ığğğğ iğrenç yazın herkes daracık kotun içine girerken sen kotun düğmesini bile kapatamıcan göbek fışkıracak üstten onu kapatmak için bol gömlek gicen o da hiç hoş durmayacak ama mecbur kalcan giymeye. ahhh ahhh diceksin keşke 2 ay önce kızları dinleseydim de şu ağzıma dur deseydim dicen ama iş işten geçmiş olacak (motive olamana biraz yardımcı oldum mu :))))
ığğğğ iğrenç yazın herkes daracık kotun içine girerken sen kotun düğmesini bile kapatamıcan göbek fışkıracak üstten onu kapatmak için bol gömlek gicen o da hiç hoş durmayacak ama mecbur kalcan giymeye. ahhh ahhh diceksin keşke 2 ay önce kızları dinleseydim de şu ağzıma dur deseydim dicen ama iş işten geçmiş olacak (motive olamana biraz yardımcı oldum mu :))))
şesağol canım.şkersiz olduğunu biliyorum da içinde bir sürü madde vardır muhakkak:44:. hem çok da tatlı. neyse zaten kola sevmem. yılda bir kere içerim.
sağolasın tatlım.
yediklerine bakıpta pişmanlık yaşama . olan oldu. hem birşey kaybetmiş değilsin. o yediklerin 2-3 gün sonra yağ kilo olarak dönecektir sana. sende 2-3 gün içinde hareketlerini artır biraz.
bide dar gelen kıyafetlerini çıkar. içlerinden en beğendiğine hep görebileceğin yere as. ona baktıkça kendinde motive olacaksın eminim :81:
simurgh bayıldın mı kız açlıktan. elma duruyormu dolapta kendine geldin mi biraz.
şimdi bir elma yedim.
birşey soracağım. misafirler için eşim cocacolanın zero varya ondan almış. her zamanki gibi kalori kısmına baktım. genelde orası yüksek rakam veriyorsa içmiyorum. ama zero da 100 gr da 0,02 cal yazmışlar. kalorisi yokmu yani bu içeceğin :44:
Kalorisini bilemem ama kolanın normalide diyet olanıda çok zararlı bence bu tür gazlı içecekleride hayatınızdan çıkar. Arkadaşlarla yemeğe gittik birgün herkes yemeğin yanına kola istedi ben şalgam suyu.Sanki ben kroymuşum gibi güldüler nasıl içiyorsun diye. Halbuki kendi içtikleri kola okadar sağlıksızki şalgam ise hem kalorisi çok az hem çok faydalı.Şalgam,ayran, su içelim biz.
Kalorisini bilemem ama kolanın normalide diyet olanıda çok zararlı bence bu tür gazlı içecekleride hayatınızdan çıkar. Arkadaşlarla yemeğe gittik birgün herkes yemeğin yanına kola istedi ben şalgam suyu.Sanki ben kroymuşum gibi güldüler nasıl içiyorsun diye. Halbuki kendi içtikleri kola okadar sağlıksızki şalgam ise hem kalorisi çok az hem çok faydalı.Şalgam,ayran, su içelim biz.
yedim anacim yedim.basim dondu acliktan. kendime geldim simdi.
hafta sonu fırında kabak mücver yaptım. sadece borcama biraz yağ döktüm. malzemenin içine bol sebze doldurdum. çok da güzel oldu. hemde hafif. ama gelenler yemedibeğenmediler. keyfiniz bilir dedim bende onlara nasıl iyi demişmiyim
slm kızlar öğlen fazla kaçırdım
pilav üstü kuru yedim 1 tabak ve çorba içtim
nefret ediyorum kendimden :84:
moralim bozuldu akşama sadece salata yiyeyim bari
hafta sonu fırında kabak mücver yaptım. sadece borcama biraz yağ döktüm. malzemenin içine bol sebze doldurdum. çok da güzel oldu. hemde hafif. ama gelenler yemedibeğenmediler. keyfiniz bilir dedim bende onlara nasıl iyi demişmiyim
her iki saatde bir bir şeyler atıştırın. bu midenin çalışmasına ve enzim salgılmasına sebeb olur. sonra da aldığınız az besinler yzunden vucuttaki yağlardan çekmeye başlar