığınız az besinler yzunden vucuttaki yağlardan çekmeye başlar

biri bana bunu anlatsın bir diyetisyen çıkıyo yok ara öğün yemeyin diğeri çıkıyo yok yeyin ne yapcamızı şaşırdık anacım

X