slm kızlar bu konuyu açsam mı açmasam mı diye çok düşündüm. eminim benim gibi sabah 8 akşam 5 sürekli bilgisayar karşısında oturup basenleri genişleyen çoktur. haydi bu durumda olanlar hergün neler yapabiliriz burada paylaşabiliriz. akaşama kadar hareket yok. zaten eve yorgun gidiyoruz evde de bi koşuşturma saat olmuş 11 haydi yatağa.
gün içerisinde neler yapıyorsunuz.
bendede aynı dert var ama yaptığım birşey yok malesef:2:
işte en fazla wc gitmek için 50 m lik bi koridorda yürüorum
eve gitmek için 5dak yol
haftasonları yürüyüş yapıorum ama 14 aylık oğlumla yavaş yavaş
ev işlerinin nekadar kalori yaktığı malum
yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama basen aynı duruo
bende basen yok iki doğumun ardından kalan, pantolonlardan fırlayan bir göbek var. Hareket edebileceğim her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorum. Hastanede çalışıyorum ben. Mesela doktorlara dolaştırılması gerekn yazılar oluyo. Kalkıp polikliniklere gidiyorum ve yolu uzatıyorum. Eve yürüyerek gidiyorum 20 dakika falan sürüyo. Şu an süt izni kullandığım için saat 14 de mesaiden çıkıyorum. Eve gidince müziği açıp 10-15 dakika oynuyorumBol bol da su. Yapabildiğim sadece bu kadar. Burda hep birlikte zayıflayalım inşallah
kizlar benim de durumum cok kotu...Sabah 7.30 aksam 18.30 calisiyorum ben. Is-ev arasi 1 saat.yani gunde 2 saat de arabada geciyor. Eve 19.30 da varip yemek yapip yiyip, bulasigini toparlayip, yikanip yatiyorum. (sabah 6 da kalktigim icin uyku 21.30 da bastiriyor zaten)
Yaptigim tek hareket dus almak. Cok mutsuzum. Gobek problemim bana baseni unutturacak kadar artti. 2 sene onceki yuzuklerim bile parmagima kucuk gelmeye basladi. Her gecen gun sisiyorum...Offf...Aglicam. Ben usenmem yuruyus falan da yaparim ama vakit yok.
Daha az maasli ve daha rahat bir ise gecicem sanirim...
ev, wc, 14 aylık oğlum herşeyimiz aynı. yediklerime dikkat ediyorum.
bol bol su içiyorum basenler aynı birde göbek düşük bel giyince fırtlıyo
ayyy hayalim pantolonu giyince üzerine badi ve dümdüz göbek en büyük hayalim aslında. ama
spor olmadan olmaz sanırım. belim zaten sorunlu. ev ve iş çok yorucu üfff çok anlattım yine.
ben de sabah 9 akşam 5 çalışıyorum evim baya uzak işime her zaman olmasa da arada bir yürüyorum. akşama kadar oturmama rağmen 2 ayda 8-9 kilo civarı vermeyi başardım. halen de vermeye devam ediyorum. ama inanın zor oluyooo....
ev, wc, 14 aylık oğlum herşeyimiz aynı. yediklerime dikkat ediyorum.
bol bol su içiyorum basenler aynı birde göbek düşük bel giyince fırtlıyo
ayyy hayalim pantolonu giyince üzerine badi ve dümdüz göbek en büyük hayalim aslında. ama
spor olmadan olmaz sanırım. belim zaten sorunlu. ev ve iş çok yorucu üfff çok anlattım yine.
ev-iş arası 1 saat yürüyüş yapılabilecek gibiyse yani yol tenha değilse yürüyerek gidersin eve. ilk hafta çok zorlanırsın ama 2.hafta alışacağına eminim. bol tempolu bir işte çalışıyorsun anladığım kadarıyla. basenlerini akşam 100 kez duvara vur ama mutlaka yap bunu bi yerden başlamak lazım.
günde 3 litrede su iç benimki şimdiden 2 litre oldu akşama kadar 3 litre yaparım.su selülitte için çok gerekli yani kurtulmak için.
:)derttaşız desene
benim ideal kilom 57-60 civarı boyum 1,68 istesemde 57in altına düşemiorum ki istemiorumda çünkü kalçam jenifer bacınınkinin tıpkısı:) bel ince basen yok kalça geriden takipteydi zayıfkende :)
60la çok mutluydum hamile kaldım 70 oldum çok problemli bi hamilelik geçirdiğiğm için sorun etmedim doğumdan çıktıgımda 68,20 dim2 ayı evde geçirdim süt yok die ye ye işe başladım 73,80
azmettim martta işe başlamıştım temmuzda 60 olucam die temmuz 1de 63 kiloydum hafif göbüş vardı onuda içime çekince tmm
sonra zatüre oldum gelsin ilaçlar gitsin serumlar hopppp 70 oldum yine
yine başladım yine azimliyim geçen hafta pazartesi 70,40 düm bugün 68 çıktım bakalım haftaya pazartesi ne olucak
nemi yapıorum gün içnde su içmeye çalışıorum ekmeği tamamen kestim spor yok ama oğlum fena:)
sürekli koşuşturuoruz akşam 6dan sonra yemek yemiorum çay saatinde götürdüğüm lokmalar artık yok bence en etkiliside her sabah 520 adet YA SAMED zikrini çekiyorum inançla ve reiki yapıorum
bu arad misafirim var evde tam dikkat edemiorum ama kararlıyım en azından 65 olucamm:82:
basenleri duvara vuran varmııı ben yapıyorum sanki biraz toparlandı gibi
Arabayla 1 saat isyerim, 45 km. Yurumek imkansiz.
aseni duvara vurmak nasil bisey yaa. ilk kez duyuyorum...gobek atar gibimi, yandan yandan...bi tarif edermisin.
birkaç gün bende vurdum ama devamı gelmedi
aslında benim sorunum bu ben çok kararlı bi şekilde başlıorum sonra hevesim kaçıo devamını getiremiorum motive lazım rakip lazım:):)
sen tam oolarak kaç kilosun şuan boyun kaç gel rakip olalım