Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

günaydın bayanlar dün ofisteki bilgisayarların bakım günüydü çok uzadı ben giremedim o yüzden geçmişi okuyacağım:KK1:
bu arada form plus çayından çok memnunum dayanamadım tartıldım sabah 57.2 çıktım bende inanamadım bugun lapaya başladım bakalım ne olacak lapa yoğurtla yendiğinde kabızlık yapıyormuş ben bol salata yaptım karabiber kırmızı biber döktüm az da limon ofise de getirdim 2 gün böyle bakalım ne sonuç çıkıcak

bahsettiğin çay karın ağrısı yapmıyormu. Bide böyle çaylar devamlı kullanıldığında bağırsak düzenini bozar diyolar o yüzden bende kullanmaya cesaret edemiyorum açıkçası

bahsettiğin çay karın ağrısı yapmıyormu. Bide böyle çaylar devamlı kullanıldığında bağırsak düzenini bozar diyolar o yüzden bende kullanmaya cesaret edemiyorum açıkçası

bende ağrı yapmadı ama tuvalete çıkmam sıklaştı ishal de olmadım şimdilik ama bende zaten cuma gününe kadar içeceğim cuma günü nişan var ödem atmak için içiyorum:kk77: günde 2 bardak max. içiyorum sürekli içmenin eminim zararı vardır herşeyin öyle değil mi bende şişkinliğimi attı iyi geldi bana

bende ağrı yapmadı ama tuvalete çıkmam sıklaştı ishal de olmadım şimdilik ama bende zaten cuma gününe kadar içeceğim cuma günü nişan var ödem atmak için içiyorum:kk77: günde 2 bardak max. içiyorum sürekli içmenin eminim zararı vardır herşeyin öyle değil mi bende şişkinliğimi attı iyi geldi bana

benimde vucudumda ödem oluyor 1 hafta bende deniyeyim o zaman :KK71:

Günaydın herkese gerçi öğle oldu nerdeyse.
Akşam eşim yemeğe götürdü .1 dilim ekmek 3 köfte bir tabak salata ve ayran içtim. Akşama salatayla geçiştirecektim yine olmadı. Sabahta 1 dilim ekmek peynir yedim.Gün içinde gayet iyi uyguluyorum diyetimi ama bu hafta akşamları hiç iyi gitmiyor hep kaçırıyorum ipin ucunu.Sanırım bu haftada kilo sabit kalacak.

Son düzenleme:
kizlar bnde hep tok hissediyodm kendimi bu 2 gundur cok acikiorum
Midem kaziniyor, acliktan basim donuyor. Yiyorum bende biraz biseyler.
Az once yarim pogca yedim ara ogun olarak. Elma falan kesmiyo beni hic

sakin bir akşam geçirdim kızlarr... bu sabahta simit yedim ve işlerimden dolayı dışarıda işim vardı yarım saat yürüdüm:KK70:

Bugün hiç su içemiyorum kızlar. Hiç canım istemiyo. Az önce 4 tane yulaflı bisküvi yedim. Doktora gittim. Antibiyotik başldı. Boğazım çok kötü.

kizlar bnde hep tok hissediyodm kendimi bu 2 gundur cok acikiorum
Midem kaziniyor, acliktan basim donuyor. Yiyorum bende biraz biseyler.
Az once yarim pogca yedim ara ogun olarak. Elma falan kesmiyo beni hic

günaydın herkese sabahtan hastanede işim vardı katılamadım aranıza geçmişi de okuyamadım.
ben de senin gibiyim havalardanmıdır. regl öncesi hep böyle olurum çok pis boğaz oldum doymuyorum
tatlı krizim tutuyor üfff sabah 61,5 oldum tartımı bozuk şişlikten mi çokmu yadim naptım....

eveeeeeeeeeet kızlar biraz geçmişi okudum ve masa başı çalışanların sorunları hep aynı burayı takip edip aranıza katılmak istiyorum

sabah 1 yumurta bir tane altın ekmek birazda peynir yedimara öğün elma öğleyin yoğurt ve yulaf ezmesi var.

Merhaba 176 boyunda 67 kiloyum kızlar temmuzun 17 sinde nikahım var ozamana kadar ne versem kardır diyorum ve rejim yapıyorum sporu tembellikten yapamıyorum keşke bana destek olacak yarışacak birileri olsa siz ne yapıyosunuz ben akşamları 1 saat yürüyüş bandımda yürüycem artık çöp poşeti sararak

Merhaba 176 boyunda 67 kiloyum kızlar temmuzun 17 sinde nikahım var ozamana kadar ne versem kardır diyorum ve rejim yapıyorum sporu tembellikten yapamıyorum keşke bana destek olacak yarışacak birileri olsa siz ne yapıyosunuz ben akşamları 1 saat yürüyüş bandımda yürüycem artık çöp poşeti sararak

hoşgeldinnn simurgh arkadaşımıza p.tesi kilo bildirimi yapıyoruz. o da tablo halinde bize hazırlıyor. ordan takip ediyoruz.günlük yediklerimizi yazıyoruz burda. zayıflamaya yardımcı oalcak ne varsa paylaşıyoruz.

Boyuna göre kilon gayet iyi kaç kilo vermek istiyorsun acaba?

Diyetimde:

Sabah:yarım paket(5 adet) eti form ve biraz çökelek yada peynir olur yağsız olsunda

Öğlen:yarım paket(5 adet) eti form 100 gram yoğurda doğrayarak yiyorum

akşam:saat 17:30 gibi koca bi tabak yağsız salata yiyorum evde bişey yemeye gayret ediyorum geneldede ya yemiyorum yada bi lokma canım bişey çekerse ağzıma atıyorum okadar bolca su içiyorum çaylar şekersiz zaten sabahlarıda ballı sirkeli sıcak su içiyorum tadını sevdim

hoşgeldinnn simurgh arkadaşımıza p.tesi kilo bildirimi yapıyoruz. o da tablo halinde bize hazırlıyor. ordan takip ediyoruz.günlük yediklerimizi yazıyoruz burda. zayıflamaya yardımcı oalcak ne varsa paylaşıyoruz.

ozaman pazartesi bende bildiririm kilomu cuma tartılacaktım pazartesi tartılır gelirim

slm kızlar bu gün yediklerimi yazayım dedim
sabah 1 yumurta 4 zeytin çok az peynir domates salatalık 2 dilim kepek ekmek
ara 6 adet antep fıstığı 1 elma

boyum 173 kilom 75 hedefim 68 inşallah olur

slm kızlar bu gün yediklerimi yazayım dedim
sabah 1 yumurta 4 zeytin çok az peynir domates salatalık 2 dilim kepek ekmek
ara 6 adet antep fıstığı 1 elma

boyum 173 kilom 75 hedefim 68 inşallah olur

olur inşallah ben geçen sene 76 kilodan 64 kiloya indim sonra bikaç kilo aldım ama vericem inşallah verdikçe vermek istiyceksin 68 olunca 65 olsam diyceksin bende öyleyim:)

X